- 8 Mayıs 2019
- 289
- -26
- 30
-
- Konu Sahibi Dertliyim 44
Kaynanana geri dön o zaman. Ne olursa memnun olup şikayet etmeyi bırakirsın mesela?Merhaba hanımlar Ben 4 senedir evliyim kaynanamla beraber oturuyodum eşimin sorumsuzluğu yüzünden 5 ay önce evi terkedip babamın evine geldim bir de oğlumuz var ona oğlumuz hattına bir şans daha verdim o da ayrı ev tutup bizi mağdur etmezse. Ben nerdeyse 4 sene kaynanamla oturdum 5 ay da annemlerde kaldım. Eşim evi tuttu daha yerleşeli 2 gün oldu ben sıkılmaya başladım eşim sabah gider gecenin 11- 12 sine kadar gelmez ben bı yandan evi toparlamaya çalşyrm bı yandan çocuk durmuyo onunla ilgileniyorum. Şimdiden annemin evini özledim .Allah'ım hep böylemi gider alışır mıyım acaba bu duruma
Şu an iyiyiz ama eşim şu aralar stresliŞimdi eşinizle aranız nasıl? Eğer iyiyse alışacağınıza eminim
ÇalışıyorEsiniz keyfi mi o saatte geliyor yoksa calisiyor mu?
Eşin evi boşa tutmuş o zaman İstediğiniz bu değilmiydi kendi düzenim olsun şimdi bu şikayet nedirEşim evi tuttu daha yerleşeli 2 gün oldu ben sıkılmaya başladım eşim sabah gider gecenin 11- 12 sine kadar gelmez ben bı yandan evi toparlamaya çalşyrm bı yandan çocuk durmuyo onunla ilgileniyorum. Şimdiden annemin evini özledim .Allah'ım hep böylemi gider alışır mıyım acaba bu duruma
Çalışıyor
Bacı sen ciddimisinMerhaba hanımlar Ben 4 senedir evliyim kaynanamla beraber oturuyodum eşimin sorumsuzluğu yüzünden 5 ay önce evi terkedip babamın evine geldim bir de oğlumuz var ona oğlumuz hattına bir şans daha verdim o da ayrı ev tutup bizi mağdur etmezse. Ben nerdeyse 4 sene kaynanamla oturdum 5 ay da annemlerde kaldım. Eşim evi tuttu daha yerleşeli 2 gün oldu ben sıkılmaya başladım eşim sabah gider gecenin 11- 12 sine kadar gelmez ben bı yandan evi toparlamaya çalşyrm bı yandan çocuk durmuyo onunla ilgileniyorum. Şimdiden annemin evini özledim .Allah'ım hep böylemi gider alışır mıyım acaba bu duruma
Valla kalkıp oynayasım geldiBacı sen ciddimisin
At iki minder eşyan yoksa bile,yap bir kahve bak keyfine,senin ağzın ne diyoVallahi yerinde olsam girer oynar çıkar oynarım,kayinvaliden beddua mi etti nedir evinin tadını çıkarama diye
O oynamasın da kimler oynasın ama haksızmıyım,1 göz oda bile olsa evini kendin kapatıp kendin açmak gibisi var miValla kalkıp oynayasım geldiAllah iyiliğini versin emii
Yaa tabikide kendi evin düzenin gibi varmı tavukları pişirmişem kocayıda işe göndermişem tadındaO oynamasın da kimler oynasın ama haksızmıyım,1 göz oda bile olsa evini kendin kapatıp kendin açmak gibisi var mi
Çok merak ettim sözü noktalı yaz boşluğu doldururum benRahmetli babaannemin bir sözü var da yazıp banlanmak istemiyorum.kız delirdin mi? Ne demek sıkılıyorum?
Benimki de yorgun uyuyor,arada laf atıp tekrar dalıyor,ben de elimde uğraş,buraya bakıyorum bir yandan,o kadar da keyfimiz olsun tabii:)Yaa tabikide kendi evin düzenin gibi varmı tavukları pişirmişem kocayıda işe göndermişem tadında
Akşam yemeği derdi bitmiş kaynana yok almışım telefonu çayımı uzatmışım ayacıklarımı adam içerde çay beklesin dursun ben burda takılıyım oh sefamız olsun