Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin sipitim.Aman dikkat et hasta olma:hulya:
canım zaten kursada murat açıköğretimn kursuna gidiyorum a ve b kitabıda var aöf ten kitap almadım onları aldım ama işte girmiyo kafamaÇalışma hevesim yokki
Bahsettiğim kızda murat açıköğretmde iktisata gidiyor dedim alıyim çalışıyım babamda aynen senin dediğin gibi dedi.Kafan karışır hiç bişe yapamazsın dedi.Bakıcaz artık.Zaten dün hukuka girişin 3.ünitesini bitirdim canım çıktı ya
Çok uzun
![]()
Ne güzel uyuşuyo zevkleriniz yaBizim hiç uymuyo o çok sade şık mobilya istiyo ben böyle en gösterişlisinden en güzelinden istiyorum sade bişi gösterdiğinde çıldırıyorum sen karışma diyorum oda karışanda hata diyo karışmicam diz kendi zevkine göre karıcm diyo ama bu defada içim rahat etmiyo kaydirigubbakcemile3 ayh 2 ay kaldı sınava delirmek üzereyim
evet ben tam binadan içeri girdim şimşek çaktı felaket yağmur yağmaya başladı dedim tam zamanında girmişim kaydirigubbakcemile3
Nasıl gidiyo sözlülük opuyorumnanaktan
evet ben tam binadan içeri girdim şimşek çaktı felaket yağmur yağmaya başladı dedim tam zamanında girmişim kaydirigubbakcemile3
Nasıl gidiyo sözlülük opuyorumnanaktan
spidim nbr canım ... nasıl geçti dün akşam :asigim:
aayyy hasta olma amanınnn söz ertesii böle hemencicik nazar değmesn sana![]()
Günaydın herkeslereeeŞeniz
4 gün kaldı nişanaeyvahedigeldismile
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Heycan yok herşey kontrol altında bırak yaşa o günü:sm_cool:
ballıyım dimeee kaydirigubbakcemile3
ehhh şeyyy senin enişten tam bir light kuzum kayınpederim bile diyo oğlumu light yaptın gelinn senden korkulur diyekaydirigubbakcemile3 evet canım bi kitapta 3 ders bi kitapta 4 ders var.Kalın iki kitapta.Ayh iptal ettirebildiğine çok sevindim.Ne o öle sözleşme vs.Hey allam.Tmm canım işte kayıt olduğumda bana dediler kitap almak istiyomusun ben dedim istemiyorum tamam dediler.Aöf ten kitap almadım onun yerine muratın kitaplarını aldım işte.
Hmm aşk heee opuyorumnanaktan nişanlım bi kere annemin yanında karıcım çay verirmisin dedi ayh şok oldum annemde şok oldu zavallı kocişim kıpkırmızı oldu nasıl utandı kaydirigubbakcemile3 ayh evlenmek istiyorum ben yaaaa kaydirigubbakcemile3
ayyy ne kadar güzelll 4 güncükkkkk süper yaaaaaaaaaaaaaaa yazını okuyunca ben bile heycan yaptım....:)
hoşgeldiniz kızlarrrr
ooo 4 gün kaldı heee oy ne güzel hadi hayırlı olsun
Bende uyuyamadım nisan çok tırsarım gökgürültüsünden en son saate baktığımda 3.30 du 8 de de kalkıp işe geldim uyukluyorumkaydirigubbakcemile3
ooh ne güzel yaa... evdemi salondamı canım?