Yalnızlık

Çok teşekkür ederim

Tamam bakacağım çok teşekkürler

Keşke. Ama aynı şehirde olmak şart değil telefonda mesajlaşmak da bana yeter. Gün içinde ailem dışında halimi hatrımı soran , ne yaparsak birbirimize yazacağımız biri olsa bana yeter

insallah gonlunuze gore biri cikar karsiniza ama telefonda degil de kanli canli yaninizda olsun. Cunku bence telefon uzerinden de bi yere kadar oluyor bana gore. Universitedeki arkadasim okul bitince ailesinin yanina dondu. Arada geldi bizde kaldi ama genelde hep telefonla gorusuyorduk hala da gorusuyoruz ama eskisi gibi degil ve telefondan olmuyor. O yuzden insallah yasadiginiz yerde birini karsiniza cikarsin Allah.

İnşallah

Vallahi üzüldüm şimdi ne diyeyim bilemiyorum ama burdan arkadaş ilanı vermek de pek doğru değil gibi sonuçta kimse in midir cin midir bilemeyiz. Dikkatli olmanız lazım.. Hiç eski arkadaşlarınız falan yok mu ne bileyim ben hala ilkokul arkadaşlarımla falan görüşüyorum çünkü.. Belli bir yaştan sonra da öyle samimi dost edinmek pek kolay değil, ne varsa eskilerde var..

Saçma geliyor kulağa evet burdan birine nasıl güvenicem bilmiyorum. Ama başka aklıma bir şey gelmedi bir yazayım dedim

Konu açarken aman ha sakın bişey demeyin canımı yakmayın diye uyaracak duruma gelmişiz. Dikkat ettimde çoğu üye böyle başlıyor. Yazık. Eskiden ne güzeldi burala
+1
Bazi konulara bazi kisiler sebepsiz yere sinirle yaziyor. Derdini yazan kisi guzelce anlatmis, fikir sormus oluyor, kimileri sanki günlük hayatinda bir seye kizmis da o hızla gelmis forumda bdv'de cevap yaziyormus gibi geliyor bana. Kizginsaniz, hayatinizdaki kisiye yansitamadiysaniz, gidin geyik bölümünde takilin, gidin oyun bolumunde bir seyler yazin, bdv'de cevap yazmayin yani. Yazıktır.

Merhabalar ben de kk ya yeni üye sayilirim daha cok takipteyim. Samsunun ilcesindeyim ben de sizin gibi evliyim fakat çocuğum yok henüz. Rabbim hayirli şekilde nasip eder inşaallah tüm bekleyis içinde olanlara. Isterseniz gorusebiliriz yardimci olmaya çalışırım kendim de Samsunluyum zaten merkezden.Allah iyi insanlar cikarsin karşımıza

Yazdım özelden canım :)

Özel ders vermeyi düşünüyor musunuz? İyi olduğunuz konularda veya bitirdiğiniz bölümle ilgili özel dersler vermeye başlayabilirsiniz. Eğer apartmanda yaşıyorsanız komşularınıza yemek getire götüre belki kaynaşabilirsiniz.

Emin ol insanları tanıdıkça yalnızlık güzelleşiyor... Herkesle merhaban olsun ama asla aşırı samimi olma... Çocuğunu büyütmenin tadını çıkar bugünleri cok arayacaksın büyüdüğünde kaçırdığına üzülecek günlerin olmasin doyasıya yaşa... Dışarı çık git bir kafeye otur kahveni yudumla, çocuğunu parka götür orada mutlaka başka annelerle tanışır muhabbet etmeye başlar cevre edinirsin...

Yeni taşındık. Apartmanda yaşıtım 2 komşum var onlarla kaynaşmaya çalışıyorum. Daha yeniyiz bakalım inşallah güzel anlaşırız. Daha önce ortaokul öğrencilerine özel ders vermişliğim var. Ama evlendiğimden beri yapmıyorum bebekten dolayı yapamam diye düşünüyorum

Yeni taşındık. Muhitte pek tanıdığım yok henüz ama olur inşallah. Bebeğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum ama insan dertleşmek için bi yoldaş da olsun istiyor

Size ozelden yazdim ben nette ve tlf arkadasligina karsi degilim insanlar en yakinina anlatamadigi seyleri dostlarina anlatabiliyorlar.

Ben çalıştığım halde farklı bi şehirde zorlaniyorum.ki özgürce geziyorum kafa dengi arkadaşlarım var

Ama memleket ve aile çok başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…