- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyordum geleceğini kuzum. Ama bu kez de diğerleri yok yaa... Herkes kayboldu.
Orchidea , Allegria vs. Ortalarda yoklar ne zamandır.
evet canım allegrianın siteye girmediğinden haberim var ama nedenn girmiyo acaba ?
evet diğerlerideyok bu topiği neden boş bıraktınız orchidea,şekerkızcandy,cicikız34,allegria,hayyal
hiçbirisi bakmıyo bu topiğe neyse yavru ben hepsini toplarım geri buraya :89:
slm kızlarrrrrr
Hah evet diğerlerinin isimlerini hatırlayamadım. cicikız da yok ortalarda... allegria da en son siteye giresim gelmiyor demişti. Öyle işte. Artık hiç eskisi gibi gelmiyor bu site bana da. Baya kişiyi kaybetti sanırsam. Özellikle son yapılan yeniliklerle beraber iyice koptu millet.
Senin nasıl gidiyor canım aşk meşk durumları?
evet canım site eski heycanını çokkkk kaybettiii çok üye banladılar haksızyere gruplaşmalar oluştu haksızlıklar olduu.. benimde şuan siteye girmemdeki sebep arkadaşlarımdır..
heleki site değişti ya şimdi hiç giresi yok milletin hiç beğenmedim çok garip
neysee benim aşk durumu tam gaz devam aynı çocukla yavruu sende ne var neyok
hoşgeldin aramıza cnmmmselam kızlarr bende sizdenim :) aranıza katılabilir miyim :))
sende h.g cnmslm arkadaşlar
benide aranıza alırmısınız :)
hoşgeldin aramıza cnmmm
evet canım site eski heycanını çokkkk kaybettiii çok üye banladılar haksızyere gruplaşmalar oluştu haksızlıklar olduu.. benimde şuan siteye girmemdeki sebep arkadaşlarımdır..
heleki site değişti ya şimdi hiç giresi yok milletin hiç beğenmedim çok garip
neysee benim aşk durumu tam gaz devam aynı çocukla yavruu sende ne var neyok Senin nasıl gidiyor canım aşk meşk durumları? [/COLOR][/B]
biz eskiden buranın anasını ağlatırdık canım şimdi hepsi bitarafa dağıldı
neyse yeniden devam ederiz canım sen kimsin tanıt bakalım önce kendini
nerde oturuyosun yaşın kaç sevgilin varmıburcun ne vs.