Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

evlenince benimde çalışmayı yemeyebilir ama şuan çok sıkılıyorum
işten çıkmak istememin sebebide hem işimden memnun deilim vardiyalı olduğundan dolayı bide paramızı zamanında vermiyolar vardiyamız çok düzensiz
yeni bi düzene alışmakta var yemek bılaşık çamaşır vs hem iş hem ev yürütebilirmiyim bilmiyorum açıkçası

Allah Muhabbetinizi bozmasın kızlar, harikasınızzz...
Eylül ayından beri bu sitedeyim, şu evliliik hazırlıklarında çokyardımcı oldu burası bana, heleki arada böyle sohpetleri okuyunca

Bu arada Eylül ayında nişanlandım ve Allahın izniyle inşallah Mayıs ayında benim de düğünüm var :lepi:

ay ben çalışmadan yapamam.
ama çocuğm olursa çalışmiyim diyom.
bnm yanımda büyüsün istiyom.
ama çalışmakta istyorum. bu karar konusunda çok sıkıntı çekeceğim kesin.

valla k.validemin demesine bakarsan yemek konusunda bana yardım edecek.
ben arada yaparım yemeği.ister bizde yersiniz ister evinize alır gider yersiniz dio.
temizliğede temizlikçi tutarsın 15-20 günde bir istersen diyo.nişanlımda onaylıo..
yani yapabilirim gibi geliyo.
özellikle şu son 10 ayda daha iyi gördüm annemin rahatsızlığı sonucu.
zmnla alışırız ya. napalım..

bende çalışmayı düşünenlerdenim kızlar
ama zaman ne gösterir bilemiyorum tabii
ama çocuğumuz olunca çalışmayı düşünmüyorum kendim
büyütmek istiyorum..

Kızlar çalışın ya.. evde oturupta napcaksınız, tabi çocuk olunca çok farklı olur. o zaman bende isterim ki evde çocuğuma bakayım ama bende nasıl olcak bilmem artık. uzun süre burayı bırakamam çünkü..

yok cnm aynı binada olmayız.
onların bi evi vardı. ordan başka eve taşındılar. çıktıkları kirada şuan.
nişanlım şuan kirada duranda oturmak istiyo.
k.validem o eski bina. ben oraya oturtmam yeni alcam diyo.
yada biz oraya geçeriz siz burda oturursunuz dio ama bakalım ne olacak bilmiyorum.
bnm için hiç önemi yok. 2 evde çok güsel.:kedi:

nisanım çok düşünceliler şanslısın valla inş böyle devam eder ev eski diye orda oturtmam diyo
ben aynı binada oturucam

nnigsanyagmuruu maşallah sen nekadar şanslısı böyle, kayınvaliden belliki sana çok düşkün. Allah bozmasın inşallah..

Bu arada sende bir o kadar alçak gönüllüsün belli.. .demekki her iki tarafta şanslı :))))

:kedi: yani karşılıklı çoğu şeyler.
ne ekersen onu biçersin.
allahım bozmasın :Saruboceq: :Saruboceq:
hepinize iyi akşamlar.
iyi tatiller kızlar.
ben çıkıyorum artık.
öpüldünüz...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…