Yaklaşık 1 yıldır bu konuyu yazmayayım dedim ama olmuyor.

İş bulsun , çocuk yapsın canları sıkılmış artık onların , öff hiç çekilmez soğumuşsunuz zaten bi kere , evde ışığınız açık falan olsa bile hırsıza karşı bıraktık ev dolu sanılsın gibi şeyler söyleyip üst üste kabul etmeyin , hesap vermek zorunda değilsiniz , anlarlar bence ya .

Ay bunlar ne böyle? Uyanamaz mi ne demek? He uyanır b*k var gelin
Ariyolarsa musait değiliz diceksiniz madem evde değiliz deyince sorun oluyor ya da anlayacağı dilden konuşun sürekli siz gidin nappiyosa aynısını yapın . O zaman anlarlar

Çok tuhaflar. Bu insanlar sizde toksik etki bırakıyor belli ki. Eşinize bırakmayın bence ikili ilişkilerinizde ipleri. Bizim evli arkadaşımız da arada bize geleceği zaman Eşim e sorardı. Aynı ortamda sık denk geliyoruz. Şakayla karışık x bana sorsan daha iyi sanki o sevdiğin kurabiyeleri ben yapıyorum dedim. Eşim de tepki göstermedi. Erkekleri sözcü yapmayalım biz kendimizi ifade edebiliriz bence. Tartışmaya kavga etmeye değmez.

Onların gelmesine fırsat vermeden siz gidin sık sık belki rahatsız olurlar evlerinde sizi ağırlamaktan

Uyanamaz mı demek nedir ya!? Benim okudukça sinirim tepeme çıktı resmen.

En sevmediğim insan tipi ...Burda oğlumun bir arkadaşı oldu olmaz olaydı ya bugün artık annesine patladim yani ..
Oğlum 3,5 yaşında bu 5,5 .Çok tatlı sevimli zararsız bir çocuk ama maalesef kendi istediği olana kadar yapışıyor günde en az 10 kez kapıya dayanıyor oğlum için dışarı gekecn mi diye ?şimdi gelmeyecek deyince ama ben onunla oynamak istiyorum diyor sonra oğluma bek gelmezsen senin bisikletini alırım hadi sen gel ben seni bekliyorum filan 5,5 yaşındaki çocuk beni iplemiyor ...
Annesi de diyor ki ogku yalnızlığı sevmiyornus .Bisiklet sürmek istiyor benim oğlumda sürmek zorunda .Bizimki de çocuğu sevdi diye emrine amade en son annesine patladim kapına dayanıp durmasin yeter onun kuklası gibi bende hep oeslerindeyim çok sikiliyosa bı zahmet sen oyna dedim düşer artık peşinden herhalde ...
Valla direk yersleyin bunlar yüzsüz yada geldikleri zaman Hicbirsey yapmayın bende yatacaktim ama siz sürekli Cat kapı gelince evimde rahat edemiyorum deyin

Bunlar kibarliktan yüz asmaktan hiç biseyden anlamazlar. Siz direk durumu söyleyin böyle insan olur mu. Hani bunların bilgilikleri anlayışları. Eşek olsa çoktan anlar.

Bu neymiş boyle okurken ben darlandım
Direkt soyleyeceksin ben hanımıyla gorusmek istemiyorum sen dısarda gorusebilirsin diye

En nefret ettiğim sey misafir, bıç bıç ilişkiler
Ailemle bile haftada bir görüşmüyorum. Yalnızlıgı seviyorum birazda.. O yuzden eşim arkadaşlarıyla dısarıda görüşür.
Çok rahatım tavsiye ederim

Benim çocuklar çok yaramaz olduğundan bir gelen daha 1 ay uğramıyor evime. Sen de çocuğu sal üstlerine geldiklerinde, git ablayla abiyle oyna de, biraz bunaltsın onları. Yada siz otururken yanınızda biraz başlarını ağrıtsın falan . Sıkılırlar bence.

Hata onların değil sizin. Kavga ederken bile " çayımız hazır gelin " diyebiliyorsa eşiniz , sizi ve çekirdek ailesini önemsemiyor demektir.

Bizim bir düzenimiz var, bebeğimiz ve uykusu var, sizden başka da hayatımız, ailemiz çevremiz var mesajını vermezseniz böyle insanlar elbetteki yapışır .

Bana kalsa kök kesicem irtibatı zaten. Yolda görsem selam vermeyecek psikolojideyim. Ama eşim arkadaşıyla kötü olmak istemiyor. Ben kızla kötü olursam eşimle arkadaşının da arası bozulurmuş. Yani eşim benim kadar rahatsız değil bu durumlardan. Sadece en son kavga etmemize rağmen misafirliğe gelmeyi kabul etmelerini garipsedi ama benim kadar takılmadı. En azından anlayışlı şimdi bana karşı o olaydan sonra. Eve benden habersiz davet etmiyor müsaitiz demiyor. Eşim herkese aynı aileme bile benden daha sabırlı ilk başlarda bu aşırı misafir severliği hoşuma gidiyordu ama uyuz etmeye başladı suyunu çıkarıyor.

Denedim vallahi kız da seve seve ilgileniyor. Bir sefer banyo yaptırmam lazımdı ama kaldı bugün neyse dedim. Gel beraber yıkayalım yardım edeyim dedi ve seve seve yardım etti. Garip yani bunalmıyor çocuktan.

Sizin evinizi kafe mi yaptılar bunlar. Size yakınız gelelim mi ne ya? Siz de gitmeden üst üste nasıl gelirler anlamıyorum.

Paşam misafiri çok seviyorsa ikramları hazırlasın temizliği o yapsın çocuğuda o baksın ondan sonra yapsın. Susarak çözemezsiniz sağlam bir yaygara koparın iki tarafta da

Ee başkasının evinde sabah ezanına kadar kalıyor ama... Yatılı olmak için illa yatak döşek serip uyumak mı gerekir? Bencillik diz boyu
Ay bir gün hiç unutmuyorum. İnternetleri kesilmiş adam da grafik tasarımcı işi internetle. Bize geldiler iş için saat 10. Erkekler bilgisayarda biz kızla oturuyoruz ama ben sabah 8 de kalkmışım o gün. Saat oldu 2 benim gözler kendiliğinden kapanıyor. Sen istersen yatabilirsin dediler. Gittim yattım vallahi perişan hâldeydim ama hiç sevmediğim şeyler bunlar. Eşime sordum sabah 6 da gitmişler eve.

Hic iyi kokular almadim
Kızın hiç ters bir hareketini yakalamadım ben de ne ayak diye düşündüm takibe aldım ama o yönden bir sorun yok. Onun derdi benim. Kız bana düştü resmen. Birkaç gün evde olmasam eve dönene kadar ne zaman geleceksin özledim diyorrr mesajlarıyla sıkboğaz ediyorr. Ay imdat.

Evet maalesef bunu anlatamıyorum eşime. Sanki arkadaşı bizim evliliğimizden önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…