Yalancı sevgilim

Adam şöyle diyor
Bu telefonu eline alıp mesajları açarsan ve bişey görürsen sen beni terk edeceksin bitecek
Eğer görmezsen beni suçladığın için ben seni terkedeceğim yine bitecek
Her iki durumda da sonuç aynı olacak
Şimdi kendin karar ver bakıp bakmamaya diyor
Elimi kolumu bağlıyor
Bildiklerimi de söyleyemiyorum
Karıştırdım da diyemiyorum

şaka gibi gerçekten illa ki bitecek diyor neyi anlamıyorsunuz

Neden ayrılmak istemiyorsunuz???????
Gerçekten sizden başka 27462 tane kızla konuşan hatta yakın ilgi gösteren birini sevebiliyor musunuz ??????
Mideniz nasıl alıyor yani .?????
Çokça soru işareti koydum ki soru olduğunu anlayıp cevap verebilesiniz...

Adam zengin, iyi bir işi var, müdür pozisyonunda, statüsü var, ve yakışıklı.
Daha ne olsun...
Konu sahibi gibi tipler için bir ilişkide bunlar yeterlidir. Bu tipler için sadakat dürüstlük aşk vs bunlar hikaye. Bak adam telefonuma bakarsan benden ayrılırsın demiş, yani aleni bir şekilde aldattığını itiraf etmiş. Zaten konu sahibide sevgilisini bu x ile aldatmış. Yani kendisini aldatan o eski sevgilisinden hiçbir farkı yok. Hatta dahada beter.
Lütfen gaz verip ayrılmalarına sebep olmayın. Bırakın böyle yaşayıp gitsinler.
Şimdi ayrılır gider bir masuma salça olur hayatını karartır falan yazıktır.

Kolay kolay kimseye sert cevap vermem,terslemem ama bu konuda ban bile yiyebilirim gerçekten bomboş bir hayat...
Konu sahibi ailesi ile tanıştırdı diyip duruyorsun da peki senin ailen anan baban gardaşın ,eşin dostun sırdaşın yokmu ?

Karıştırdım desen ne olacak 7/24 seni başka başka kadınlarla aldatmış, sen yanındayken bile başkalarına yazmış bir adamın ne düşüneceği çok umrundaysa sen zaten hiç konu falan açma arkadaşım. Ne diyelim adam seni herkesle aldatmış, yutmuşsun gene yut mu diyelim. Ya da kanser tedavisi olan bir kızı ara onunda hayatını altüst et, sevgilini sen bırakamıyorsun, o gururlu çıkar bırakırsa sevgilin sana kalsın mı diyelim. Ama iki gün sonra adam seni bırakır zaten şimdilik yedekte tutacak senden daha iyisini herşeye eyvallah diyenini bulamamış kadar. Adamın dediklerine bakarsa size yol vermesi de yakındır.

okurken adamın çok genç, aklı bir karış havada olduğu izlenimini aldım ama 36 yaşında bir müdürmüş.. gençlikte bazı şeyler kabul edilebilir mesela sizle sevgili olmadan önce 50 tane kıza yazması gibi. ama belli bir yaştan sonrası için çok bayağı kaçıyor. yani değil evlenmek eğlenilecek bir adam bile değil. ev bulup uzaklaşın. zaten siz gittikten sonra vereceği karar ayrılmak olacaktır. sizin neleri bildiğiniz de umrunda gibi durmuyor eski sevgilisiyle mutlu gibi sizin de fark ettiğiniz üzere. azcık hırs yapın gurur konusunda lütfen. tavırlarınıza buradan bakınca adama muhtaçmışsınız gibi duruyor

Neden bilmem okudum okudum aldatmaların sonunda ne olacak diye
48. Kızda elim titremeye başladı sonunu göremedim "sustum ayrılmayalım diye" " sustum ayrılmayalım diye"
Sinirim bozuldu

Öyle bir durumdasın ki, adam sana; "ayrılmayalım ama üstüne kuma getireceğim. Seni çok seviyorum ama dipnot belirteyim." dese tamam dersin gibi görünüyor.
Dünya üzerinde kalan tek pipili o değil arkadaşım, kendisi baştan aşağı altın kaplama olsa, sen onu şövalyen sansan da kötü haber şu ki; karşındaki adam alüminyum sarılı teneke.
Kes at kangreni.

Genç olsa yine iyi. Adam feleğin çemberinden geçmiş iğrenç biri. Konu sahibi de kendini fena kaptırmış. Ah ben gibi birine denk gelseydi de ona feleğini şaşırtsaydı.

Evlen bence.
Bu zamanda koca bulmak zor.
Aldatırsa aldatsın tapusu sende diye teselli bulursun.

"Sevmiyorsan soyle de ayril. Onu daha cok seviyorsan ayril. Ayril da ayril"
Arkadasim bebekken bingildağina zarar mi geldi? Düşürüp susturup geri besige mi koydular? Bu kadar mi basiretsizsin?
onca seyi gorup hala "sevmiyorsan ayril" diyorsun
Oysa onca seyin ustune senin terketmen lazimdi.
Adam neden "haklisin,seni sallamiyor bile" desin ki?
Zaten baska kizlarla konusuyor- hatta hic suphe yok ki tinderdan birileriyle bulusuyor. Gonlu de yillardir baskasinda,o kisi kendi sehrine yerlestigi anda zaten seni kucuk bir bahaneyle -beni bogdun / bana guveedin diye sepetleyecek. O zamana kadar iste yatakta oynasacak biri var evde. Hizmetci gibi evi de ceviriyor. Onune sicak yemek de koyuyor. Bir kurus zarari yok,kendi kendine takiliyor. Baskalarina gidecegi-cevizler kiracagi zaman da hic sikinti degil , ayrilirim tehditiyle kiZ herseye susacak.
Neden size "evet git" desin ki?

adam senin gibisini bulmuş ayrılır mı?

bu şartları kabul eden kadın bulması zor. seni farklı kılan bu kadar aldatmalara sesini çıkarmayıp bir de adamın egosunu şişirmen. yani onun gözünde zavallı bir kölesin ama sana acımıyor da. bu kadar gurursuz nası olabiliyorsunuz anlamıyorum ben.

ben ayrılıp onun vicdanını rahatlatmayacağım diye bir türkü tutturmuşsunuz ama adamda vicdan falan yok ki senin zaaflarına oynayarak seni yamacında tutuyor.

aynı evde kalıyorsunuz yemek yapıyorsun ama cinsellik yaşamıyorsunuz hıhı evet doğrudur kesin.

belki de adam sırf diğer kadınlara ekstra heyecan ol aldatma heyecanı olsun diye seni tutuyor yamacında bekar olunca bu kadar keyifli gelmiyordur.

inş trollsünüzdür bu kadar zayıf ve gurursuz hemcinslerimin varlığını kabul etmek istemiyorum.

adam eski sevgilisini kanser edip bir de onu bırakmış, sen diyorsun ki vicdanını rahatlatmayacağım. ne vicdanı be.

adam bal gibi narsist.

Sen bu kafayla daha çoook darbe alırsın ... gel ben senin kafana odunla vurayım cicişim aklın başına gelsin...
O pislik adamı bırakmalısın ve bidaha asla onunla konuşmamalısın... Kendini sev kendinle aşk yaşa kullandırma kendini yazık etmeeee kendine lütfen....

malesef karakterin cok zayif.

aslinda baska isik tutan erkek bulsan sip diye gidersin. illa biri seni sevsin diye kendine saygini yitirme! kendine gel!

Hiç mi kendinize değer saygı hissetmiyorsunuz, birazcık bile mi, acıdım size diyeceğim başka ne denir ki üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…