Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim saol sanada hayırlı ramzanlarrrr:)
saol kusummm sarı papatyammmmmmmm hosgelmıssınnnnnn senınde ramazanın hayrlı olsun duanda bızede yer olsun emi:)))))
:asigim::asigim::asigim:
sezon nasıl kız iyimi kaydirigubbakcemile5
sezom cokkkkkk iii ben cokkkkk iii ınsalah daha ii olucaz aileler ortak bı karar alırsaaa :))) ayyy heyecanlandımmmmmm :asigim::asigim:
sen nasılsınnnnn bakalım arsenıklıymıs sularınız hastalanan cok varmı annem sudan zehırlendı benımde dıkkat edın:teselli:
kızlar selam a.s.
hayaletim,azbuçukhemşocum,gülaycım,sevdacım,elisacım,ebrar,derya,zynp,belinay,lepi,lokumum,irem,aslı,cancum hayırlı ramazanlar kızlar
canom benım bende ıstıorum gayrı bellı olsun hersey ona göre duzenımızı bılelım.ankarayada gelebılırım o halde
hoşgeldin deniz sanada hayırlı ramazanlar...nasılsın
kıs belli olunca mesaj çek be aman senin kontürde yoktur şimdi dimi:),
bu arada CANımın yemin töreni bitti kayınvalidem aradı dinletti gelemedin dinleteyim dedim dedi,
şimdide babanneye gidiyorlar pazartesiye kadar rahat rahat konuşcem aşkımla gerçi gittikleri yerde ailesi va babannesi dedesi olcek benimde sınavlar var ama bakalım en azında acemilik bitti çok şükür darısı usta birliğine,ne kaldıki 133 gün sonra Allahın izniyle sevdiğim sağ sağlim gelcek bana inş...:Saruboceq::Saruboceq:
devdaş öle olcak gıbım batmadım ama batmka uzereyım gıbı dıkkat edım artık ceyıs almıym 3 aydr önce takstlerım bıtsın sonra devam
nan sız kımı yoluyonuz anlamadım he
kızlar bunlar bize nasıl başarıyo böle yapmayı ki:)...
selam kıslarrrrrrrr kaydirigubbakcemile
hoşbuldukkkkkkkk sengözlerimebaksanab
nasılsınız bakalımmm a.s.
Allahın izniyle yine gülcende tatlım
hangimiz yaşamıyoruz sorun ha Allah senin yaşadığını vermesin kimseye amin çok zordu...