papatyam kim ne yapıyor bukadar.
üzme kndni.maalesef çok var böle insanlar.
lmaz:
Bende diyorum artık gitti yere kadar böyleee..Baktımki sinirlerim çok yıpranıyor evlendiğimde alırım tazminatımı çıkarım..Gerçi bu doğru bir karar mı onların istedikleri bu zaten güçlü olayım diyorum ama zayıf yönüm bu çok hassasımmm:çok üzgünüm:papatyacım üzme kendini her işyerinde var öyleleri değmicek insanlar için üzülmeye değmez
aynen papatya katılıyorum ama bu tip insanlardan malesef heryerde var ..
Evlenip ev kadnı olalım yaa gün yapar birbirimize gideriz ne dersiniz :):)
Evimin kadınıı çocuklarımın anası oleceğimmmmmmmkaydirigubbakcemile3 Arada bir günlere de katılmalı uleynn:roflol:
Ben hep öyle düşünüyorum yani evlendikten hemen sonra olmasada hamile olduğumda işe ara vereyim 4-5 yıl kadar bebeğimede doya doya ben bakarım diye düşünüyorum ama hayat şartları istediğimizi vermiyorki..Çalışmak zorundayız..Yani tek eşimizin çalışması ile zor geçer hayat...Ahh ahh Sakıp Sabancının torunu değilizki günümüzü gün edekkkesracım borçlar bitince bi süre evde dinlenmeyi planlıyorum ama gene çalışırım çünkü sıkılırım ben evde
eregli canım napayım valla,işteyim şimdi.Diğer türlü de netten gelinlik bakıyorum habire nasıl bir model olacağını bile kararlaştıramadım.Salon a eşya olarak sadece köşe koltuk ve tülleri aldık.Yemek odası hala alınmadı.Mutfağın kombisi alınacak.Elektrik,su ve doğalgaz abonelikleri yapılacak.Bunların hepsi para.Ve kayınpeder kılını bile kıpırdatmıyor.Ne yapacağımı bilemiyorum.Benim ailem salon ve oturma odası ile yatak odası halısını,yatak odamı,evin bütün tüllerini güneşliklerini aldılar.Diğer türlü mutfak için ıvır zıvır,nevresimler,yatak örtüleri yani kız tarafının yapacağı hatta fazlası yapıldı hazır.Ben bütün beyaz eşyayı aldık ya onu ödüyorum falan.ama dediğim gibi kayınpeder bu yapılanlara karşılık yahu yemek odanızı diğer kalanları da ben yapayım demiyor.Ayyy kafanızı şişirdim belki daha öncede yazmışımdır bunları ama işte bu olanlara o kadar doluyum ki.Mesela burda nisanın kayınvalidesi ne kadar ilgili,hep bir şeyler yapmaya çalışıyor ya bizimkinde tık yok.Geçenler de nişanlımın askerde (kıbrıs) aldığı böyle şık kül tablası gibi bir takım var onlarda onu gördüm.6 yıldır gelmiş öylece bekliyor kutusunda dedim bunu bize verirsin oğlunun çeyizi gibi he dedim yalandan amannnnnn bir asla deyişi var görmelisiniz.Offf yani anlatsam daha neler.
Canım benim hadi Allah kavuştursun.:gitme:kızlar ne var ne yok ne yapıyosunuz?
nişanlım bgn gitti teslim oldu şafak 155turkbayragi
3 kez aradı beni
tlfnu kapadıktan sonra bana bi ağlama krizi geliyo ki sormayın
kendimi zor tutuyorum annemden utanıyorum çünkü hmen banyoya kaçıyorum ağlamak için
bide geceleri çok zor oluyo
eğer askere gitmemiş nişanlınız varsa sakın askerliği bitirmeden evlenmeyin
inanın çok zor olur
ben nişanlıyken bu zorluğu gördüm evli olsam nsl olurdu hiç tahmin bile edemiyorum:çok üzgünüm:
offf vallaa keşke para çıksa biryerden de bir an önce yolumuzu çizsek vallaa nişanlılık sevgiliik uzayınca feci oluyor mafoldumben
Lampp pekte hamarattır bu hanım kızımız:hulya: Kızını oğluma alcam bunun o sebepten eğer vermeze kaçırtcam oğluşuma:lepi:
selam kızlar kimse yok buralarda erken dağılmışız bakıyorum
yaa şu listeye beni eklemediniz gitti amaküsüyorum 19unda da benim nişanım var
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar ne var ne yok ne yapıyosunuz?
nişanlım bgn gitti teslim oldu şafak 155turkbayragi
3 kez aradı beni
tlfnu kapadıktan sonra bana bi ağlama krizi geliyo ki sormayın
kendimi zor tutuyorum annemden utanıyorum çünkü hmen banyoya kaçıyorum ağlamak için
bide geceleri çok zor oluyo
eğer askere gitmemiş nişanlınız varsa sakın askerliği bitirmeden evlenmeyin
inanın çok zor olur
ben nişanlıyken bu zorluğu gördüm evli olsam nsl olurdu hiç tahmin bile edemiyorum:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?