Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şekerim gördüm seni yaa bi an hatlar karıştı kimdi diye düşünmeye başladım da :uhm:
maşallah saçların da gözlerin de çok güzel canımmm
kara gözlü hatunnaklinialirimsmile
şekerim gördüm seni yaa bi an hatlar karıştı kimdi diye düşünmeye başladım da :uhm:
maşallah saçların da gözlerin de çok güzel canımmm
kara gözlü hatunnaklinialirimsmile
Ben de katılıyorum bunlara. :lepi:
Keşke fıstık gibi olmak ve evde kalmamak arasında bir bağlantı olsaydı... mafoldumben
güzel olduğuna eminim zaten opuyorumnanaktan peki öyle olsun bakalım..ben de pek fotojenik değilim o nedenle fazla çektirmem foto..normal hayatta daha hoşsun derler:))) Olsun az biraz havalansın...
Fotoğraf çektirmiyorum ben. Çok ciddiyim.
Ama güzelimdir Allah için. aklinialirimsmile
Bir gün Ankara'ya gelirsen seninkini dövmeye gideriz, o zaman görürsün.
güzel olduğuna eminim zaten opuyorumnanaktan peki öyle olsun bakalım..ben de pek fotojenik değilim o nedenle fazla çektirmem foto..normal hayatta daha hoşsun derler
Ankara'ya uzun bi süre gelmek istemiyorum ama eğer yolum düşerse ikimiz de bi süsleniriz onun önünden salına salına geçeriz kudursun :mymeka: dövmeye gerek de kalmaz o zaman
o zaman bende geleyim ankaraya gidiyosanız ikinizin yanına salına salına hava atmaya bizimkine:mymeka:
canım seni şuan en iyi ben anlıyorumdur sanırım..ben de lanet olasını çok özlüyorum ama oyalamaya çalışıyorum kendimi..bazen gayet iyiyim ama bazen de bildiğin kriz geliyo senağlama
güzel olduğuna eminim zaten opuyorumnanaktan peki öyle olsun bakalım..ben de pek fotojenik değilim o nedenle fazla çektirmem foto..normal hayatta daha hoşsun derler
Ankara'ya uzun bi süre gelmek istemiyorum ama eğer yolum düşerse ikimiz de bi süsleniriz onun önünden salına salına geçeriz kudursun :mymeka: dövmeye gerek de kalmaz o zaman