ya benim yaşımla mı alakalı acaba
ben hiç taviz vermiyorum anneme babama ya
babam zaten tek kelime etmiyor
beni isteyeceklerini söylediğim günden beri konuşmuyoruz
bu da tahmini 1 ay ediyor delikafadulden
ben hiç karıştırmıyorum annemleri
ablam arada böyle laf söyleyecek oluyor
walla susturuyorum
biz de az çok sizin gibi yapıyoruzevet canım öyle oluyo aslında iyide oluyo kimse karışmıyo
herkes üzerine düşeni ödüyo birlikte karar veriyoruz bi nişan alışverişine çıkarken ailelerimizde 1-2 kişi geldi o kaa onun dışında alyansımızı,bana alıncak takıyı ufak tefek eksiğimizi birlikte hallediyoruz tabii ailelerede fikir danışyoruz:)) tabii ben annemin ablamın hakkını ödeyemem uğraşıyolar evde bohçası örülcekti,sardırılcaktı şuydu buydu derken bizde dışarı işlerimizi hallediyoruz.
Elbisem petrol mavisi uzun saten göğüs altından kalın aynı kumaşta kemeri geçiyo üzerinden siyah dantel tül geliyo göğüs altından ikiye ayrılıyo tül askıları kalın askı dantel ayarlanabiliyo omuzlardan hafif düşebiliyoda arkasıda dantel hafif yere değiyo altına dolgu topuk burnu açık kenarları dantel işli ayakkabı aldım saçımada elbise renginde inci firkete aradım ama bulamadım onun yerine simli küçük çiçekli firketeden aldım
ya benim yaşımla mı alakalı acaba
ben hiç taviz vermiyorum anneme babama ya
babam zaten tek kelime etmiyor
beni isteyeceklerini söylediğim günden beri konuşmuyoruz
bu da tahmini 1 ay ediyor delikafadulden
ben hiç karıştırmıyorum annemleri
ablam arada böyle laf söyleyecek oluyor
walla susturuyorum
canım izmirden yapcaz biz alışverişi nasıl olur hiçbir fikrim yokkkk
yaşın kaç ki canım????
tatlım bilmiyorum bende sadece bizimkiler mi böyle diye düşünüyordum ama nişanlanacak olanlar olarak aynı kaderi paylaşıyoruz demekki , birde erkek tarafının maddi durumu bize göre biraz vasat kalıyor annem de babamda bu durumdan dalayı kaygılılar hatta babam aynı evde oturmucak değilmi kaynanasıyla diye sormuş anneme :çok üzgünüm: duyunca cok üzüldüm birde erkek tarafı ne yapcaz ne takıcaz d,iye konuşma yapmadı bizimkilerde haliyle bizlerin arkasında destek görmek istiyor ayy dün akşamdan beri içimiçimi yiyor senağlama
30:1shok:süprizzzzz:jeyyar:hihoyyytcokacimcoook mafoldumben:1no2:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanbenneyaptımkigamyoncuiremsumirmirmirmirzemuszemus:CüvCüv:sengözlerimebaksanabÇok üzgünüm çoookalkisalkisalkis naniknaniksositososito:Saruboceq::lepi:kafamçokkarıştıyasakkelimeyasakkelime:bbo:kötükedihüso:1ninca:lülülülülülüşutarafagittiŞenizyerimsenibenCADIARZUfisfisfissırnaşık şeylaelaelaelaelae
ve daha birsürü smiley :1shok::1shok::1shok::1shok:
biz de az çok sizin gibi yapıyoruz
daha annelerden hiç para almadık
kendi kendimize ufak ufak yapıyoruz herşeyi
mesela dün konuşuyoruz
çiçek çikolata falan
ben dedim sen anlamazsın
bana bırak
ben halledeceğim bana gelecek çiçeği çikolatayı
onlar gleirken gidip alacaklar
senin nişan salonda olacak herhalde di mi
allahım telaş telaş telaşopuyorumnanaktan
tatlım bilmiyorum bende sadece bizimkiler mi böyle diye düşünüyordum ama nişanlanacak olanlar olarak aynı kaderi paylaşıyoruz demekki , birde erkek tarafının maddi durumu bize göre biraz vasat kalıyor annem de babamda bu durumdan dalayı kaygılılar hatta babam aynı evde oturmucak değilmi kaynanasıyla diye sormuş anneme :çok üzgünüm: duyunca cok üzüldüm birde erkek tarafı ne yapcaz ne takıcaz d,iye konuşma yapmadı bizimkilerde haliyle bizlerin arkasında destek görmek istiyor ayy dün akşamdan beri içimiçimi yiyor senağlama
kız alemsin valla:)
bende kendim beğencem:)
bizde maddi destek görmedik ailerlerde öle çok karışmadı onların manevi desteği yetiyo çok şükür kendi yağımızla kavruluyoruz ama nişan deyip geçmemek lazım canım baya masraflı oluyo bu arada nişanım evde olcak
ben bide şunu anlamıyorum çevrendekileri nişana davet ediyosun daha nişan olmadan düğün nezaman diyolar seneye kısmetse deyincede niye o kadar geç diyolar sanki ev kurmak kolaydı
senin yine iyiymiş.bizim 2 sene var dğüne.askerlik yüzünden.bildikleri halde
gıcıklığına sorar gibi nişan olmadan düğün nezaman diolarrrrrrrr:s
oooffff cok dertliyiz cook
annemle eve gidince konuşucam bana herkesin ne dediğini söylemesin az önce telefonla konuştuk teyzemle yakın bi komşu elbisesini herzaman giyeceği bişiy alsın demiş yahuu sizene ben sizden akıl istedim mi zaten öyle oalcak evde olacak nişan için kabarık kubarık elbise alacak halim yok
deliye döndüm yine
olsun canım geç olsunda güç olmasın bu soranları varya kötükedihüsoklava: :tomato:
ayyy dimi sanki sen bilmiyosunakıl vermeye gelince herkes veriyo ama sen deki az paraya ihtiycaım var haftaya vercem ozaman herkes kabuğuna çekilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?