yeşilim çok tşk ederim bitanem
erkek tarafından anneannesi, teyzesi, yengesi (dayısının eşi) bana bohça yapmışlar tülbent, patik, lif, havlu, atlet takımı gibi şeyler koymuşlar. anneannesi uyku seti almış bide o geldi kaydirigubbakcemile3
güzeldi herşey ya şükür atlattık geçti :)
bilmem ki cnm :sm_confused:
tarif edilemeyen bi duygu değişik bişey :)kaydirigubbakcemile3
ama mutlusun yani:kedi:
birde nişan gecesi bilezikleri çıkarmadan uyudum :roflol:sanki böyle yeni evlenmiş gelinler gibi :roflol:çok güzeldi ama. sonra ertesi gün çıkardım sevmem böle şeyleri ama hevesimi aldım 1 gece kaydirigubbakcemile3
bnde hıc sevmem ama artık mecburen bi yerlere düğüne falan giderken takıyorum:kedi:
maşallah sana güzel takı da takılmış opuyorumnanaktan güzel günlerde kullan hepsini janım
ben geldimm.... kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz çilekk , cadııı hayırlı olsun bitanelerim Allah tez zamanda tamamına erdirsin....hanii foto hani foto lmaz: geçmişi okumadım varmıydı foto?
gracem, psigom çok tşk ederim. resimlerin bi kısmı kuzenimde, bi kısmıda nişanlımın digital fotoda. akşam flash diskete atıcak bana
stüdyo resimlerimizde 1 hafta 10 güne kadar hazır olurmuş.
geçmiş olsun canım benim aman dikkat edin kendinze nazara geliyorsunuz öyle günlerde bütün gözler sizin üzerinizde çünkü...bekliyorum dört gözle resmleri...