kızlar günaydın sizlere sorıum olacakkkk.
sevgililerinizin nişanlılarınızın msn şifrelerini biliomusunuz?giriomusunuz hiç?
bi sorum daha olucak.nişanlınız özellikle uzakta olanlar işten eve gittiğinde falan hbr verirmi?
verirken problem yaşadınız mı peki pınar?yada girermisin arada sırada?
sevgililerinizin nişanlılarınızın msn şifrelerini biliomusunuz?giriomusunuz hiç?
bi sorum daha olucak.nişanlınız özellikle uzakta olanlar işten eve gittiğinde falan hbr verirmi?
günaydın kızlarrr opuyorumnanaktan
ya böyle şeyleri hiç dert etme
sende verme, bazı şeyler hep sınırlı kalsın yoksa gerçekten sonra çok büyük dert oluyor
ha bize gelince ben onun msn şifresini biliyorum, o benimkini bilmiyor kaydirigubbakcemile3 ama girmiyorum msnine, hiç işim olmaz öyle şeylerle
valla neredeyse attığı adımdan haberim olur, ben istemiyorum kendisi pek bi hevesli anacım kafamçokkarıştı ama açıkcası bu benim canımı sıkıyor, çünkü sürekli telefon titriyorhiç durmuyor
ama bende de alışkanlık yaptı, 1 saat telefondan ses gelmesin acaba ne oldu diyorum delikafadulden
gunaydın kızlar
psıgo canım sorunun ne oldugunu bılmıyorum ama her ılıskıde sınırlar farklıdır
bızde sıfrelerımızı bılırız eve geldıgımızde bırbırımıze haberde verırız
ama bunu ben degıl askım ıstedıgı ıcın bu sekılde bana kalsa sıfresını bılmesemde olur
cunku bana bı yanlıs yapsa er yada gec ortaya cıkar zaten kontrol etme ıhtıyacı duymam
yada eve geldıgınde aramasını degılde ozledıgınde araması ılıskıyı daha canlı tutar
cunku bu msjlar bı sure sonra zorunluluktan oldugu ıcın benı sıkıyo acıkcası
kısıden kısıye degısır yanı belkı sevgılınde boyle dusunuyo olabılır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?