kaydirigubbakcemile3cilek askerinle bugunde konusabildin mi ay kayinvalideye soyleme bari hergun arasiyoz diye :)
nie böyle bakıyorlar acaba.
çekememezliklerinden herhalde.bzn sürekli üzerimde birinin beni gözetlediğini hissediyrm
kızlar sizde öylemisiniz yaa.
evet çilekciğim teşk. ederim tatlım. siyah taşı var ortada buda uyar çokda yakıştı.
annem evlendiğinde vercem diodu şimdi verdi :) çok duygulandım. abim doğduğumda almış babam anneme bu kolyeyi.
Emm bende gördüm sizi:)
Güzcüm naber? Evet topuz çok hoşş olur. Ama dağınık değil ceketlerde dağınık topuz pek yakışmıyor fikrimce sade topuzlar daha hoş sanki. Ayakkabın ve çantandaki kare gibi tek küpe taksan çok mu boğar savaroşkiler onlarda çok güzel bu ara kuşum. Kız sen borsacı mısın yoksam:d ismen bu hafta ne vaad eder sence
Ablamın bi görümcesi var maşallah cadı ki ne cadıydıgörümcei eltiye tercih ederim. bende görümceyim ama hiç cadılık yapmıyrm.
arkadaş gibi davranıp onu anlamaya çalışıyrm.
hiç fesatlık kıskançlık olmadı
ama eltiler de bir paylaşamamazlık var ama bu nedir ben halen anlamadım
bilmiyorum ki neden?
benim isteme nişan falan hepsi olması gerektiği gibi oldu. onlar zamanında çok aceleye getirmişler fazla bişi olmamış. galiba ondan. ama benim suçum değil. benim ailem de yapıo, erkek tarafından da nişanlım alıyor her şeyi, kıskancak bişi yok,onlarda acele etmeyip uygun olanı yapsalarmış. biz boşuna beklemiyoruz para biriksin die
kaydirigubbakcemile3
sorma cnm bgn aradı nişanlım 1 gibi konuştuk 2-3 dk ancak mafoldumben
sonra annem geldi işyerime akşam kayınvalidemi aradı annem hal hatır sormak için
öle muhabbet arası sormuş murat aramış mı nasıl die
annemde 1 gibi aramış sesi gitmiş yine demiş akannehir(eğitimde bağırtıyolar ya ses mes kalmıyo yani)
bende kapadıktan sonra sölemeseydin keşke dedim ama ne bilim artık olan oldu kaydirigubbakcemile3
zeynepcim oda çok hoş ne kadar değerli bi kolye bayıldım ya hatıra işte çok severim böyle şeyleri ben
Ablamın bi görümcesi var maşallah cadı ki ne cadıydıklava: artık o kadar değil gerçi.
Kardeşim nişanlandığında bende görümce olmuştum Allah'ım çok güzel bir duyguydu 6ay nişanlı kaldılar sadeceaileye birinin daha dahil olması süper bişeydi. Kız şimdi başkasıyla evlendi aklıma geldikçe gözlerim dolar hala.
Allah hep iyi niyetli kişilerle karşılaştırsın hepimizi inş. Benim büyük görümcede iyidir:dance: 3 tane var son ikiside çok tatlılar:ecrin_bebek:
inş. cnm çok sevindim allah bizede nasip etsin.Güzcüm ne mutlu sana kendi işinin patronu olabilmek ne güzel.
Bi ev bulduk bu hafta ismen bi güzellik yaparsa alacağız sanki (inşşşş.) Ordan sordum bebem:)
tmm çilek koyuyrm
sen daha önce görmüştün ztn eltimi dimi resimleri küçültmüştün
nereye koydun kız neyse ben önceden de görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?