yakup avsar tasarim ( ameliyat olmadan önce) BEN ISTEMEDIM

Açelyam harikasın ne diyeyim ki:)
Ayrıca senin ne kadar iyi niyetli biri olduğunu ve burda herkesle ne kadar iyi anlaştığını, bunu kesinlikle kimseyi yermek için yapmadığını da biliyor olmalılar eğer birazcık takip ettilerse.. Kendi doktorun için de 3 farklı başlık açmıştın zaten:))
Neyse canım verdiğin örnek iyi oldu, konuşmaya gerek yok çok fazla, fotoğraflar gayet açık:KK70: Gerçekten de iyi ki o tasarımdaki sadece tasarım olarak kalmış:))

acelya cnm benim burnun gercekten cok guzel olmus gulegule kullan ve cok mutlu ol tabi ki sevincini mutlugunu paylasmak cok guzel ve paylastikca da artar o kadar cok yakismik ki anlatamam ama bu topiyin basligi da yakup bey deil de soyle olabilirdi mesela hayatimi deysitren emre ilah hocama saygim sonsuz iste eseri bence cok cok daha yerinde olurdu saygilarila cnm

bunu sadecearkadaslarla paylasdim kötu bi amacla deill..zaten bu bir secim meselesidir...yani yanlis anlasilacak bi durum deil bence sadece bana onceden yaptigi tasraimi paylasdim hepsi bu...kotu demedim dememde asla yakup beyde kendi alaninda uzman bir doktor...sadece yaptigi tasarimlar birbirenie cok benzemesinden y dolayi topici acdim cancem.. guzel mesajin icin ayriyeten cok tsk ederim tskler canimcim mucuks:):teytey:

yaa benim sorum şu emre ilhanın burunları doğal duruyo mu? en çok bu beni ilgilendiriyo.kimse soruyo mu estetik mi diye??

canim benim beni tanimayanlar ASLA ve ASLA sormuyorlar burnumuin estetik oldugunu..ayrica daha bugun onceden alisveris ettigimiz bi markete gittim aplamla beni sordular bu kim diye nuray dedil aplam inanamadilar o dereceyani...zaten bir michael jackson burnuda yapmiyor emre bey:):nazar:

pekı yakup bey
ılla tasarımdakını mı yapıyormus
acelyam senın burnun cok gusel olmus

bilemiyorum ama sadecefikrimi paylasdim tasarimlari hep ayni burunlari hep hgenelde aynii... o yuzden ben kendisinden vazgecmisdim..MAVIS doktorumu secmisdim:)opuyorumnanaktan

burnun zaten güzel olmuş canım ama bu topikte acmana gerek varmıydı tartışılır cunku yakup avsarın hastası değilsin

gerek duydum demekki:)) tsk ederim canisi begendine sevindim mucukss:)) yakup hastasi deilim YINE TEKTRARLIYORUM amacim kotu deil baslikda ve resimlerin altinda belirttim...

Açelyam harikasın ne diyeyim ki:)
Ayrıca senin ne kadar iyi niyetli biri olduğunu ve burda herkesle ne kadar iyi anlaştığını, bunu kesinlikle kimseyi yermek için yapmadığını da biliyor olmalılar eğer birazcık takip ettilerse.. Kendi doktorun için de 3 farklı başlık açmıştın zaten:))
Neyse canım verdiğin örnek iyi oldu, konuşmaya gerek yok çok fazla, fotoğraflar gayet açık:KK70: Gerçekten de iyi ki o tasarımdaki sadece tasarım olarak kalmış:))

cantane beni anladigina inan cok sevindim...niyetim kotu deil...her doktorun kendine göre amleiyat tarzi vardir bunu vurgulamak istemisdim:) ama bu gidisle benim gözüm oyulacak gibi:))olumunekankayizsmile

Acelyam ben sana ozelden de soylemistim zamaninda tasarim yaptirmak istediginde, kendi yolladiginiz resimlere cok guzel tasarim yapamiyor yakup avsar buda resim kalitesiylen ilgili bilmem anlatabildim mi?
Onun icin yerinde tasarim cikartirmaniz daha mantikli cunku aninda mudahale edebiliyorsun soyle veya boyle olsun diye.

Ayrica guzelim alinma ama ben senin isu yi niyetine inanmiyorum burda, sende cok iyi biliyorsun ki maillen yollanmis resimlere guzel tam bir tasarim cikmiyor.

Ve sen aslinda burda emre ilhan tasarimi koysaydin bir hastasi olarak daha mantikli olurdu guzelim olmak isteyen arkadaslar tasarimi ve ameliyat olmus burnunu kiyaslarlardi ve cok yardimci olurdun onlara, boyle yardimci olmuyorsun:). Sende maddi olarak cok pahali oldugundan vazgecmis birisin yakup avsardan bildigim kadariylan her neyse bu soz konusu degil aslinda simdi saygi duyuyorum.

Eger seni eski marketcin taniyamadiysa yazik demek ki cok cok fazla degismissin buda demek ki o kadarda dogallik yok. Yuzunde elbette ki degisik olucak burun bu sonucta ama seni taniyamicak durumdaysa marketcin demek ki daha fazlasi var yazik. Ben senin burnunu cok begendim ve bunu defalarca sana soyledim cnm ama ben eski nurayi tanimiyorum yani anliyorsun degil mi beni, nuray nuray kalmali bence:))
Bana kizma cnm ben sadece dusuncemi aktariyorum sana opuyorum seni xxx

burnun zaten güzel olmuş canım ama bu topikte acmana gerek varmıydı tartışılır cunku yakup avsarın hastası değilsin

misserable cnm benim bunu ben de tam anlayamada arkadasimiz buyuk harflerle yazmis BEN ISTEMEDIM diye:roflol::roflol::roflol: kiz sana kim ne verdi ki istemedin hocama ameliayat olmak isteyenler tahmin edemeyeceyin kadar cokkkkkk ben yalan soyluyosam gidip gozle gormek cok kolay GUL sokak 1 lLEVENT ahh bi de guzel olmus ki yeni kliniyi hocamin hayirli olsun cok daha mutlu etsin her ISTEYENI insallah, niye soyluyorum keseke daha uygun olabilse de her isteyen olabilse ah ahhh :hooray:

Son düzenleme:
bunu sadecearkadaslarla paylasdim kötu bi amacla deill..zaten bu bir secim meselesidir...yani yanlis anlasilacak bi durum deil bence sadece bana onceden yaptigi tasraimi paylasdim hepsi bu...kotu demedim dememde asla yakup beyde kendi alaninda uzman bir doktor...sadece yaptigi tasarimlar birbirenie cok benzemesinden y dolayi topici acdim cancem.. guzel mesajin icin ayriyeten cok tsk ederim tskler canimcim mucuks:):teytey:

tabi ki her kez kendi secimini yapacak cnm ya ben de ameliyatimdan once cok uygun fiyatli doktorlarla irtibata gectim bak isim bile vermiyorum saygimdan gercekten cok uygun fiyat ille ki ben acik ameliyat olacagimi duyunca bi de kizlarin resimlerini gorunce ameliyatin ertesi gununden hemen tercihimi baska yonde kullanmak istedim cunku korkuyodum ameliyattan narkozdan her kez gibi ve guven benim icin parainin onune gecti ve gun yok ki sukretmeyeyim allahima bana en dogru karari aldirdigi icin insallah allahim her kezi her zaman en dogru kararlara yonlendirsin opuyorumnanaktan

Kizlar size fikir olsun diye bende buraya bana yakup avsardan yapilmis olan tasarimi yukluyorum, bakabilirsiniz:) Albumde de diger resimlerim var karsilastirma yapabilirsiniz onlarlan ayni olmus mu diye

Eklentiler

• $%c3%b6nce[1].jpg
    $%c3%b6nce[1].jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 90
  • $sonra.jpg
    $sonra.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 114
Acelyam burnun cok güzel olmus
Yakup avsarin yaptigi tasarim burun sana pek yakismadi iyki ona olmamisin

hkgirl haddim değil ama daha üye olur olmaz buraya girip iyiki ona olmamşın gibi kati bi yargı yapman tuhafıma gitti uye oldugun gun direk buraya girip yorum yapmanda tuhaf emre ılhanda barıs cakırda yakup avsarda üç büyükler denilebilir tercih edenide var etmeyinide ne reklama nede karalamaya gerek yok bana bu durum gercekten abesle iştigal gibi geliyor

Acelyam ben sana ozelden de soylemistim zamaninda tasarim yaptirmak istediginde, kendi yolladiginiz resimlere cok guzel tasarim yapamiyor yakup avsar buda resim kalitesiylen ilgili bilmem anlatabildim mi?
Onun icin yerinde tasarim cikartirmaniz daha mantikli cunku aninda mudahale edebiliyorsun soyle veya boyle olsun diye.

Ayrica guzelim alinma ama ben senin isu yi niyetine inanmiyorum burda, sende cok iyi biliyorsun ki maillen yollanmis resimlere guzel tam bir tasarim cikmiyor.

Ve sen aslinda burda emre ilhan tasarimi koysaydin bir hastasi olarak daha mantikli olurdu guzelim olmak isteyen arkadaslar tasarimi ve ameliyat olmus burnunu kiyaslarlardi ve cok yardimci olurdun onlara, boyle yardimci olmuyorsun:). Sende maddi olarak cok pahali oldugundan vazgecmis birisin yakup avsardan bildigim kadariylan her neyse bu soz konusu degil aslinda simdi saygi duyuyorum.

Eger seni eski marketcin taniyamadiysa yazik demek ki cok cok fazla degismissin buda demek ki o kadarda dogallik yok. Yuzunde elbette ki degisik olucak burun bu sonucta ama seni taniyamicak durumdaysa marketcin demek ki daha fazlasi var yazik. Ben senin burnunu cok begendim ve bunu defalarca sana soyledim cnm ama ben eski nurayi tanimiyorum yani anliyorsun degil mi beni, nuray nuray kalmali bence:))
Bana kizma cnm ben sadece dusuncemi aktariyorum sana opuyorum seni xxx

saygi duyuyorum.... ne diyeyimm:)) ben halen eski kisilikli nzurayim..daa bu kadar üstüme gelmenize gerek yoktu..genede saygi duyuyorum melidecimm...şakkıdı

hkgirl haddim değil ama daha üye olur olmaz buraya girip iyiki ona olmamşın gibi kati bi yargı yapman tuhafıma gitti uye oldugun gun direk buraya girip yorum yapmanda tuhaf emre ılhanda barıs cakırda yakup avsarda üç büyükler denilebilir tercih edenide var etmeyinide ne reklama nede karalamaya gerek yok bana bu durum gercekten abesle iştigal gibi geliyor

Pardon ama ben sadece fikrimi söyledim ne alaka simdi yeni üye olmakla?
Bu ne sacma bir yorumdu simdi misserable ozaman hicbiyere birsey yazmiyayim yazacagim her ilk yorum karalamak olurdu demek. Baska bir doktor hakkinda cok güzel burun yazsaydim ozaman ne olacakti, reklam mi?

Cok komik gercekten gülmekten baska birseyde yapamiyacam.

bi kadar büyütülcegini bilsem acmazdim bu topigi..emre bey burunu tam olarak canli görmeden tasarim cikarmiyor..icini ve disini görmeden yapmiyor tasarimlarini..burda sayin yakup avsar doktorumuzu ASLA VE ASLA kotulemek yargilamak, incitmek,karalamak, gibi bir düsüncem yokkktur...her ne kadar bazilariniz benim halen kötü niyetli oldugumu düsünseniz bile...kaldi helekii hic kimse hic bir doktoru zaten karalayamaz buda saten insanliga sigmaz....ama nedense burun ameliyati gecirdim hevesim o kadar cok kadar mutluyumki sizlerle dusuncelerimi paylasdigim halde bunu yanlis yerlere cekebiliyoruz......herkese saygilarimi sunuyorum...

tabi ki her kez kendi secimini yapacak cnm ya ben de ameliyatimdan once cok uygun fiyatli doktorlarla irtibata gectim bak isim bile vermiyorum saygimdan gercekten cok uygun fiyat ille ki ben acik ameliyat olacagimi duyunca bi de kizlarin resimlerini gorunce ameliyatin ertesi gununden hemen tercihimi baska yonde kullanmak istedim cunku korkuyodum ameliyattan narkozdan her kez gibi ve guven benim icin parainin onune gecti ve gun yok ki sukretmeyeyim allahima bana en dogru karari aldirdigi icin insallah allahim her kezi her zaman en dogru kararlara yonlendirsin opuyorumnanaktan

ya bitanem bu secim meselesidir..ona bakarsan bende iki defa ameliyat gununden firar etmisdim:)) yani maddiyatlan alakasi yok...her doktor kendi alaninda MUHAKKAK ki iyidir...lutfen yanlis yerlere cekmeyelim...mucukss

Pardon ama ben sadece fikrimi söyledim ne alaka simdi yeni üye olmakla?
Bu ne sacma bir yorumdu simdi misserable ozaman hicbiyere birsey yazmiyayim yazacagim her ilk yorum karalamak olurdu demek. Baska bir doktor hakkinda cok güzel burun yazsaydim ozaman ne olacakti, reklam mi?

Cok komik gercekten gülmekten baska birseyde yapamiyacam.

ben anladım anlıcağımı bu kadar tepki vermenden ısteyen ıstedğini söylesin umrumda değil yeterince acık anlıcak kadar zekiyim susuyorum

Son düzenleme:
X