- 5 Şubat 2008
- 4.451
- 4
- 37
en temiz duygularımı ifade ettim cnm
funda kızz ben seni çok merak edeyommm resmin varmı Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en temiz duygularımı ifade ettim cnm
oyy allah kabul etsin hemşom. bana dua edebilirsin mesela çilek muradına kavuşsun die :))ben kalkcam yasin okucam dua etcem hepimiz için dilekleriniz varsa dua edem söyleyin de
bir müminin baska bir mümine ettigi dua kendine ettiginden daha hayırlı ve sevapmış
var canım var alın hepinize getirdimbende istireemm verer misin çilekçikk
ben kalkcam yasin okucam dua etcem hepimiz için dilekleriniz varsa dua edem söyleyin de
bir müminin baska bir mümine ettigi dua kendine ettiginden daha hayırlı ve sevapmış
ben kalkcam yasin okucam dua etcem hepimiz için dilekleriniz varsa dua edem söyleyin de
funda kızz ben seni çok merak edeyommm resmin varmı Şeniz
ingiltere işi kazasız belasız okeylensin inş :Saruboceq:oyy kurban olsunlar sana..
şu ben,n ..
bunu bi dersen arada sevinirim cnm..:1hug:
saglık ver yarabbim :Saruboceq:
allah razı olsn cnm.. sağlık dile cnm herşeyin başı sağlık :Saruboceq:
muradına kavussun inş cilegim :Saruboceq:oyy allah kabul etsin hemşom. bana dua edebilirsin mesela çilek muradına kavuşsun die :))
tahlil sonucları iyi güzel cıksın bişeyi yoktur inş :Saruboceq:Ayy canım yaa benim için dua et olur mu bişey çıkmasın yoksa bende kuran okuyacam ama okuyamam malum reglimsenağlama
ay canım benim için herşeyin hayırlısını dile canımm adısım zeynep bu arada Şeniz
velved benım ıcın et işlerımız acılsın hatta herkes ıcn et
cılek :mymeka: ayy valla bı yerlerım sıscek
funnyda manyadın mı sen kendını bılmeden yazmışsın herhal
ingiltere işi kazasız belasız okeylensin inş :Saruboceq:
saglık ver yarabbim :Saruboceq:
muradına kavussun inş cilegim :Saruboceq:
tahlil sonucları iyi güzel cıksın bişeyi yoktur inş :Saruboceq:
zeynebim için herseyın hayırlısı olsun inş :Saruboceq:
bilmidim
sildim şincik..