Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

eregli canım napayım valla,işteyim şimdi.Diğer türlü de netten gelinlik bakıyorum habire nasıl bir model olacağını bile kararlaştıramadım.Salon a eşya olarak sadece köşe koltuk ve tülleri aldık.Yemek odası hala alınmadı.Mutfağın kombisi alınacak.Elektrik,su ve doğalgaz abonelikleri yapılacak.Bunların hepsi para.Ve kayınpeder kılını bile kıpırdatmıyor.Ne yapacağımı bilemiyorum.Benim ailem salon ve oturma odası ile yatak odası halısını,yatak odamı,evin bütün tüllerini güneşliklerini aldılar.Diğer türlü mutfak için ıvır zıvır,nevresimler,yatak örtüleri yani kız tarafının yapacağı hatta fazlası yapıldı hazır.Ben bütün beyaz eşyayı aldık ya onu ödüyorum falan.ama dediğim gibi kayınpeder bu yapılanlara karşılık yahu yemek odanızı diğer kalanları da ben yapayım demiyor.Ayyy kafanızı şişirdim belki daha öncede yazmışımdır bunları ama işte bu olanlara o kadar doluyum ki.Mesela burda nisanın kayınvalidesi ne kadar ilgili,hep bir şeyler yapmaya çalışıyor ya bizimkinde tık yok.Geçenler de nişanlımın askerde (kıbrıs) aldığı böyle şık kül tablası gibi bir takım var onlarda onu gördüm.6 yıldır gelmiş öylece bekliyor kutusunda dedim bunu bize verirsin oğlunun çeyizi gibi he dedim yalandan amannnnnn bir asla deyişi var görmelisiniz.Offf yani anlatsam daha neler.

Adacımmmmmmmmm tatlım siz konuşsanız bi ufak yollu şu kayınpederinle. Belki bir güzellik yapabilir?j Babacımm deseniz bi bu eksiğimiz var ellerinizden öper falan gene tık olmaz mı dersin.
Uğur nan bizim burada evler fecii kazık bizede kayınpeder biraz para verdi ev için bizde iyi bişey edinebilmek için borsada değerlendirmeye aldık nişanlımla ama biz bugün çıktık diyelim bi hisseden o salak hisse koyverdi gitti ertesi gün kaç tane büyük balık kaçırdık böyle yerimizde sayıklayıp duruyoruz şansımıza tüküreyim yani. Elde avuçta aylardır aynı sı-fır kar:sinifsinif::gitme: Ne ev var ne bişey sonunda kayınvalidenin üskatına kalacağım bu gidişle 17 ayı geçti millette sorup duruyor düğün ne zaman diye artık atağa geçmemiz lazımmafoldumben.

Son düzenleme:
anaaam sonunda beni de eklemişsiniz listeye opuyorumnanaktan
nasılsınız uğurcum ben de konuya yeni dahil oldum ama anladığım kadarı ile adaere katılıyorum canım sen canını öyle şeylere sıkma

papatyam kim ne yapıyor bukadar.
üzme kndni.maalesef çok var böle insanlar.
lmaz:

Evet canım çok var malesef nasıl bu kadar iyi oyuncu olunabiliniyor şaşıyorum..Ben beceremiyorum zaten iyi bir yönde değil..Üzülüyorum aşkım saolsun hep destek veriyor..

papatyacım üzme kendini her işyerinde var öyleleri değmicek insanlar için üzülmeye değmez
Bende diyorum artık gitti yere kadar böyleee..Baktımki sinirlerim çok yıpranıyor evlendiğimde alırım tazminatımı çıkarım..Gerçi bu doğru bir karar mı onların istedikleri bu zaten güçlü olayım diyorum ama zayıf yönüm bu çok hassasımmm:çok üzgünüm:

aynen papatya katılıyorum ama bu tip insanlardan malesef heryerde var ..

Evlenip ev kadnı olalım yaa gün yapar birbirimize gideriz ne dersiniz :):)

Ayyy ne güsel olurrrr birbirimize didip gelsek altın günü yapsakkkkk:hulya:

Evimin kadınıı çocuklarımın anası oleceğimmmmmmmkaydirigubbakcemile3 Arada bir günlere de katılmalı uleynn:roflol:

Nevimin kadını nolur çocuklarıma da bakar çalışırımda ulennn:dance:

esracım borçlar bitince bi süre evde dinlenmeyi planlıyorum ama gene çalışırım çünkü sıkılırım ben evde
Ben hep öyle düşünüyorum yani evlendikten hemen sonra olmasada hamile olduğumda işe ara vereyim 4-5 yıl kadar bebeğimede doya doya ben bakarım diye düşünüyorum ama hayat şartları istediğimizi vermiyorki..Çalışmak zorundayız..Yani tek eşimizin çalışması ile zor geçer hayat...Ahh ahh Sakıp Sabancının torunu değilizki günümüzü gün edekkk

Canım bune yaaaakannehir Yuh artık kusura bakmada..Neden bu kadar yük altına sen ve ailen girdikilmaz: Yani benim bildiğim yatak odasını ve mutfak eşyalarını tekstil malzemelerini alman gerkirdi..Beyaz eşyalar komple erkek tarafına aittir..Halılar vs..Yanii kendilerine güvenmiyorlarsa kalkışmayacaklardı bu işe..Tavrını koymadın mıCADIARZU Tamam önemli olan sizin mutlu olmanız diğerleri fasa fiso ama yapılması gerekenlerde yapılmalı diye düşünüyorum..Şimdiden kafaya takıp üzülüyorsun evlendikten sonra da eminimki aklından gitmeyecek..Madem onlarda tık yok sizde de olmasın boşver...Sen neden herşeyi düşünerek yoruyorsunki beynini...

kızlar ne var ne yok ne yapıyosunuz?
nişanlım bgn gitti teslim oldu şafak 155turkbayragi
3 kez aradı beni
tlfnu kapadıktan sonra bana bi ağlama krizi geliyo ki sormayın
kendimi zor tutuyorum annemden utanıyorum çünkü hmen banyoya kaçıyorum ağlamak için
bide geceleri çok zor oluyo

eğer askere gitmemiş nişanlınız varsa sakın askerliği bitirmeden evlenmeyin
inanın çok zor olur
ben nişanlıyken bu zorluğu gördüm evli olsam nsl olurdu hiç tahmin bile edemiyorum:çok üzgünüm:

Canım benim hadi Allah kavuştursun.:gitme:
Nevimin kadını nolur çocuklarıma da bakar çalışırımda ulennn:dance:
kaydirigubbakcemile3

slm kızlar çilekcim Allah kavuştursun sıkma canını çabuk geçer. bak benimki askerde olmamasına rağmen 4 ay sonra görüştük.
ereğli kız kredi falan çekin ne güzel para vermişler işte üstüne bulun bi yyerlerden

offf vallaa keşke para çıksa biryerden de bir an önce yolumuzu çizsek vallaa nişanlılık sevgiliik uzayınca feci oluyor mafoldumben

offf vallaa keşke para çıksa biryerden de bir an önce yolumuzu çizsek vallaa nişanlılık sevgiliik uzayınca feci oluyor mafoldumben

para çıkmaz kızım bi yerden bize. anca biriktire biriktire bakalım biriken bile yetmeyebilir.
kızlar eşya beğendim geçen manisa da da baktık.internetten de baktım. fiyatlarını sorduk
yatak odası yemek takımı salon koltukları 7900. bence çok ii fiyat mobilyalar inegöl ürünü adam dio oraya gidip alsanda aynı dio nasıl olsa ben inegölden indirimli alıyorum dio
oturma odasına da sadece köşe istiyorum . hem yatak odası yatağı kendinden bazalı. belki alırız zamanı gelince ordan.resim eklerdim ama resim kaydedilmio

Lampp pekte hamarattır bu hanım kızımız:hulya: Kızını oğluma alcam bunun o sebepten eğer vermeze kaçırtcam oğluşuma:lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dünür olcezz kaydirigubbakcemile3

selam kızlar kimse yok buralarda erken dağılmışız bakıyorum
yaa şu listeye beni eklemediniz gitti ama küsüyorum 19unda da benim nişanım var

canım hbrim olsa eklememmi hiç
gördüğümü ekliyorum hemen ben.
önceki listemi bulup hemen ekliyorum cnm..opuyorumnanaktan

ay cnm bnm seni ne kadar iyi anlıyorum bilemezsin.
ben baştan söledim aileme.
beni ağlarken görürseniz dokunmayın ses etmeyin dedim.
onlarda hiç bişi demediler bana saolsunlar.
inş bugünlerde geçecek cnm:teselli:

tşkler kızlar sağolun
özlemde güzeldir.
allah can sağlığı versinde çabuk biter inşallah

bu arada üzülmeyin kızlar herşey olur
ha bu arada bize para mara çıkmaz hakikaten bi yerden -tatlicadiarzu-

herkes asker yolu bekliyor çok duygulanıyorum bugün iş yerinden bir öğretmen arkdaşın eşi de gittii yeni evliler 5 aylık kocası gittii... ağladı flan aklıma o geliyor ben de evlenmeyi düşünüyorum askere gitmeden böyle ayrı daha zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…