Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen cicim aynen napalım böyle böyle yapıyoruz yuvamızı :kedi: ben yatuyorum kızlar çok yoruldum .... hepinizi öüpyorum nanaktan iyi geceler...opuyorumnanaktan
iyi geceler gracem iyice bi dinlen yarnda yorulucan bende kaçtım kızlar tatlı rüyalar hepinize
kızlar günaydın.malum cmtsi bohça vermeye gitcez.3 gündür harıl harıl bohça yapıom.
bi nişan masrafı kadarda ona para gidio:S
ya bi sorum olcak.biz 4 bohça bi baklava tepsisi götürcez.kayınvalideye çiçek gidermi?
götüren oldumu hiç
canım ben zor söyledim baştan. telefonda söyledim hep yüzüne karşı söyleyemedim daha. telefonda görmeyince söyleniyor
benimde yanımda sayılmaz magic ama uzakta sayılmaz ben t.dağ o istanbul.
evet canım ya insan kıskanıyor el ele gezen sevgilileri görünce
aynı sorun bizdede var "oda özlüyormuş beni birtanem ....."
allah hepimizi kavuştursun
malesef öleee yaa offf:gitme: bizde beğenmiştik kışın içersinde damatta, 800 dedi indirim wardı kış olduğu için 520 oluodu, dedik alalım bari çıksın aradan düğün zamanı gökte inmiş gibi olur kaydirigubbakcemile3 ama bedeni yoktuu:gitme: öle kaldı. biz yine kıştan alcaz indirimlerden faydalanmak için.. ben gelinliğimide öle kıştan almıştım baya bi indirim olmuştu. napalım cnm yaa okadar masraf oluoki we olcakki nerden indirim oraya koşşdelikafaduldendelikafadulden :roflol: