Canım Emre Bey çok güzel yapmış. Gerçekten iki burun arasında fark çok fazla. Emre Bey'in yaptığı burun seni çok küçük göstermiş 18lik çıtır olmuşsun. Kavisi ve oyukluğu tam istediğim gibi olmuş darısı başıma inşallah ameliyat olduğumda memnun olurum. Açelyam canımm özelden mesajla senden ameliyat hakkında çok şey öğrendim bebem çok teşekkür ederim. Bu güzel burunun tadını çıkar ve iyi ki Emre Beye ameliyat olmuşsun diyorum bitanem :))
Acelyam burun harika yaaa emre ilhan nerde istanbuldamı?
Allahımmm neden bu Emre beyin yaptıgı burunlar bukadar tatlı oluyor. şu ana kadar hastaları arasında beğenmediğim kimse olmadı.umarım nazar değmez ve başarısı hız kesmeden devam eder :dance: cumartesi günü bende emre bey'e görüşmeye gidiyorum ve AÇELYAM bu topikte söylemek kısmetmiş ki : senin bayadır takipçinim özelden:) bana nasıl bi umut kaynağı oldugunu tahmin bile edemessin... ameliyat sürecine yaklaşmış bi adayım artık bende.rica etsem, bana özelden ameliyat öncesi ve sonrası durumları ayrıntısıyla istesem mirmirmirmir yazarmısın? çok mutlu olurum inan.merakla beklıyorum opuyorumnanaktan
canimsin...seni inanki cok cok ama cok cok iyi anliyorum...bana ozelden 24 saat hic cekinmeden herseyi sorabilirsin bitanem yardimci olurum elbette elimden geldigi kadar hadii özelimee :)alkisalkisalkis
buda simdiki halim mavis doktorumun ellerindenn..3.cusu de eskii:lepi:
yaa benim sorum şu emre ilhanın burunları doğal duruyo mu? en çok bu beni ilgilendiriyo.kimse soruyo mu estetik mi diye??