Esim benim ailemden birsey kabul etmiyorEşiniz sizle aynı şartlarda doğmadı diye hemen eskiden size talip olan adama iç geçirmeniz aşırı çirkin. Ailesinin köylülüğünü falan da bahane etmeyin şu yaptığınız için. Ayrıca siz maddi sıkıntılarla boğuşurken eşinizin ailesi yardım etmiyor da sizin doktor aileniz napıyor?
Ne alaka ya? Anasının karnından imla klavuzuyla mı doğuyor herkes? Linç edecek yer arıyorsunuz, bu kıskançlık iyi değil tedavi olun.Babanız iş adamı anneniz doktor ve hala “yanlış” yazamıyor musunuz?
Anasının karnından yeni doğmamış zaten. Yetişkin üniversite mezunu bir insan anadilinde konuşmayı ve yazmayı bilmeliNe alaka ya? Anasının karnından imla klavuzuyla mı doğuyor herkes? Linç edecek yer arıyorsunuz, bu kıskançlık iyi değil tedavi olun.
Ne alaka ya? Anasının karnından imla klavuzuyla mı doğuyor herkes? Linç edecek yer arıyorsunuz, bu kıskançlık iyi değil tedavi olun.
anadilim degil turkceAnasının karnından yeni doğmamış zaten. Yetişkin üniversite mezunu bir kadın anadilinde konuşmayı ve yazmayı bilmeli
Nerde yaşıyosunuz?anadilim degil turkce
yazım hataları sınıfsaldır cünküNe alaka ya? Anasının karnından imla klavuzuyla mı doğuyor herkes? Linç edecek yer arıyorsunuz, bu kıskançlık iyi değil tedavi olun.
Öyle mi? Baş merci de siz misiniz bunu yargılayacak? Yetişkin birini anasının babasının kimliği üzerinden linç etmek çok tatlı ama değil mi?Anasının karnından yeni doğmamış zaten. Yetişkin üniversite mezunu bir kadın anadilinde konuşmayı ve yazmayı bilmeli
puhahajahhsjdmfxözçKlavuz değil, kılavuz.
Sıktı şu köylü kompleksiniz de. Aynen herkes köylü düşmanıyazım hataları sınıfsaldır cünküo kadar eğitimli, kültürlü, anti-köylü bir ailenin kızının türkçeyi doğru konusması ve kullanması gerekir.
Tesekkurler yorumunuz icin. Evet, anadilim türkçe degil bu yuzden yalnislarim var kendi kendime ogrendigim bir dil türkçeNe alaka ya? Anasının karnından imla klavuzuyla mı doğuyor herkes? Linç edecek yer arıyorsunuz, bu kıskançlık iyi değil tedavi olun.
Hatlar karıştı herhalde. Yetişkin birini ana babasının kimliği üzerinden eleştiren kişi konu sanibi. Kocasının anne babası köylü diye eskiden kendisine talip olan adama bakıp bakıp içi gidiyoÖyle mi? Baş merci de siz misiniz bunu yargılayacak? Yetişkin birini anasının babasının kimliği üzerinden linç etmek çok tatlı ama değil mi?
ya bizim köylü kompleksimiz neden olsuun? konu sahibinin var?Sıktı şu köylü kompleksiniz de. Aynen herkes köylü düşmanı
Hanimefendi, benim anadilim degil ikinci dilim türkçe. kendi dilimi gayet iyi yaziyor ve konusuyorum.yazım hataları sınıfsaldır cünküo kadar eğitimli, kültürlü, anti-köylü bir ailenin kızının türkçeyi doğru konusması ve kullanması gerekir.