Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım. çok stresli bir durum eyvahedigeldismile
sipitim sen yarın sözlenicekmisin nişanlanıcakmısın hangisi kaydirigubbakcemile2
blanco mutluluklar dilerm tatlm allah tamamına erdirsin benim nişanımın olduğu gün çok soğutlu yağmur yağıyodu nişanlığımda askılıydı donmuştum dikkat et kendine
aslım var resmim ama saçlarım pek belli olmuo stüdyo resmim var kendi pc me geçiyim ekleip kaldırırm nişanlımn biraz katıdır kuralları o konularda kaydirigubbakcemile3
biz konvoy yapmıştık isteyen yapıyo canım illede şart değil istemeyende yapmıyo![]()
yok aslım işyerinde biraz yoğunum pc de yavaş geç cevap yazıyorum kusuruma bakma tatlım![]()
yok kız yarın istemeye gelecekler çok kalabalı olmuycaz.
Sözde bizimde hazır olacak inşallah uğraşılmaz zaten.
Bizimde bohçaları aileden bi kaç kiş gördü gösterdik ama sende karışma canım.
İlk kez böyle şeylerle karşılaşıyor annen en az senin kadar heycanlıolumunekankayizsmile
allah kolaylık versın canım mutluluklar dılerım opuyorumnanaktan
Sipitim sen yarın sözlenicekmisin nişanlanıcakmısın hangisi kaydirigubbakcemile2
blanco mutluluklar dilerm tatlm Allah tamamına erdirsin benim nişanımın olduğu gün çok soğutlu yağmur yağıyodu nişanlığımda askılıydı donmuştum dikkat et kendine
Aslım var resmim ama saçlarım pek belli olmuo stüdyo resmim var kendi pc me geçiyim ekleip kaldırırm nişanlımn biraz katıdır kuralları o konularda kaydirigubbakcemile3
Biz konvoy yapmıştık isteyen yapıyo canım illede şart değil istemeyende yapmıyo![]()
Olsun kara kışta olsa nişanlanın evlenin eğlenin çok güzel bir duygu hiç bişey bu duyguyu yaşamanızı engellemesin zemuszemus
Aslımcm anlat nasıl eklendiğini ekliyim tatlım opuyorumnanaktan
Anladım tatlım resmi eklerken buraya boyut sorunu yaşıyormuyuz ona göre boyutlarını küçültiyim :)
2 Resimde de aşkımın yüzü biraz komik çıkmış karaladım aklinialirimsmile
Aslım kaldıracağım birazdan resimler pek net değil tarayıcıdan taratırken lekeler oluştu kirliymiş biraz
Nişanıma 1 hafta kalası seçilen nişanlığım budur pek içime sinmedi ama tek güzel buydu parayıda vermiyordu bunu seçtim bende kaydirigubbakcemile2
http://www.resimbank.org/share-E2D3_4B59773D.html
2 Resimde de aşkımın yüzü biraz komik çıkmış karaladım aklinialirimsmile
Aslım kaldıracağım birazdan resimler pek net değil tarayıcıdan taratırken lekeler oluştu kirliymiş biraz
Nişanıma 1 hafta kalası seçilen nişanlığım budur pek içime sinmedi ama tek güzel buydu parayıda vermiyordu bunu seçtim bende kaydirigubbakcemile2
ben yine gittim geldim. pazara dolaştım birazcık :=)
ben yarın sözleniyorum canım bu arada.
Sipitim canım vallahi iyi denk geldin kaldırmadanOlsun senin içinde ekler kaldırırdım :) Çok teşekkür ederim güzel yorumn için darısı başına inşallah
![]()
Aslım canım rica ederim ne demek senimi kırıcam
Çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni çünkü nişan günü bile keşke abiye giyseydim dedim.Saçımda ki çiçek el çiçeği idi aslında bileğe bağlıyorlar ya ben rahat edemem diye saçıma taktırdım kaydirigubbakcemile3
En güzelleri en iyileri sizin olur inşallah çok teşekkürler opuyorumnanaktan
Çok teşekkür ederim :kedi:
Amiin hayatımm tüm isteyenlerin başına en güzeliyle inşallah opuyorumnanaktan
Sipitim hayırlı olsun canım oh oh yüzükleniceksin hee aranızdaki bağ hiç kopmasın tatlım elbisemi giyceksin etek ceketmi bilmiyorumkismile