- 23 Mart 2010
- 694
- 5
- 42
Cnm ya deme boyle ben seni kesinliklen kirmak icin felan soylemedim yapma lutfen, ben kimseye kirici olmak istemem hic bir zaman ne hadime yani. Ama senden ozur diliyorum demek ki ben kendimi iyi ifade edememisim:) Benim sana soylemek istedigim sey eger ki fikir olsun diye diger arkadaslara yardimci olmak istiyorsan keske duzgun ve dogru tasarimlan bir ornek verseydin mesela sende bililyorsun ki kendimizin yollamis oldugumuz resimlere doktor iyi bir tasarim yapamiyor sende tutuyorsun bunu burda ornek olsun diye sunuyorsun bana yanlis gelen buydu. Ama bosver bence cokta onemli degil. Herkez zaten tercihini yapiyor ve allahim herkezin gonlune gore versin guzelim. Kim hangi doktoru tercih etmis onemli degil onemli olan sonucun guzel olmasi degil mi:)
Bu arada bana uyari geldi yonetimden, misserable sana yazmis oldugum cevaptan dolayi zekana hayranim demistim ya:)) saskinim hala hahahaha:))
ama samimiyetine inanmiyorum diye yazmissin bu kirici bir itham..inanki kirildimm yani senden beklemedigim bi yaziydi bu..neyse bosverelim...fikir konusuna gelincede benim burda vurgulamak istedigim her doktorun kendine has el ayari var kendine has calismasi var bunu göstermek istedim yakup beyden vazgecmemin sebebi genelde kavissiz duz burun yapmis olmasiydi.. yani ben hep öyle gordum .sonucda tercih meselesi..ben kavisli istemek sucmu:))fiyat konusunada deginmissin...ALLAH a sukur herkesde para vardirr..pahali olmasindan ziyade ben emre beyi sadece tam olarak guvenebildigim icin secdim..ve burdada kimseyi yönlenmafoldumbendirmiyorum ..yani lutfen yanlis anlasilmasin arkadaslar..belki turkcem pek iyi deil belki tam ifade edemiyorum kendimi ...ama kimseyide karalamiyorum bunuda boyle bilin...(( önemli olan herkesin ameliyatindan vede doktorundan memnun olmasi bence..