ben anladım anlıcağımı bu kadar tepki vermenden ısteyen ıstedğini söylesin umrumda değil yeterince acık anlıcak kadar zekiyim susuyorum
üslübün muhatap olacağım cinsten değil seninle başkaları ilgilensin yeterince acık ne yapmaya çalştığın saldırı tarzında savunmayı kimlerin yapma gereği duyduguna deyinmicem başarılar
Yani ya fazla uykusuz kaldin sarhos gibisi yada sen herkese böyle yaklasiyorsun anlamadim gitti
Paranoyalik falan mi var sende kardesim ben bi yorum yazdim begendim dedim ve iyki ötekine olmadin dedim ne var bunda ne var biri söylesin lütfen
Ayip senin yaptigin hakkatten komiksin sen birde üste cikmaya calisiyorsun birsey demiyorum sana artik
ASil sen kendi uslübüne bak yorum yaptik diye adam öldürdük sani sakasin sen saka
açelyamm ben senin burnuna bayıldımm:))) eski haline göre çok byük değişiklikler var bu demek değildir ki şimdi ki halin doğal olmamış.. bence çok doğal yüzünle müthiş uyumlu burnun olmuş güle güle sağlıkla kullan...
ne oldu hkgirl bir onlinesın bir değilsin istersen kim oldugunuda soylıyım
Cnm zekana hayran kaldim, hemen cozdun olayi kiz:)) benim aklima gelmezdi frofiline bakip burun konusunda neylen kimlen ilgili o kisi diye:)) helal sana:))opuyorumnanaktan
canım konuşma tarzı ne kadar rahatsız edıcı sonucta saldırı amaçlı yaklaşıyo ve bundan da farklı amacı oldugu cıkıyor bır doktoru karalıyo dıgerını övüyo hepsi birbirinden başarılı kım kımı tercıh ederse eder sonucta
Acelyam burnun cok güzel olmus
Yakup avsarin yaptigi tasarim burun sana pek yakismadi iyki ona olmamisin
öyle yapiorum esocumama melideye cok alindim ve kirildim...beni samimi bulmuyormus ya.....neyse bosverelimmafoldumben
öyle yapiorum esocumama melideye cok alindim ve kirildim...beni samimi bulmuyormus ya.....neyse bosverelimmafoldumben
Açelyam boşver balım takma kimseyi değmez :) Burnun harika olmuş tadını çıkar. İnsanlara iyilik de yaramıyor. Fikir sahibi olsunlar diye yardımcı olmaya çalışmandan bile birşeyler çıkarıyorlar. Her girdiğimde mutlaka fotoğraflarına bakıyorum beni mutlu ediyor :) Çok başarılı bir ameliyat ve tekrar söylüyorum iyi ki Emre Beye ameliyat olmuşsun. İnşallah herkesin ameliyatı böyle başarılı geçer. öptüm kuzum