- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
toptanca h geldınız
funnyda böcuk deme tuhaf oluyom:jeyyar:
ben kuru yedım geldım anladınız mı:jeyyar:
olm fasulye bee gazwoman yanı ınş anladın yoksam dırek osss dıycem haa:roflol:
ya kızlar sizde de oluyomu hiç bu durum:.
ben budgün kendimi acayıp mutsuz hisisediyorum..
işe yaramaz , beceriksiz..
yalnız , huysuz ..
aksi , gudubet..
allahım nefes almakta zorlanıyorum cidden.
durup dururken zıplıyorum yerımden bi tur atıyom ofisin içinde bi kahçe alıyom yada kola..10 dk sonna gelıyom masam..aradan accık zaman geçiyo..hoop gene aynısı..zıplıyom gene..
işe güce elim kalkmıyo yaa.
allahtan öle cok sıkıntılı acele çetrefilli iş,im yok bu aralarda başım agrımıyo ama vijdan yapıyorum bu seferde..
herkese sataşaıyorum tartışıyoum..
sabahtan beri topla 5 arkadaşıma fırça attım ya
1 tanesi dışınd heps anladı bugün dellenmişim ilişimedi bana he cnm tamam gülüp diyip geçiştirdiler ama bidenesiyla küstük sanırsam ((
aksam dısarı çıkıcas.. öle deid kankim..
sen gene sıyırdın accık insan içine çık kendine gel dedi
gelemim ki ..
sanırım bahardan bende öyleyim ama kimseyle kavga etmedim allahdan
bugün sana bulaşmayak ozaman
bahar depresyonu yaşıyosun herhalde
bence de sen git bi gez kendine ciciler al. sonrada gzl bi kuaföre git bak nsl keyfin yerine geliyo
gecede yatarken ben nie böleyim die bi düşün. kendini çözebileceğin en ii zaman yatakta uyamadan öncedir yerimseniben
ana funnyda delırıyon sen laa:roflol:
bende de olıyy bazen oturduğum yer batıyo kalkyıom zmn duruyo sankı salak bsı oluyom ama sakın olmaya calıs ve benı düşün haa bıde
bundan bulan bana setını alıp yollasın zaten doğum gunumde gelıyy
dur laa sende durpsss yane :mymeka: daha 10 gun var yaslandrma benı zatı kaprıslıyım ozmn gelınce kutlarsın artık:jeyyar:böcüükk çeyisini tamamladın bumu kaldı kızz iyi vallaa
doğum günün kutlu olsunn canımm a.s. şimdidenn
kız böcük napcan onu daha güzelleri var takım olarak cicili bicili hemde :) sen bilirsin gerçi ne uyanık cingözsün kiii :roflol:
bahar depresyonu yaşıyosun herhalde
bence de sen git bi gez kendine ciciler al. sonrada gzl bi kuaföre git bak nsl keyfin yerine geliyo
gecede yatarken ben nie böleyim die bi düşün. kendini çözebileceğin en ii zaman yatakta uyamadan öncedir yerimseniben
tamam nan beklerim 10 gün iyiki kutladık vurayor birdee benneyaptımki
dileviiinnnn napıyoonnnnn
slm cicişler napıonuzzz delikafadulden
Hoşgeldin nabersin genç
22 olcam yaa
hemşo