Yalancı sevgilim

ilahi adalet her zaman işlemiyo ama keşke işlese

Üsenmedim okudum bence sen de baskasi yazmis gibi bi oku bakalim kendine "oha daha neler bir kadin nasil kabullenebilir bile bile yedek olmayi" diyecek misin..
Not: hayir seni sevmiyor kestirip atmama sebebi adam yedek seviyor. Elinin altinda ol istiyor.

Ayrılmayalım diye sustum... Yemin ederim 18 yaşında falan sandım yaşı okuyunca şaşırdım. Bak canım o yaşta internetten kız düşürmeye çalışan adam eziktir zaten. Aldattığına değil ezikliğine yanarım. Belli ki özgüven problemin var. Bak bu hayatta çok düzgün bir insanla evlensen bile, ona değil kendine güven. Kendine güvenmezsen mahkum olursun ellere. Büyük ihtimal evlen baskısına karşı seni kullanıyor. Bir şey salağın teki. Değişir sanma değişmez. Kendine gel aptallık etme kaç kurtar kendini.

ona bu iyiliği yapmayayım derken kendinizden bişeyler gidiyr ama.hemde üzülüyorsunuz . ailesine açıklama yapmak zorunda değilsiniz ama gönül bağınız varsa olmadı yapamadık ayrıldım dersiniz sonrasında çocukla ilişkinizi kesersiniz.kimse sizden değerli değil. ben bu olayı yaşadığımda 20 yaşındaydım, baktım defalarca aldatıyor,inkar ediyor, bana hayvan gibi davranıyor,canı eserse arıyor, vs vs vs.baya bi sabrettim.askerdeydi o zaman.bi şekilde yolunu bulup askerde başka bi arkadaşıyla irtibata geçtim asker arkadaşı ısrarım sonucunda 'kusura bakmayın vebal almak istemem o kişi sözlü hatta sözlüsünün adını dövme yaptırdı ' dedi hopp engelledim.maddi manevi tüketmişti beni.hatta hiç iletişime geçmedik.bana tekrar ulaşdı internetten.konuşmaya çalıştı cevap bile vermedim.oda beni sildi hiç de pişman değilim. çünkü ben böyle erkekleri insan yerine koymuyorum.kadın mal değildir, hepsiyle konuşup mavi boncuk dağıtıp hayatına bakamaz kimse.

Ya gerçekten bu kadar zor mu doğru düzgün karar vermek !. Okurken ruhum sıkıldı resmen.Bu saflık değil kusura bakmayın resmen aptallık.Tanımadığınız bir insanla ilk yüzyüze görüştüğünüz gün sevgili olmuşsunuz mantıksızlık burdan başlıyor zaten.
Sırf yakışıklı bir insanla birlikte olmak için bu şekilde aşağılanmaya katlandığınız için yaşadıklarınız size müstehak.Şaka gibisiniz gerçekten.

Ya bebegim ama sen tam linç edilmesi gereken bi tipsin.. neden bunlara katlandin neden yani? Herseyı bildigin halde sırf o ayrılmasın diye ? Ahh hadi yapma bunu.. sırf kalacAk bi yerin yok diyemiydi yoksa..

Ya bebegim ama sen tam linç edilmesi gereken bi tipsin.. neden bunlara katlandin neden yani? Herseyı bildigin halde sırf o ayrılmasın diye ? Ahh hadi yapma bunu.. sırf kalacAk bi yerin yok diyemiydi yoksa..
Gidecek yerim yok
Demin aynı yemek masasındayken kıza mesaj attı
Bıraktım tabağı kalktım masadan
Yok işte gidecek yerim
Ne yapayım

Sevgılınız olcak şahıs hem yalancı hem de sizi defalarca aldatmıs ve siz hala ayrılmayalım diye sustum diyonuz hata ustune hata yapmıssınız kendınıze saygınız olsun arkanıza bakmadan kaçın

Dün de yemek masasında onunla mesajlaşıyordu sonra köftenin tadı bozuk yemicem bişey dedim kalktım masadan
Gittim içerde ağladım ağladığımı duydu bana kızdı dedi sen miden bulanınca ağlar mısın böyle ben aptal mıyım bana bişey anlatmıyosun benim evimde ne olduğunu bana söylemiyosun bundan sonra ben de anlatmam sana bişey hiç bişeyini umursamam diye bağırdı çağırdı

Eski sevgilimi gördüm anlattiklarinda
Sürekli bir onaylanma ugrasisi var beyfendinin yani sevgilinin bu kadar cok kiz bulup ugrasmasi bu yuzden kendisi hasta
Ve biraz daha zorlarsan sende hasta olucaksin ayril kurtul bacim diyeceklerim bu kadar degmez bu adama duzelmicekte emin olabilirsin

Hala onun ayrılmasını bekliyosunuz bunu nasıl yapabiliyosunuz kendinize,bulunmaz hint kumaşımı

Ya ayrilmak icin itiraf etmesini niye bekliyorsun zaten her seyi ogrenmissin
Ogrensen de ayrilacagina hic inanmadim uzgunum

Konu hortlamış
Üstünden 4 ay geçmiş konu sahibi bir güncellede ona göre yorum yapalım.
Karşılıklı kaç boynuzunuz oldu bilelim. Parlatma zamanınız gelmiştir belki ...

tşk ederiz ya valla hep aynı şeyler yazıp durmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…