yakup avsar tasarim ( ameliyat olmadan önce) BEN ISTEMEDIM

ben anladım anlıcağımı bu kadar tepki vermenden ısteyen ıstedğini söylesin umrumda değil yeterince acık anlıcak kadar zekiyim susuyorum

Hastamisin kardesim sen bir yorum yaptik devlet düsmani olduk resmen sakasin sen resmen anliyacagini anlamis zekiymis sus bencede cünkü bastan sona sacmaladiginin farkinda bile degilsin
Izin mi alacagim senden yorum yapmak icin? Bundan sonra sana sorarim yorum yapmadan önce tamam mi
Gülünc duruma düsüyorsun düstün bile.

Simdi baska bir topige burun güzel oldugunu yazacagim tamam mi misserable izninle müsade edersen
Tesekkür ederim simdiden izin verdigin icin

üslübün muhatap olacağım cinsten değil seninle başkaları ilgilensin yeterince acık ne yapmaya çalştığın saldırı tarzında savunmayı kimlerin yapma gereği duyduguna deyinmicem başarılar

üslübün muhatap olacağım cinsten değil seninle başkaları ilgilensin yeterince acık ne yapmaya çalştığın saldırı tarzında savunmayı kimlerin yapma gereği duyduguna deyinmicem başarılar

Yani ya fazla uykusuz kaldin sarhos gibisi yada sen herkese böyle yaklasiyorsun anlamadim gitti
Paranoyalik falan mi var sende kardesim ben bi yorum yazdim begendim dedim ve iyki ötekine olmadin dedim ne var bunda ne var biri söylesin lütfen
Ayip senin yaptigin hakkatten komiksin sen birde üste cikmaya calisiyorsun birsey demiyorum sana artik

ASil sen kendi uslübüne bak yorum yaptik diye adam öldürdük sani sakasin sen saka

ne olur tartismaylim arkadaslar yaa(( acacagimada bin pisman oldum satenn...sildirecegim konuyuuuuuumafoldumben

şu konuşma tarzına sen sahipken neyse bir şey söylemicem amacını anladım susuyorum dedim sustum

ne oldu hkgirl bir onlinesın bir değilsin istersen kim oldugunuda soylıyım

açelyamm ben senin burnuna bayıldımm:))) eski haline göre çok byük değişiklikler var bu demek değildir ki şimdi ki halin doğal olmamış.. bence çok doğal yüzünle müthiş uyumlu burnun olmuş güle güle sağlıkla kullan...

tsk ederim cantanem mucukss:) begendine sevindim:hooray:

ne oldu hkgirl bir onlinesın bir değilsin istersen kim oldugunuda soylıyım

Cnm zekana hayran kaldim, hemen cozdun olayi kiz:)) benim aklima gelmezdi frofiline bakip burun konusunda neylen kimlen ilgili o kisi diye:)) helal sana:))opuyorumnanaktan

açelyam çok başarılı olmuş, çok beğendim..umarım benim ki de senin ki kadar başarılı olur :)

Cnm zekana hayran kaldim, hemen cozdun olayi kiz:)) benim aklima gelmezdi frofiline bakip burun konusunda neylen kimlen ilgili o kisi diye:)) helal sana:))opuyorumnanaktan

canım konuşma tarzı ne kadar rahatsız edıcı sonucta saldırı amaçlı yaklaşıyo ve bundan da farklı amacı oldugu cıkıyor bır doktoru karalıyo dıgerını övüyo hepsi birbirinden başarılı kım kımı tercıh ederse eder sonucta

Aynen oyle cnm kim hangi doktoru tercih ederse eder hepsinin kendilerine gore basarilari var ve hepsine saygimiz var ama bu karalamaya bende cok karsiyim:)

Acelyam burnun cok güzel olmus
Yakup avsarin yaptigi tasarim burun sana pek yakismadi iyki ona olmamisin

heheh, bu kişi ya çok saf forumun nasıl işlediğini bilmiyor, ya da gerçekten benim de tahmin ettiğim bi durum...
Saflığı, bu kişi kesinlikle buraya daha önceden üye olmuş biri, hiç kimse ilk mesajında böyle bi yorum yapmaz, yapıyosa da ne bileyim.. allah akıl fikir versin ama böyle bi duruma düşersiniz işte..
Tahmin ettiğim durum da şu, ki bence kesinlikle böyle, Kazen ben sana ne istiyorsan yaparım o kişinin diğer üyelik ismini buraya yazarsan eğer, ya da ıp nosu mu işte nasıl belli oluyorsa kim olduğu..afişe edilsin bence, çünkü bunu yapan tam da tahmin ettiğim gibi çıkacak bence, reklam yapıyo densin izlenimi vermek isteyen birileri..mesela son zamanlarda bizi asistanlıkla suçlayan bu konuyu yanlış yerlere çeken birileri..

Neyse Açelyacım sen pişman olma bence açtığına topic fikir alışverişi içindi, olur böyle şeyler diyelim, insanlığımıza bakalım

öyle yapiorum esocum ama melideye cok alindim ve kirildim...beni samimi bulmuyormus ya.....neyse bosverelimmafoldumben

öyle yapiorum esocum ama melideye cok alindim ve kirildim...beni samimi bulmuyormus ya.....neyse bosverelimmafoldumben

Walla ben de üzüldüm, kırıldım bazı arkadaşlara, ve artık arkadaş filan değiller benim için.. şuanda ark listemde, birazdan olmayacak, ordan anlayabilir kime kırıldığımı, çok mu umrundadır, değildir tabi.. ama şimdiye kadar başka başka bir sürü yerde muhabbet et, özelden de yazdığım olmuştu benim hatta bu kişiye, şimdi kalksın senin için böyle bişi ima etsin, çok yazık

Açelyam boşver balım takma kimseyi değmez :) Burnun harika olmuş tadını çıkar. İnsanlara iyilik de yaramıyor. Fikir sahibi olsunlar diye yardımcı olmaya çalışmandan bile birşeyler çıkarıyorlar. Her girdiğimde mutlaka fotoğraflarına bakıyorum beni mutlu ediyor :) Çok başarılı bir ameliyat ve tekrar söylüyorum iyi ki Emre Beye ameliyat olmuşsun. İnşallah herkesin ameliyatı böyle başarılı geçer. öptüm kuzum

Cnm ya deme boyle ben seni kesinliklen kirmak icin felan soylemedim yapma lutfen, ben kimseye kirici olmak istemem hic bir zaman ne hadime yani. Ama senden ozur diliyorum demek ki ben kendimi iyi ifade edememisim:) Benim sana soylemek istedigim sey eger ki fikir olsun diye diger arkadaslara yardimci olmak istiyorsan keske duzgun ve dogru tasarimlan bir ornek verseydin mesela sende bililyorsun ki kendimizin yollamis oldugumuz resimlere doktor iyi bir tasarim yapamiyor sende tutuyorsun bunu burda ornek olsun diye sunuyorsun bana yanlis gelen buydu. Ama bosver bence cokta onemli degil. Herkez zaten tercihini yapiyor ve allahim herkezin gonlune gore versin guzelim. Kim hangi doktoru tercih etmis onemli degil onemli olan sonucun guzel olmasi degil mi:)

Bu arada bana uyari geldi yonetimden, misserable sana yazmis oldugum cevaptan dolayi zekana hayranim demistim ya:)) saskinim hala hahahaha:))

canim, benim yok takmiyorum dedimya herkesin fikrine saygim var...borsverelimde bunlari..demek burnuma bakiyorsun yerim seni sende beni mutlu ettin simdik mucukss:):dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…