ya emre ilhan muhteşem yapmış tek kelimeyle ağzım açık kaldı canım bu güzel burnun tadını çıkarmaya bak senin adına çok sevindim darısı benim başıma bu arada maşallah diyelimde nazar değmesin 41 kere maşallah :)arkiler ben ameliyatimi op.dr MAVIS dokorum EMRE ILHAN a ameliyat oldum..bu da ben emre beyi tanimadan once yakup avsardan aldigim tasarimdi ama secvmedimm..yani su anki burnumdan doktorumdan cok cok COKKK memnunum...bukonuyu acmamdaki amac sadece yakup beyin genelde herkese ayni burun uygulamasi yaptigidir yani ebn bu kaniya vardim YORUM sizin....
keşke önden resimlerinizi de görseydim... profilden inanılır gibi değil olağanüstü olmuş, çok başarılı, gerçekten bambaşka biri olmuşsunuz, yüzünüz hep gülsün dilerim!
ya emre ilhan muhteşem yapmış tek kelimeyle ağzım açık kaldı canım bu güzel burnun tadını çıkarmaya bak senin adına çok sevindim darısı benim başıma bu arada maşallah diyelimde nazar değmesin 41 kere maşallah :)
açelyam burnun harika olmuş çok değişmişsin geröekten yakup beyin tasarımı olmamıl ama emre beyin harika yalnız çok fiayt yüksek emre beyin sen ne kadar ödedin acaba bi mahsuru yoksa sölermisin
çok teşekkür ederim açelyam.gerçekten fiyat çok yüksek ama değer diyorsun ben de emre beye mail atmıştım bana da son dediğin fiyatı söledi ama benim sağlık problemimde var özel sigortadan onu karşılar heralde diyorum bide emre bey bana çok genç geldi ne bilim tecrübe yoktur diye ama senin burnunu gördükten sonra düşündüm baya gerçekten bambaşka biri olmuşsun cnmcanim benim özelden yazim:)
çok teşekkür ederim açelyam.gerçekten fiyat çok yüksek ama değer diyorsun ben de emre beye mail atmıştım bana da son dediğin fiyatı söledi ama benim sağlık problemimde var özel sigortadan onu karşılar heralde diyorum bide emre bey bana çok genç geldi ne bilim tecrübe yoktur diye ama senin burnunu gördükten sonra düşündüm baya gerçekten bambaşka biri olmuşsun cnm
canım çook güzel olmuş ya bayıldımmmm... emre ilhanın yaptığı burunlar hep göze bi hoş görünüyor zaten, mahsuru yoksa ben de fiyatı öğrenebilir miym ?[/Qcok cok tsk eddrim canisi.. fiyatini ozelden yaziyorum mucuks:)
çok güzel olmuş bayıldımm hiç yapmacık durmuyor sankı kendı burnun gibi doktorun gerçekten iyiymiş güle güle kullan:))