sahara1978 e burun tasarimi (Yakup Avsar)

ılk ameliyatını kime olmuştun merak ettim canım, söyle de aynı hataya biz de düşmeyelim değil mi?

yakup avsarin ozel teknigine nedemek isteniliyor kizlar, yani burun hic sismiyor yada gozalti morarmiyormuymus???

hadi kiz senin resimlerini bekliyoruz sahra zamanin olunca bakalim nasil harika bir burnun oldu opuyorumnanaktan

canım resim koymamışsın resimlerini bekliyoruz nasıldı biraz anlatsana ameliyat sonrası şişliklerin ne kadar oldu eğrilik geçtimi çok merak ediyorum

cnm yorumun ıcın cok tesekkur ederım yarın atelım alınıyo cok heyecanlıyım bandajlı olsa da gorebılıyorum seklını de sırtını cok merak edıyorum o kemık nasıl gıttı senın de resımlerını beklıyoruz kız ben yarın hemen koyacam senın cok guzel oldugundan emın ım baska yolu yok o ustanın elınden cok seker bır sey cıkmıstır kesın hocama allahımdan once saglık ve sagşlık dılıyorum kı bızlerı her kezı mutlu etmeye devam etsın o guzel ellerı toprak tutsun altın bulsun babanecımın sozu durbuyrunnnnnnnnn

Merhaba Arkadaslar

Profilimde 2 resmimi koydum: biri simdiki halim (yani 1. ameliyatimdan sonra)
Diger resim ise revizyon icin düsündügüm Yakub beyin ön görüsmeye gittimde benim icin yaptigi tasarim. 24 Subatta Yakup beye ameliyat olucam. Ameliyattan 1 gün önce burnumla ilgili tasarimi detayli konusuyoruz, yani daha güzel ve yüzüme uygun bir tasarim yapilacak. Ancak yinede fikirlerinizi almak istiyorum. Cok kavisli burunlari dogal bulmuyorum, hatta cok hafif kavisli olupta burun sirtindaki kemigin hafif cikik olmasi bence cok alimli ve dogal duruyor..hafif kavisli tavsiyelrinizide bekliyorum ve göz önünde bulundurucam. Simdiden tesekkürler yerimseniben:dance:

Not: Resimlerim kötü niyet icin küllanilmadigi sürece herkese acik!

Sahara resimlerini gorebilirmigim bende yakup beyle revisyon yaptirmak istiyoum..

slm Jouj ben de revizyon ameliyatı düşünüyorum. yaklaşık 3 yıl önce ameliyat oldum, memnun değililm benim sorunum çökme, doğal olmamamısı ve sanırım kalkıklık.Yakup beyden randevu aldım ama kararsızım ön görüşme yapcam. Ona ameliyat olanların fotolarını görmek istiyorum. Sen başka doktorlara baktın mı?

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/358775-sahara1978-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
X