- 12 Mayıs 2007
- 1.200
- 1.221
- 658
Canım telaş yapma bu kadar yahu.Herkes öle gözünün içine bakmaz süzerler seni ama öle ne dedi ne dicek yapmazlar.Anti depresan alma bence heycanını kendin yenmelisin daha bunun bir sürü işi var nişanda düğünde napıcaksın? Ben istenilene kadar erkeklerin yanına çıkmadım kapıda da ben karşılamadım bizde gelenekler öyle verildi diyene kadar kız erkeklerin oraya gitmez.Ama kadınları tek tek öptüm sonra verdiler beni nişanlımla hem erkeklerin hem kadınların ellerini öptük işte.Ben götürmüştüm kahveyi 43 kişiydik toplam verildikten sonrada şerbet dağıttım kahveleride kendim yaptım orta boy tencerede kaydirigubbakcemile3
sağol canım ya, sana da maşallah hilalcim, maharetini koymuşssun ortaya anlaşılan. ben kahveleri yapamam herhalde o gün.Nedense ben düğünden pek korkmuyorum, herşey standart gelişir diye düşünüyorum. Tabii bi de düğün yaklaşınca ifademi alın benim :roflol:
Bu kadar stres yapma canım, zaten ne kadar stres yapsanda onlar geldikten sonra zaman kendiliğinden akıyor...
Bize ilk geldiklerinde çiçeği damat bey bana verdi, diğer hediyeleri yanımdakilere verdiler, sonra ben yatak odasına geçtim bizimkiler gelenlerle görüştü sonra ben çıkıp herkesin elini öptüm, tabi önce büyükler :))
Kahveleri başkası yapsın ama senin götürmen lazım...
Ayy ilk hoşgeldin demeye girdiğim anı hiç unutmam herkes sustu beni izledi, kendimi bir ana kurbanlık koyun gibi hissettim bee :))
Ama bi yandan sonra gidip öpmem iyi oldu herkes sırayla oturmuştu, ilk geldiklerinde görüşseydik kalabalıkta herkes birbirine girecekti....
işte ben o andan korkuyorum cimcime, ben de aynı senin gibi hissedeceğim sanırım.
Bİ de el öpme ve kahve dağıtma esnasında sıralama var, inş. büyükler birbirine yakın olurlar da dağıtması kolay olur. Sağol canım, zaman akıp gidecek o an biliyorum ama birilerinin bunu söylemesi rahatlatıyor.
Canım ama bunu kullandığında da böyle salak gibi ortalıkta gezersinç.
Bende bitki çayı falan içi seni rahatlatsın bu akşam da güzel bi uyku.
Hiç kullanmadığın bişey bide yan etki falan yapmasın sanalmaz:
Doğru söylüyorsun sipaydicik, düşünsene misafirler -gelin nerde?- diye sorduklarında
-tuvalette, biraz üşütmüş de- cevabını aldıklarını delikafadulden