Bencede canım saçımada bi fön tamammm .Martda da artık gelinlik bakmaya başlıyorumm![]()
aaaaaa düğün ne zaman kızzzzzzzzzzzz delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede canım saçımada bi fön tamammm .Martda da artık gelinlik bakmaya başlıyorumm![]()
benimkide beyaz alyansımda sarı ama ucunda beyaz bi işlemesi var ikisi idare ediyolar işte
:roflol: :roflol: :roflol: kurdeleye bile gerek yok :roflol:
kaydirigubbakcemile3 Bende çok güzel bi yün yelek gördüm yakası kürklü onu aldırıcam bakalımbayanssulusmilehiç sanmıyorum :dilcikar: ( kargo adresimi verimmi nan :roflol:)
sen zaten kendını hedıye etmıssın senden alaa hedıyemı var gıymatlum yaaa :roflol:
aaa ole deme kız benımkı cok dusuncelı..
"askımmmm bana ne alcan" dedim....
"sakız alcam bakkaldan" dedi :roflol: "cignedikce onu hatırlıcakmısım" :roflol:
dittir dit dedimmm.. şimdi ben seni bi çiğnicem sakız gormek ıstemıceksın omrun boyunca didim :dilcikar:
tamam beyendıgın cantayı alabılırım belkim didi :roflol:
dedım o zaman onun yanına beyendıgım trenckotla cızmelerıde al dedım :dilcikar:
olduuuuuuu başkaaaa diyiii :roflol:
ver kuzum adresini zaten bi fincan takımı gördüm ondan alıcam hem kendime hemde size
şu sevgililer gününü bi atlatayımda
bende bana ne alcan diyorum günü gelince bakarız şimdiden onu mu düşüncem diyo odun yaaklava:
Aşk olsun Aslım yani söledim ya Temmuzda diye sıra sıra oluyo benim arayı soğutmadanaklinialirimsmileaaaaaa düğün ne zaman kızzzzzzzzzzzz delikafadulden
:roflol:ben hiç sormadım bana ne alıcaksın diye
aşkıma bu yazıları okutyum bana şükretsin bak hiç bişey istemiyorum dermişimmm
Aşk olsun Aslım yani söledim ya Temmuzda diye sıra sıra oluyo benim arayı soğutmadanaklinialirimsmile
La iki dakka işe daldım coştunuz heeee yetişemiorum olim hızınıza kaydirigubbakcemile3
Bencede ecemin dediği gibi kurdleye bile gerek yok hediye edelim gitsin kaydirigubbakcemile3
Benim tek taşım sarı çok mutluyum beyaz da neymiş öle hıh aslı hıh kaydirigubbakcemile3
La iki dakka işe daldım coştunuz heeee yetişemiorum olim hızınıza kaydirigubbakcemile3
Bencede ecemin dediği gibi kurdleye bile gerek yok hediye edelim gitsin kaydirigubbakcemile3
Benim tek taşım sarı çok mutluyum beyaz da neymiş öle hıh aslı hıh kaydirigubbakcemile3
Yok kız onlar söylemesinler benimkine bigün ısrar ettim artık söle ne istiyon diye demez mi traş makinesi oldu güzelim dedim para biriktirdim artık alabilmek için bidaha sormammmbiz istediklerimizi sölüyoz ne güzel düşünmelerine gerek kalmıyo
keşke onlar da söleseler
ben bi çay takımı gördüm onu al bana bide collezione da yelek beğendim böle puf puf olanlardan
onu al dedim ama bakıcizz artık
ay ksrbkma kuuzm yaa oohhh ne guzel hem sen hem hılal 2010 gelınlerısınız heee
kıskandım yööö :gitme:
spedim bızde yedık :roflol: hıc ıstermısın canım sen hedıyee hiççççç :roflol:
Tamam öyle direk yollayalım kendimi
Boşuna uğraşmasın efor kaybetmesin :kedi::kedi:
Taksime gidenler bilir bi iç çamaşırı mağazası var öyle bi iç
çamaşırı alalım kızlar sempatiksalakcinni:roflol:
Yok kız onlar söylemesinler benimkine bigün ısrar ettim artık söle ne istiyon diye demez mi traş makinesi oldu güzelim dedim para biriktirdim artık alabilmek için bidaha sormammmlmaz: