Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gerçekten erkek değilim adım kader kendimi bildim bileli bayanım ama isterseniz birde emin olmak için anneme sorayım
ben gerçekten erkek değilim adım kader kendimi bildim bileli bayanım ama isterseniz birde emin olmak için anneme sorayım
ne alaka
müjde ten rengi çorabın numarasını söyle
ten rengi olacak :1closedeyes:
bide siyahın söyle![]()
nan buna arıkafa bile cwp weremez:roflol:
ne alaka
müjde ten rengi çorabın numarasını söyle
ten rengi olacak :1closedeyes:
bide siyahın söyle![]()
siz beni yalancı yerine koydunuz ama![]()
yav kızlar valla şüphelenmeyin erkeğin nişanlılık sayfasında ne işi varopuyorumnanaktan
benimkiyle kendi nişanı hakkında konuşsam fenalık geçiriyor bohça mohça diyince bi erkek bukadar kızın arasına girip nişan konuşmaz konuşursa da onun aklından şaşarımkaydirigubbakcemile3
aklı olan bize bulaşmasın zati :lepi:
kader hoşgeldin yavrum düğün nezamandı senin asker yolu mu bekleyecektin?
ya kızlar biz şimdi nişanlanacağız seneye nişanlımın işe girme durumu var ama diyor ki ben askere gidip geleyim öyle evlenelim bi 5 ay daha bekle maksimum şubat 2011 de evleniriz diyor.
Söz iki sene nişan iki seneye yakın çok uzuyor gibi geliyor bana ama dediği de mantıklı gibi(
sizce de öylemi(