• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

Bu arada sende bir o kadar alçak gönüllüsün belli.. .demekki her iki tarafta şanslı :))))

Lampp pekte hamarattır bu hanım kızımız:hulya: Kızını oğluma alcam bunun o sebepten eğer vermeze kaçırtcam oğluşuma:lepi:

kısçeler napıosunuz? ya ben dün nüfus cüzdanımı değiştirdim evli yazd kızlık soyadım teeee arka sayfanın en altına yazdılar ah ah dedim babamın soyadı nerelere gitti
neyse
çalışma konusu olmuş kızlar ben mecburiyet olmadıkça çalışırım. zaten devlette öğretmenim zaten zor girdim daha çıkmam. zaten bizim çıkış saatlerimiz ii 3 te çıksam benimki 6 da çıkıor işten. o gelinceye kadar yemeği işi yaparım. ama çocuk problem olucak. anneler uygun olursa bakar bakamazlarsa bakıcı kreş napalım

selam kızlar kimse yok buralarda erken dağılmışız bakıyorum
yaa şu listeye beni eklemediniz gitti ama :( küsüyorum 19unda da benim nişanım var

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:nazar: - 13 Aralık - yemyeshill - düğün - :nazar:
:nazar: 19 Aralık - my_sakura-nişan-:nazar:
opuyorumnanaktan - 19 Aralık - bebikyüzlü - nişan - opuyorumnanaktan
:nazar: - 27 Aralık - uğurböcüğü - düğün - :nazar:
:nazar: - 06 Şubat - derinss - düğün - :nazar:
:nazar: - 27 Mart - pınarpin - düğün - :nazar:
:nazar: - 24 Nisan - adaer - düğün - :nazar:
:nazar: - 24 Nisan - OmrumunSahibi - düğün - :nazar:
:nazar: - 18 Temmuz - dreamlife - nikah - :nazar:
:nazar: - 24 Temmuz - dreamlife - düğün - :nazar:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan​

ekledim canım

- 13 Aralık - yemyeshill - düğün -
19 Aralık - my_sakura-nişan-
- 19 Aralık - bebikyüzlü - nişan -
- 27 Aralık - uğurböcüğü - düğün -
- 06 Şubat - derinss - düğün -
- 27 Mart - pınarpin - düğün -
- 24 Nisan - adaer - düğün -
- 24 Nisan - OmrumunSahibi - düğün -
- 18 Temmuz - dreamlife - nikah -
- 24 Temmuz - dreamlife - düğün -

ekledim canım

Emm naber bebem?j my_sakura oy oyyyy eklenmelisin mutlaka annem 19aralık hh opuyorumnanaktan

topiği biz kapattık biz açtık oldu.
yemyeshill my_sakura- bebikyüzlü -esra-ereglı-cilek- uğurböcüğü - derinss - pınarpin - OmrumunSahibi -dreamlife - neredesiniz kızlar

böcüğüm diğer topicte okudum biraz geçmişi ama tam sorunu anlattığın mesajı bulamadım çok yazmışsınız,ben de buraya yazıyorum orda göremezsin belki arada kaynar diye.
Canım benim herşeyin hayırlısı ne ise o olsun de ve üzülüp ağlamayı bırak.Evi satın almıyorsun eminim pırıl pırıl tertemiz eve gelin gitmeyi hepimiz istiyoruz ama şartlarımızı da düşünmek zorundayız.500 tl.lik ev daha güzel diyorsun ama 100 tl. bu devirde önemli bir miktar dediğin gibi faturalarını bile karşılasa sizin için büyük bir avantaj.Alacağın bir ev olsa paradan önce içine sinmesi önemli derdim ancak kiralıyorsun ve bir süre sonra daha iyisini bulduğunda oraya geçme şansın var hiç olmazsa.Hem kira havaya giden para oluyor.100 tl.de arkadaşların dediği gibi senede 1200 tl.eder ki.Düşünsene o parayı 500 lük evde oturduğunu sayıp her ay köşeye koysan sene sonunda elinde birikmiş paranız olur.allah'ım sizin sevginizin sıcaklığı ile o içine sinmeyen evi içine sindirir inşallah.Hem bir de şöyle düşün eşyalar eve girince o boş ev göze daha şirin geliyor bunuda göz ardı etme.Herşeyden önemlisi sevdiğin olacak yanında canım benim.Rabbim güzel yüreğine göre yaşatsın bundan sonra herşeyi :)

ayy saol cnm benım güzel yorumun ıcın
haklısın cnm
daha ıyyım sımdık sızler sayesınde
aşkım nıkah sekerımızı beğenıyo nasıl bısey olcak acep
kontrat öğleden sonra ımzalanck ınş aksılık cıkmaz
eskı ev sahıbı paramızı vercektı onu beklıyormuş
alırken hemen aldı verırken bekletıyo uyuz:mymeka:
askım olsun yeter bana

Uğurcummmmmmm adacımm ne de güzel söylemişşş. Allah gönlüne huzur versin yeterki baktığın her yeri güzel göresin kuş. :nazar::nazar:
Adam naber kız?j Dün kına için düğün salonu bakmaya gittik töt kadar yer kira 3 milyar oha be istediğim tarihlerde dolmuş hem:( Ya haziranın ilk haftasını ya da 31 temmuz kalmış bize uyan. Bu ev meselesi benimde sinirimi bozuyor aslında gitti ne güzel evler paramızda az 6aydır olduğumuz yerde sayıklıyoruz şu salak borsada gıdım kar edemedik. Ahh öğlen öğlen kafanızı şişirmiyim fıstıklarımmmmmmmmm.
Gününüz nasıl geçiyor ?j

Back
X