- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 43
olm sen sey mısn nasıl asık olan bana ben senın bıldın garulardan deılım :roflol:
gözün aydın bulun aşık birini..
dişi mişi idare et ..şakkıdı
devir kötü bebişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olm sen sey mısn nasıl asık olan bana ben senın bıldın garulardan deılım :roflol:
hee yazıliyi resmen :)))
bözükte mendil atıp duruyi işte :d
günaydın cnm kaydirigubbakcemile5günaydın velvedimm
kızlar kaçırdı yeşil gözlü sevgülü istiyordu kendisi bilirr :jeyyar:
bebeğim ne demek seviom seni. gördüm resmini çok güzel olmuşsun a.s.yazmıştım orayada.çileğim cnm arkideşim benim cnmsınŞeniz bu günde aklımda idin özel msj atmaya fırsatım olmadı. gözümde arpacık varken bile merak edip sorman varya nasıl sevindirdi beni bilemezsin. çok ama çok teşekkür ederim kuzucum a.s.seviyorum seni:asigim:
velved kuşum resimlerini bekliyoruza.s Şeniz
mervem tatlım çok daha güzel duyguları yaşamak nasip olur sana inşallah:Saruboceq:
kuru kemik fazla konuşma gebertirim seni.tazzikli su polis araçlarını alır gelirim he kayseriye :roflol::roflol: :roflol: gelde gebert biber gazımı sıkarım la gözüne :1ninca:
Allahım mutlu mesut etsin darısı evde kalmışların basına inşallah Parantez aç Çilak Parantezi kapat.:roflol: :roflol:
günaydın böcüğüm :sm_cool:nolıyyyyy laa burda cıcek mıcek beğenmedım at gtsın :dilcikar:
olm herkes nışanlandı kaldım ortada daha tazecek 22 olmadan amanın okadr çirkın mıyım acep-tatlicadiarzu-
haa bıde gunaydın dımeyı unutmusum dedım gıttı gnaydn
günaydın :1closedeyes:bide ben :roflol:
günaydın cadılar...
:roflol::roflol::roflol:gördüümmm kız güzelliğini gece uyuyamadım aşık oldum saa :asigim:
o benim sulanma :roflol::roflol:aayy aşkoomm biliyordum beni sevdiğini
seni ilk gördüğüm anda elektiriğin çarpmıştı beni :roflol: :roflol: :roflol:
tammam burda buluşamicaz ama ahirette bir ömür birlikte olcez bekelrim ben sni her daim :roflol: :roflol: :roflol:
olur yap benı paçalı donda al hee
cılek cık aradan sen ben nereus la:jeyyar:
olur yap benı paçalı donda al hee
cılek cık aradan sen ben nereus la:jeyyar: