Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elisa yok ortalarda işleri yoğun heralde
oyyyy arkadişim benimm Şeniz tatlişim ben bu gün ankaradaydım annem için hastanedeydik gene3 ay sonra tekrar çağırdılar. Bu arada benim nişan tarihim belli oldu 6 haziran kaydirigubbakcemile3 walla sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim ortada hazırlık adına hiç bi şi yok-tatlicadiarzu-
oyyyy arkadişim benimm Şeniz tatlişim ben bu gün ankaradaydım annem için hastanedeydik gene3 ay sonra tekrar çağırdılar. Bu arada benim nişan tarihim belli oldu 6 haziran kaydirigubbakcemile3 walla sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim ortada hazırlık adına hiç bi şi yok-tatlicadiarzu-
ya kızlar bişey sorcam size kayınvalide bohçasına ne konur. aslında çok fazla bişey yapmıcaz herkese ayrı bir bohçada yapmıcaz hedie gibi düşündük kayınvaldem için seccade havlu tespis 2 yemeni çorap düşündüm ben bir fikir verin yaa.![]()
hayırlı olsun canım. elbiseni fln aldın mı?
bu arada geçmiş olsun konuyu bilmiyorum ama önemli birşey yoktur umarım...
hazırlık işleride kolay 2 3 günde biter:)
haydi hayırlısı elisacık .
annen iyimi canım, nesi var bende bilmiyorum aslında![]()
geçmiş olsun kuzum acil şifalarrrr..
ooo çok az kalmışşşş.
hadi bakam:)
sevin kız sevinnnnnn.hazırlık dediğin nedir yapılır.biraz acele olur o olur.
boşver daha iyi günlerin dolu dolu geçcek.sıkılcak vaktin olmıcak.bak ben bekliom beklemek sıkıcı![]()
elisa ;
tarih belli olmuş hadi hayırlısı evdemi oalcak nişan, kaç kişilik bir hazırlık olacak
kız elisa sende 2 ay bekledin nişan için.ama şimdi hiç okadar olmuş gibi gelmio.
bende 2 ay beklemiş olcam ama 1 ay nası bitcek die düşünüom:)
nasıl geçirdin kız 2 ayı:)
elisa siz damada bişiler aldınızmı???kıyafet falan
henüz almadık cnm
nişandan bir gün önce gelicek buraya o zaman alıcaz a.s