- 3 Ağustos 2019
- 18
- 4
- 1
- Konu Sahibi lonelyflower
Merhaba arkadaslar ben kendimi yalnız hissediyorum sebebi ise eşiöden kaynaklı beni hiçbir zaman savunmuyor etmiyor heo öncelik ailesinden yana aramızda 7.8 yaş var ama gerçekten birbirimizi bazen hiç anlamıyoruz bana ailesini savunup kpruyup duruyor ama beni bi kere olsun korumadı sürekli bana kendi ailem hakkında gelmesinler vs gibi cümleler kuruyor beni sürekli kısıtlıyor bir işe gireyim diyorum yok çarsıya ineyim diyorum yok ne işin var simdi ise kardeşlerim ve arkadaslarımın yanıma gelmesini istemiyor sebebi ise benim onun kız kardesi yani görümcem ile konuşmamam görümcem eşimle tartıştım ve bana demediğini bırakmadı haliyle bende tavır aldım ama eşim kardesine karsı beni koruması kollaması gereken yerde o kardesini tercih ediyor beni sürekli yok sayıyor ben sabrettim dayandım seviyorum da kaçarak evlendim cok şükür kendi ailem yanımda oldu kaçtığım için benimle konusmamazlık yapmadı düğünümü yaptı ama benim eşimin hala aileme karsı bi duvarı var birlik duruyorum ve eşim sorumluluk alamamıs bu zamana kadar hep hayatı şaylaylom yaşamıs simdi ise ben konustuğumda yorum yaptığımda bana kızıp bağırıyor bazen fikirlerimi almıyor coğu zaman ben yine mutlu olalım diye sabrediyorum ama hala değişen birşey yok kendimi cok yalnız hissediyorum kimseyle konuşmuyorum günde 100 cümle zar zor kuruyorsam kuruyorum ben cok yoruldum yıprandım bana yardım edin fikir sunun eşime kendimi nasıl anlatırım nasıl bağlanır bana yada bu hayat bu şekilde böyle devam eder mi henüz daha 10 aylık evliyim.