E
EU1
Ziyaretçi
slm ben yeni üye oldum buraya. bende 5 ay önce nişanlandım beni de aranıza alır mısınız?
O kadar topiğin arasında burayı iyi bulmuşsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm ben yeni üye oldum buraya. bende 5 ay önce nişanlandım beni de aranıza alır mısınız?
ebru gündeş mi ....:1rolleyes: kaç kişilik bir nişandı ? yüzüklerin nasıldı?
çilek galiba haklısın sen anladın sen onuklava:
cinsiyet farkı derken anlamadım valla
cinsiyet farkı derken anlamadım valla
sağolun canlarım teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerimiz için....
kaderol yetişememkte cinsiyet farkı etkili olmasın sakın![]()
VAlla dalga değil zaman kötü.....aşkolsun benimle dalga mı geçiyorsunuz kırılırım valla
nolmuşşş kı topiğe erkek mi geldiiiiiiiiii
CADIARZU
Yani diyoruz ki hani burası zehir hafiyelerle dolu hele bir mecig neçmi var yakalarsa affetmez uçurur.lmaz:
ebru gündeş tarzı nasıl yaa:uhm:elbisem abiye saç modelimde ebru gündeş tarzı bişeydi :)
:roflol::roflol::roflol:vayyy öğrendiğim ii oldu ben de geri geliodum bi daha sayfa numarasına basıyodum.laz oldum iicedelikafadulden
:roflol::roflol::roflol:ama bukdar kısa altılmazki ben uzun uzun yazcaktım bişeler:roflol:
beni erkek mi sanıyorsunuz yani... benden memnun değilseniz söyleyin ben bidaha gelmem buraya![]()
ebru gündeş tarzı nasıl yaa:uhm:
:
:
noldu ben anlamadım ben.hem sen dion yeni geldim bilmiom nasıl girilceğini 4 tane yeşili var benim hala 1 taneklava:
ebrunun saç modelini hiç görmedin mi sade bi topuz yani