Sahara1978 Burun Estetiği Ameliyatı

arkadaslar elbetteki haklisiniz fiyatlari cok yüksek, ama sunu göz önünde bulundurun. Yakup bey kemigi kirmiyor, kendi gelistirdigi mikro aletlerle kesiyor..düsünün cekicle kirmak farklidir kesmek ise farklidir...kesince hata olasiligi nerdeyse sifira düsüyor, doktorumuz bu konuda cok rahat ve kendine cok güveniyor, bu arada söylemeyi unuttum, revizyonlar genellikle acik taknikle yapilir, ama Yakup kapali teknikle yapiyor, süper yaa, ve kirmadigi icin, ameliyat ve ameliyat sonrasi cok rahat geciyor, hatta tiryaki yapabilir, benden söylemesi:;-))

arkadaslar elbetteki haklisiniz fiyatlari cok yüksek, ama sunu göz önünde bulundurun. Yakup bey kemigi kirmiyor, kendi gelistirdigi mikro aletlerle kesiyor..düsünün cekicle kirmak farklidir kesmek ise farklidir...kesince hata olasiligi nerdeyse sifira düsüyor, doktorumuz bu konuda cok rahat ve kendine cok güveniyor, bu arada söylemeyi unuttum, revizyonlar genellikle acik taknikle yapilir, ama Yakup kapali teknikle yapiyor, süper yaa, ve kirmadigi icin, ameliyat ve ameliyat sonrasi cok rahat geciyor, hatta tiryaki yapabilir, benden söylemesi:;-))

ben oldum diyebilirim hayran im doktorumuza daha cok yolum dusecek ona bu guven benim icin cok onemliydi artik gerisi gelir bu yil benim yilim olacak :lepi:

merhaba Sahara ben de revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum.ılk ameliyatımın üstünden 7 yıl geçti:) sanırım artık revizyona hazırım..Beni arkadaş olarak eklersen fotoğraflarına bakmak istiyorum .

sahara bende yakup beye revizyon düşünüyorum.senin fotoların çok güzeldi.birde son halini görebilirmiyim.benim için tek umut ışığı sensin.çünkü yakup beyin yaptığı başka bir revizyon görmedim

saharacigim nasil sin senden haber alamadik uzun zamandir zamanin olursa bize yazarsan cok seviniriz o ustanin eserini gormek isteriz kim bilir ne guzel olmustur benim de bu gun 3 ay oldu optum cnm

Revizyon ameliyatları çok titiz olmalıdır arkadaşlar. Bunun için kesinlikle çok iyi bir doktor seçilmelidir. Burun ameliyatlarında revizyon durumları çok risklidir aslında. Bu sorunu yaşamamış olman güzel.

cok sagol canim..daha taze oldugundan bu ara güle güle kullanmaktan cok dahada dikkatli kullaniyorum:-))

merhaba sahara
burnunu cok merak ettim ,nasıl görebilirim acaba ? Bende yakup bey e revizyon olmayı düşünüyorum da yalnız korkuyorum,seni görsem içim rahatlıcak...

slm sahara hikayeni okudum çok etkilendim. çünkü aynısını şu an yaşıyorum istanbula gelcem. şu an çok mutuszum burnum acayip yapay. kemiğim çöktü bana yardım etmelisin bilgilerine ihtiyacım var. senin ameliyat önceki sonraki resimlerini görebilir miyim? kıkırdak olduğu beelli mi burnunun? msn adresini yazarsan sevinirim

Ben de revızyon dusunuorm, arastrdım uzun sure en ııısının yakup awsar olduunu ogrendm,,oncekı ve sımdıkı halının resmlerını gormem mumkunmuu?

Sahara çok uzun süredir resimlerini görmeyi bekliyoruz arkadaşım geçmiş olsun beni de eklermisin

X