-
- Konu Sahibi Dertliyim 44
Ayy kötü biseyseÇok merak ettim sözü noktalı yaz boşluğu doldururum ben
Dur noktalı mesaj atayım ya banlanırım.Çok merak ettim sözü noktalı yaz boşluğu doldururum ben
Ben de evlendiğimden beri var bu maalesef hep anne evini özlüyorumEe? Ne güzel işte.. İnsanın kendi evi,kendi özel alanı olması gibisi var mı?
Günlük işlerinizi yapın yürüyüş yapın, gezin, çocuğunuzla ilgilenin, kahve için, TV izleyin, kitap okuyun... Yapacak şey mi yok.
Ama mizaçta memnuniyetsizlik varsa hiç birşeyden keyif almaz hep bir kusur bulursunuz. Yoksa bi fincan kahve bile sizi mutlu edebilir ki kayınvalide ile de yaşamışsınız aksine şu an çok mutlu olmanız gerekmezmi
Bir de ben bu anne evini özlemeyi de anlamıyorum açıkcası. Yani elbet özlenir de böyle öldüm bittim derecesinde? Neticede bilerek evleniliyor.ayrı bir aile oluyorsunuz.Bir tek biz türklerde var bu durum herhalde.
Evet kötü bi sözmüş ama tam yerinde kapak olacak cinstenAyy kötü biseyse
Nasıl dayanıyosunuz ailenizden ayrı ben dayanamazdım herhaldeNe yapacaksınız annenizle oturup çocuk musunuz? Zaten siz çoluklu çocuklu, yeni bir aile kurmuş kadınsınız. Sürekli birilerinin yanında otura otura kendi aile düzeninizi kurduğunuzu unutmuşsunuz. Alışırsınız zamanla -ki alışmanız gerekir. Ben 18 yaşından beri tek yaşıyorum, evli de değilim.
Neden,niye dayanamayalım,evimizi ailemizi kurduk sonuçta...Nasıl dayanıyosunuz ailenizden ayrı ben dayanamazdım herhalde
Ee o zaman eşini iç güveysi alsaydınız niye evlendiniz ki eşinde boşa masraf edip ev tutmamış olurdu dimiNasıl dayanıyosunuz ailenizden ayrı ben dayanamazdım herhalde
Nasıl dayanıyosunuz ailenizden ayrı ben dayanamazdım herhalde
Nasıl dayanıyosunuz ailenizden ayrı ben dayanamazdım herhalde
Isınırsınız,eskisinden de iyi olursunuz merak etmeBu durum eşimden uzun süre ayrı kaldım araya biraz da soğukluk girdi ondan