açelyam burnun çok güzel olmuş maşallah nazar değmesin tam benim istediğim gibi keşke elimde fırsat olsa emre ilhana olabilsem ameliyatımı ama imkansız gibi bişey
ben de çok beğendim.ilk ameliyatım başarısız oldu.aynı doktorda ameliyat olmaya korkuyorum yakup avşar yada emre ilhan ikisinden birini düşünüyorum. fotoğraflarını görmem için arkadaş olarak kabul eder misin
Canımn ameliyatını ne kadar oldun öğrenebilir miyim :)) gerçekten güzel olmuş burnun
tasarımdaki burun delikleri biraz büyük duruyo o pek hoş göstermiyo tabi. burnun çok yakışmış yüzüne.
canim seni anliyorum....insallah ikinci ameliyatin basarili gecer hangi doktoru secersen sec hersey gönlünce olar insallah...teklifini kabul etim mucukss:)kaydirigubbakcemile2
açelya canım yarın ameliyatım var ve ben çok korkuyorum((
bitanem cok cok tsk ederim canisi begendine sevindim...ama neden olamiyorsun=???CADIARZU
Yakup beyi dünya kabul etmiş siz kabul etmesiniz de olur
Emre beyde iyi doktordur ama Yakup bey başka..
Bir gün esteye gidip birkaç saat zaman geçirirseniz daha objektif yorum yapma şansınız olur sizinde...
malum istanbulda bide herşey paraya bakıyokesinlikle alıcağa parayı hakediyo ama kacak yer yemek içmek derkenbaya masraf olur orda
harıka olmuş canım ıfaden resmen degısmıs bende ıstıyorum olmak hem kulaklarım tıkanıyor ucakta burnumde et ve kemık egrılı var iç dış sagdada belırgın kemık egrılı var bazen cok guzel gorunuyor bazen kötu nasıl nerde yaptrcam blmıyorum suan parada yok antalyadayım
-para olsa beklemıcemde aklinialirimsmile hadı bakalım bu yıl nasıp olsun ınsallah kulaklarımda tıkanmakdan kurtulur hemde ıkıprofıldende aynı burnum olur
insallah bitanemm...kaydirigubbakcemile2
datlu sey
baktim simdi resimlerine yenilerini koymusuun
cokk datlusun hem sen hemde burnun:))a.s.