iyi muhabbetler ben kaçıyorum balım iyi geceler hepinize
iyi geceler tatlım yine bekleriz a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi muhabbetler ben kaçıyorum balım iyi geceler hepinize
walla bak hanlı falan olsa adıma da uyumlu oluyo.... bundan sonra bu açıdan değerledirme yapcammsempatiksalakcinni
walla bekarlık sultanlık gördüğünüz gibi önceden konulmuş isme talim etmiyorsun. adına göre sevgili seçme özgürlüğün var. e daha ne olsunnnzemuszemus
(tam de aç tavuk kendini buğday ambarında sanır misali oldu)
kim gelmişşş delikafadulden Şeniz
fascination al işte görümcem meraklı kız kaydirigubbakcemile3
burdayım kız kardeşinle telefonda konuşuyoduk kaydirigubbakcemile3
önemli olan isimlerin uyuşması değil canım kalplerin ve düşüncelerin uyuşması ismi ali veli olsa nolcak sanki
işte bir teselli canım benimmm:2:
bak sen gelin görümce konuştuklarına havanı yesinler senin kıızzz bende ilerde ki bütün akrabalarımı bu siteye davet ediyorum kaynanamımı çağırsam acep buraya kavga ederiz içim rahatlardelikafadulden
Allah kalbine göre versin güzelim umarım seni seven biri çıkar karşına umut çok güzel bişi ama sen bişiyi ne kadar içten istersen o gerçek oluyo inan bana gönülden ve temiz bi kalple istemek çok önemliyerimseniben
yok canım ne havası normaldede böyleyiz biz :kedi:
kaynananımı çağırcan kaydirigubbakcemile3
saol kuzummmm hepimiz için en güzelleri olsun inşallahh tezz zamanda inşallahhhhh:Saruboceq:
en yaşlınız geldi bayanlarrrrrrrrrrrrr
22 canımm
aa gerçekten mi bende 22 yim bak yaşıtmışız demek ki
bi kaç kıza varmış ama onları da onlar beğenmiyomuş sempatiksalakcinni
onun dışında pek aksiyon yok
bigün biri koşa koşa buraya gelse keşke kızlar aşık oldum biriyle tanıştım falan diye
valla kendiminmiş gibi sevincem söz :)