Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sizide sıktım.
saolun bütün yorumlarınız için.
canım bi görwevmiş gibi falan yaşamıyoruz.herşey gayet güzeldi.
birbirimizi sıkmaya gelince.hiçbişeyine karışmıomki sıkayım.
buna izin vermio sıkmak istesem bile.sıkılcak olsam ben sıkılcam.ama bende çok sevdiğimden
sıkılmıom.
akışındaykende sonuç iyi olmıcak .
bakalım artık sonumuzu hiç iyi görmüom
söylediğimi yanlış anladın sanırım psiqocum
çok sık araşmak , her yaptığından sevdiceğini haberdar etmek belli bi süre sonra kişinin bilincine görevmiş gibi yerleşir. demek istediğim buydu sadece. E tabiki bu durumda ilişkiyi heyecandan uzaklaştırıp monotonlaştırır. Oysa özlemesine izin vermek , merak etmesini sağlayacak kadar biraz sessiz kalmak ilişkiyi daha canlı tutar..Yalnızca söylemek istediğim buydu..
nisan83 gelmedi bugün nerelerdesin kuzum :)
şimdi kızlar biz daha sevgiliyken çıkmıştı bu msn şifresi muhabbeti.
başlarda hiç ağzımı açmadım ben.sora bigün laf arası söledim kavga gürültü vermişti.
sinir olmuştum.neyse ara ara giriodum.neyse sözlendik biliosunuz.dün bi girim dedim msnine
girdim iki dk kapadım sora.inanın 2 dk dan fazla durmadım.
biz de uzak olduğumuz için tek iletişimimiz tlf.uyurken mutlaka konuşruz.dün gece bu beni aramadı.
noldu die msj çektim.uykum var yatıcam dedi bi tavır var.
merak ettim aradım.soğuk konuşuo noldu dedim sen bilion yaptığını dedi.
naptımki dedim ablam benim msnimden eniştemle konuşuodu sen açtın dedi.msn kapandı dedi.
ne hakkın var ablamlara karşı beni mahçup etmene dedi.
herkesin bi özeli var dedi.benim özel çekmecemi karıştırman gibi bişi bu yaptığın dedi(ben öyle kırıldımki)
bu birinci mevzuydu.
ikinciside daha önce bana eve geldiğini hbr veren adam bi kaç gündür vermio.soruom napıon die.anca
ozaman evdeyim dio.neden hbr vermion dediğimde herşeyi hbr mi vercem dio.
buarada ben herşeyi hbr veriom işten çıkarken eve girdiğimde.heryere izinli gidiom.
ya benmi büyütüyorum.çok kırıldım çünkü.
tam anlatamadım durumu ve hissettiklerimi ama az çok anlamışınızdır.