yok kız evlendin diye demedim şimdi hiç para hesaplaması yapmıyorum ama evlenince mecbur yapmak zorunda kalıyosun ya ondan bahsediyorum
Sipitim valla giyicek olsa hemen alırdım sevgililer günü hediyesi olarak kaydirigubbakcemile3 ayh ne alcaz yaaaa
Hmm. kamu yönetimi demek bende seçicektim babamın ısrarı üzerine işletmeye dahil oldum sevmediğim bi meslek ama artık üniversitesini okuyoruz yapmak gerekiyo bu işi
ya ilk bahçelievlerde oturcaktık ben tutturmuştum burdan bi yere gitmem diye sonradan aynı mahallede oturcaktık aynı binaya gitmem dedim kaydirigubbakcemile3 e sonra baktık en dandik ev 450 tl kiradan başlıyo nişanlımın evi varken bize ait bi ev varken nie gidiyim başka bi yere dedim daha doğrusu ikna edildim kaydirigubbakcemile3 valla görücekler günlerini canım neler çekicekler benden haberleri yok annem diyo kayınvalideme başına bela alıyosun benden söylemesi diyo hizmet vs. bekleme yapmaz dio kaydirigubbakcemile3 çok cadıyım dimi aklinialirimsmile
Daha para yatırmicaz dimi kız? 190 tl hmm yatırym önümüzdeki hafta kurtuliym kaydirigubbakcemile3 bişe olmaz kız işte soru çeşitin oluyo ama internetten de ulaşabilirdin e öğrenme portalından.
Tabi düşüncem kızımın kocasını kaydirigubbakcemile3 ona 30 yaşından önce koca yok kaydirigubbakcemile3
Ya nişanlım çok rahat o konuda tatlım.İstediler beni artık 4.gelişlerinde.Verdi babam mafoldumben
Hemen eline uzandı öpiyim babacım dedi kaydirigubbakcemile3 bende abla ağbi demeye alıştım ya doğru düzgün anne diyemem ama kayınpederime babişko derim ona alışabildim de kayınvalideme alışamadım neden bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım iyidir opuyorumnanaktan canım benimde aöf ye yatırcam para 268 lira akannehir
kızlarrr bayıldım şunlara limangoda satıştalar şu anda tanesi 19.90
mobilya için bikaç yere daha bakcaz sonra karar vercez önümüzde zaman varya biraz daha bakalım diyoruz ee sizin düğün nezaman olcak tarih bellimi bi fotoğraf koysanda baksam olmazmı bilmiyorumkismile
Sipitim valla giyicek olsa hemen alırdım sevgililer günü hediyesi olarak kaydirigubbakcemile3 ayh ne alcaz yaaaa(
iyi canım ya allah mutlu etsın kıyafetın falan btun hersey hazırmı :kedi:
Herşey hazır:lepi:
Kıyafetim,dağıtılacak mendiller,onlarla yollıycağım havlu, pasta siparişide verildi.O günü bekliyoruz şimdi
Var canım bu şekilde ayh huylarını değiştirmek lazım bu kocişlerin kaydirigubbakcemile3
Ben ondan hizmet beklemiyorum onlar mutlu olsun yeter diyo aman 3 tane kızı var yapsın benden beklemesinkaydirigubbakcemile3 tabi kızım evi buldum gidermiyim başka yere kaydirigubbakcemile3 işte tadilatı çok bunlar kiracı vardı evimde benimde dediler kiracı varken tadilat yapalım dedim kimse kusura bakmasın herşey yeni olucak ben gelene kadar senin kiracın onu halledicek eksik kalsın çıkar kiracını dedim çıkardılar kaydirigubbakcemile3 yok ben babişko diyorum kız oda fıstığım bebişim filan diyo kaydirigubbakcemile3 kayınpederimde daha kendi kızlarını o şekilde sevmemiştir çok resmi normalde kendi kızlarına bile ama bana öle değil bilemicem opuyorumnanaktan
Ayh babam 4.gelmelerinde de vermiyodu amcam olaya el attı bu kadar da yapılmaz dedi insanları yormanın bi manası yok ben verdim kardeşim kız sizindir dedi sempatiksalakcinni
Hmm 1 haftamı varmış aramızdaaaa zemuszemus şimdilik bi hazırlık yok canım ya ufak ufak eşya bakıyoruz ev tadilatta vs. uğraşıyoruz senin hazırlıklar nasıl ?
[/QUOTE]Heyecan olmazmı felaket durumdayımm
Elbisem bu canım.Gerçi ışıktan sanırım pek iyi çıkmamış.
http://urlal.com/dqqf
geldim tamam canım bakıyorum hemen
ben 268 yatırıyorum neden sınıfı geçtim 190 öyle birde aöf de 6.senem sizin 39 lira yatırdığınız tutarın ben 2 katını yatırıyorum canım 1.taksitte 268 2.aynı
Evet oda kırmızı kravat takacak..
Bende son zamanlarda taktım kırmızıya elbisemdede orengi istedim
iyi yapmışsın canım kaydirigubbakcemile5 saçlarını nasıl düşünüyosun? bu arada kapalımısın açıkmısın tatlım resimde yüzün gözükmediği için elbisenin uzun kollu olmasına istinaden soruyorum , yanlış anlama.
Açığım ben canım.Ama aşkımın dayıları çok kapalılar sorun olmasın diye bu şekilde yaptırdık.Malum ailesi olarak onlar geliyor.Anne baba olmayınca..
Saçlarımı maşa yaptırıp salık bıraktıracam.Sade olmak istiyorum
aslım resimbak mıydı neydi kız o sitenin adı ekliyim saç modelini kaydirigubbakcemile3
4.sınıftaymış canım söyledi önceki sayfada
Boşver elbisen çok hoşmuş yakışmış :)
tatlım limangoda satışta şu anda varmı üyeliğin?
Söz resimlerinizi gördüm çok güzeller kıyafetin çok hoş.Oh oh yarı yarıya gelmiş kıyafeti anneninDur bakalım önce bi nişanlanın sonra düğün tarihi kesinleşsin öle yapılır tadilat zaten çok sürmüo yeterki ödeme gücü olsun.Bende 200 tl olan bi fotocuya gittim tanıdıktı fotoğrafla ilgili bi işim oldumu hep oraya giderdim düğünde de orayı düşünüyorum kısmetse Araştır canım araştırmaktan zarar çıkmaz.Benim saçımıda düğün salonu karşılıyodu gittim beğenmedim araba süslemeside vardı içinde kuaförü kabul etmedim diye onuda çıkardılar bide büyük çerçeveli resim vericeklerdi düğün salonundan onuda çıkardılar nasıl sinirlendim nasıl kavga ettim üf ayar oldum resmen.Neyse geçti gitti.Tarifine göre bi model var bende ekliyim birazdan Kınada yaptırmayı düşündüğüm bir model.Evet bende nişanda açık bıraktım düğünde topuz olucak inş. Nişanlım sözden sonra kilo aldığı için kıyafet almak zorunda kaldı kaydirigubbakcemile3 şişko şey ne olcak kaydirigubbakcemile3 bizde damat kendi takımını kendi alır kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?