Çok teşekkür ederimÇocuk olduğu için yeni bir şehirde dostluklar kurmak hiç kolay değil haklısınız. Benim de aklıma burada arkdaşların söylediği gibi oyun grupları geldi. Çocuğunuza aktiviteler yaptırırken oradaki annelerle kaynaşır, arkadaş olabilirsiniz. Çok tatlısınız üzülmeyin
Keşke. Ama aynı şehirde olmak şart değil telefonda mesajlaşmak da bana yeter. Gün içinde ailem dışında halimi hatrımı soran , ne yaparsak birbirimize yazacağımız biri olsa bana yeterKeske ayni sehirde olsaymisiz ya ama nasip.
Bilmiyorum. Siz de haklısınızNasıl güvenceksin burdan tanıdıgın insana
Tamam bakacağım çok teşekkürlerÖncelikle internetten bir araştırma yapabilirsiniz. Örneğin, bursa anne bebek oyun gibi temel kelimeleri google amcaya sorarsanız o size birşeyler çıkarır.
Genelde özel anaokullarında oluyor o uygulama. Bulduğunuz yerlerin instagram sayfalarından da inceleyebilirsiniz detaylarını.
Keşke. Ama aynı şehirde olmak şart değil telefonda mesajlaşmak da bana yeter. Gün içinde ailem dışında halimi hatrımı soran , ne yaparsak birbirimize yazacağımız biri olsa bana yeter
İnşallahinsallah gonlunuze gore biri cikar karsiniza ama telefonda degil de kanli canli yaninizda olsun. Cunku bence telefon uzerinden de bi yere kadar oluyor bana gore. Universitedeki arkadasim okul bitince ailesinin yanina dondu. Arada geldi bizde kaldi ama genelde hep telefonla gorusuyorduk hala da gorusuyoruz ama eskisi gibi degil ve telefondan olmuyor. O yuzden insallah yasadiginiz yerde birini karsiniza cikarsin Allah.
Vallahi üzüldüm şimdi ne diyeyim bilemiyorum ama burdan arkadaş ilanı vermek de pek doğru değil gibi sonuçta kimse in midir cin midir bilemeyiz. Dikkatli olmanız lazım.. Hiç eski arkadaşlarınız falan yok mu ne bileyim ben hala ilkokul arkadaşlarımla falan görüşüyorum çünkü.. Belli bir yaştan sonra da öyle samimi dost edinmek pek kolay değil, ne varsa eskilerde var..Öncelikle herkese mutlu günler dilerim
Bazı arkadaşlar saçma bulacak konumu büyük ihtimalle. Ama ben göze aldım da yazıyorum inşallah üzüleceğim şeyler yazmazsınızVe inşallah konum taşınmaz, çok dertli olduğum bir konu çünkü
28 yaşındayım. Evliyim, bir buçuk yaşında bir oğlum var. Aslında asosyal biri değilim. Girdiğim ortamlarda kendimi sevdiren sıcakkanlı bir insanım. Ama hayat şartlarım yalnızlığa itti beni. Eşimin memleketinde yaşıyorum. Tüm ortamımı önceden yaşadığım şehirde bırakıp geldim. Üni mezunuyum ama çalışmıyorum. 2.yılımda hamile kaldım ve hop, miniğim kucağımdaydı çok şükür. Bebeğimi kendim büyütmek istiyorum. O yüzden çalışmıyorum. Bu şehirde eşimin arkadaşları dışında hiçkimsem yok. Onlarla kaynaşmaya çalıştım ama bazılarıyla kafa yapım uymadı. Bazıları benden uzakta yaşıyor görüşme imkanım çok olmadı. Konumun özeti, yalnızlığım.. Eşim geç saatlere kadar çalışıyor. Eşim en yakın arkadaşım, ona sahip olduğum için her gün şükrediyorum ama bir yerden sonra insan kafa yapısının uyduğu samimi güvenilir bir hemcinsiyle de konuşmak dertleşmek istiyor. Gönlüme göre birini bulamadım. Ya kalbimi kırdılar yollarımı ayırdım ya kafa yapım uymadı. Ya da mesafeden dolayı iletişim azaldı. Yalnız hissettiğimde dua ettim allahım bana dedikleri gibi ahiretlik bir yoldaş gönder diye. Kurslara gitmeyi düşündüm ama bebeğime bakacak kimse yok. Çocuk parklarında sosyalleşiyorum bu aralar sadece.
Burdan yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama benimle aynı şehirde yaşayan, yaşamayan, benim gibi anne olan, halimden anlayan.. arkadaş olmak isteyen kk sakini varsa bana ulaşmasını istiyorum. Tlf no veririz gün içinde muhabbet ederiz. Aynı şehirdeysek buluşur arkadaş oluruz.. Lütfen yanlış anlamayın söylediklerimi, tüm iyi niyetimle gözlerim dolu dolu yazıyorum. Yalnızlıktan çok yoruldum. Asosyal olup çıktım evden dışarı çıkasım gelmiyor. Ruh halim bebeğime de yansıyor.
Hepinize şimdiden teşekkürler
Saçma geliyor kulağa evet burdan birine nasıl güvenicem bilmiyorum. Ama başka aklıma bir şey gelmedi bir yazayım dedimVallahi üzüldüm şimdi ne diyeyim bilemiyorum ama burdan arkadaş ilanı vermek de pek doğru değil gibi sonuçta kimse in midir cin midir bilemeyiz. Dikkatli olmanız lazım.. Hiç eski arkadaşlarınız falan yok mu ne bileyim ben hala ilkokul arkadaşlarımla falan görüşüyorum çünkü.. Belli bir yaştan sonra da öyle samimi dost edinmek pek kolay değil, ne varsa eskilerde var..
+1Konu açarken aman ha sakın bişey demeyin canımı yakmayın diye uyaracak duruma gelmişiz. Dikkat ettimde çoğu üye böyle başlıyor. Yazık. Eskiden ne güzeldi burala
Yazdım özelden canım :)Merhabalar ben de kk ya yeni üye sayilirim daha cok takipteyim. Samsunun ilcesindeyim ben de sizin gibi evliyim fakat çocuğum yok henüz. Rabbim hayirli şekilde nasip eder inşaallah tüm bekleyis içinde olanlara. Isterseniz gorusebiliriz yardimci olmaya çalışırım kendim de Samsunluyum zaten merkezden.Allah iyi insanlar cikarsin karşımıza
Yeni taşındık. Apartmanda yaşıtım 2 komşum var onlarla kaynaşmaya çalışıyorum. Daha yeniyiz bakalım inşallah güzel anlaşırız. Daha önce ortaokul öğrencilerine özel ders vermişliğim var. Ama evlendiğimden beri yapmıyorum bebekten dolayı yapamam diye düşünüyorumÖzel ders vermeyi düşünüyor musunuz? İyi olduğunuz konularda veya bitirdiğiniz bölümle ilgili özel dersler vermeye başlayabilirsiniz. Eğer apartmanda yaşıyorsanız komşularınıza yemek getire götüre belki kaynaşabilirsiniz.
Yeni taşındık. Muhitte pek tanıdığım yok henüz ama olur inşallah. Bebeğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum ama insan dertleşmek için bi yoldaş da olsun istiyorEmin ol insanları tanıdıkça yalnızlık güzelleşiyor... Herkesle merhaban olsun ama asla aşırı samimi olma... Çocuğunu büyütmenin tadını çıkar bugünleri cok arayacaksın büyüdüğünde kaçırdığına üzülecek günlerin olmasin doyasıya yaşa... Dışarı çık git bir kafeye otur kahveni yudumla, çocuğunu parka götür orada mutlaka başka annelerle tanışır muhabbet etmeye başlar cevre edinirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?