Günaydın kızlaar nasılsınız bakalım...
Spedy heyecan varmı heyecan :))
Sözlümü dün gece gönderdim, artık buraya daha sık takılırım...Sabah beni uyandır dedi çaldırıyorum açmıyo, korktum başına bişey geldi diye meğer duymamış telefonların sesini...
Aslıcım, nişanlıklarda daha farklı modeller baksan, çekimdenmi bilmiyorum ama pembenin renkleri biraz soluk geldi bana daha canlı olsa güzel olur...
kız sende benim gibi içinemi atıyon yoksa, uçuk çıkar valla bende çıktı...
Evet halay başı sensin, benim ufukta daha nişan görünmediği içün listede ismim bilem yok(
Düğün günününde yazıldığını görürürz inş. tatlım :)
Ben evlenmiyorum ya bananeAtıcam yüzüğü şimdi.
Ben evlenmiyorum ya bananeAtıcam yüzüğü şimdi.
Ayar oldum yaaa.Bir kız var nişanlımla aynı binada oturuyo uzaktan akrabalar çocukluktan beri bir aradalar kız nişanlıma aşık ne yapıyorum ediyorum eve gelmelerini engelleyemiyorum az önce kıyameti kopardım bitirdim işte bitti rahatlasınlar bu ne ya
Ayar oldum yaaa.Bir kız var nişanlımla aynı binada oturuyo uzaktan akrabalar çocukluktan beri bir aradalar kız nişanlıma aşık ne yapıyorum ediyorum eve gelmelerini engelleyemiyorum az önce kıyameti kopardım bitirdim işte bitti rahatlasınlar bu ne ya
üf bilmiyorum çok sinirlendim yoldaymış yanıma geliyo gelme istemiyorum dedim deliye döndüm ya öldürmek istiyorum görümcemi
ya bitti sözcüğü ağır ama dayanamadım ne biliyim çocuk değilsin sen kocaman oldun bitti lafını duymicam asla bitemez dedi telefonda
Boşuna dimi.Ağlicam sinirden o kadar kötüyüm yani.Bir gelsin de söylicem herşeyi
aslım senin durumunda zormuşYa en azından görümcen senden yana 22 yaşında bir görümcem var bu dediğim kızla kanka ona laf söylediğim zaman hemen onu koruyo kavga çıkarıyo pazar günü o kızla tartışmıştım bunun yeni haberi olmuş telefonda bi bağrıo anlatamam bende bağırdım bi ton laf söledim telefonu kapadım suratına ardından nişanlımı aradım bitti dedim
Üff ama ben kendi kendime gelin güvey olmuyorum kiBen istiyorum ki o kız gelmesin o eve gitsin girmesin bidaha zaten bi evlensem varya adım atamicak nişanlımın yanına.Çok haklısın onun parmağında benim yüzüğüm takılı onun sahibi benim.Üff sakin olmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?