- 21 Haziran 2016
- 9.249
- 25.558
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazi insanlar evinden çıkıp bir mahalle öteye değil de marsa gidiyor sanki. Roket hedefe illa ulaşacak. Geçen pazar eşim evde yok ben de bir takım ağda işlerine girişmişim. Eşimin 3 aileden oluşan bir akraba grubu kapıya dayanmış apartman kapısını acarmisiniz diye eşimi arıyor. Ben evde değilim demesine rağmen esin yok mu diye soruyorlar. Yalan söyledi de kurtuldum yani düşünsenize 40 yaş üzeri 3 adam ve kadın benimle oturup napacaksa.Kaç yaşındalar merak ettim ?
Uyuyan insana uyanamazmı deme saçmalıgı
Daha neler. Evde masraf yapmasınlar diye gelip sizde yiyip içiyorlar belki de. Aynı eve yerleşmek ne demek. Aklıma kötü şeyler geliyor tövbe tövbe.Bir dönem ev sahibiyle sorunlar yaşadık evden çıkma ihtimalimiz vardı. Kız dedi ki bizim eve yerleşin fazladan odam var kirayı masrafları bölüşürüz.
Ben habersiz gelen misafiri sevmem,Bazi insanlar evinden çıkıp bir mahalle öteye değil de marsa gidiyor sanki. Roket hedefe illa ulaşacak. Geçen pazar eşim evde yok ben de bir takım ağda işlerine girişmişim. Eşimin 3 aileden oluşan bir akraba grubu kapıya dayanmış apartman kapısını acarmisiniz diye eşimi arıyor. Ben evde değilim demesine rağmen esin yok mu diye soruyorlar. Yalan söyledi de kurtuldum yani düşünsenize 40 yaş üzeri 3 adam ve kadın benimle oturup napacaksa.
Tek bizle böyleler. Kız evde açıktan okuyor liseyi diğer yakın arkadaşları başka şehirde hep. Burada bir ben varım onun için. Evet çok okuyor her konuda bir fikri var bilinçli bir insan gibi görünüyor ama ve lakin görgü kuralları hiç yok gibi. Oturup bir sohbet etseniz hiç tahmin edemezsiniz böyle bir insan olacağını. İnkâr edemem birçok yardımları dokundu bizim de onlara aynı şekil. Ama bu kadar sık görüşmek istemelerinden ve emrivaki tavırlarından usandım.Sülük ailesi ...
Başka arkadaş grubu bişeyleri yokmu , tek sizlemi böyleler .
Anlamaz çünkü anlamak istemiyor. Ilk cat kapımız hiç biri de gül yüzümüzü görmeye gelmedi. Eşime hukuki bir şey danışacaklarmış. O evde yoksa karısı da avukat ona soralım moduna girmişler sonradan öğrendik. Ofisimize bir kere ziyarete hayırlı olsuna gelmemiş insanlar işi düşünce baskın yapıyor işte. Ben davet etmedigim kimsenin gelmesinden hoşlanmam maalesef ama yine de eş dost elimden geldiğince tatillerde ağırlarım.Ben habersiz gelen misafiri sevmem,
Helede bu kadar konudaki arkadaş gibi çok gidip gelmeyide sevmem başlarda güzel olsada bi süre sonra suyu çıkıyor, konuşacak konu bile olmuyor
Yaşadıgım yerde şükür habersiz çat kapı gelen olmadı umarım olmazda
Aslında eşiniz evde degilim derken müsait degiliz demek istemişte anlayana
İşsizlerdi 1 ay öncesine kadar ve çok maddi sıkıntı çektiler bunalımdalardı o dönem çok dadandılar ama son bir aydır haftada 2 ye düşürdüler görüşme taleplerini. Tabii ben tiksindim bir kere o yüzden hiç tahammülüm kalmadı.arayıp gelelim mi diye sormayana kadar müsait olmadığınızı belli edin eşiyle msjlaşmayın eşinizde artık çok samimi olmasın. nasıl zor oluyordur sabah işe nasıl gidiyor bunlar hem sizinde bebeğiniz var gün içinde neler çekiyorsunuz hiç umursamıyorlar yazık arsızlığa bak.
Benzer şeyleri yaşadık biz de. Bir sefer misafirlikteydik ikisinin de hattı kullanıma kapanmış türlü sebeplerden dolayı telefon ihtiyaçları oldu diye bizi misafirlikten arabayla alıp kaçırdılar resmen. Neymiş acilmiş.Anlamaz çünkü anlamak istemiyor. Ilk cat kapımız hiç biri de gül yüzümüzü görmeye gelmedi. Eşime hukuki bir şey danışacaklarmış. O evde yoksa karısı da avukat ona soralım moduna girmişler sonradan öğrendik. Ofisimize bir kere ziyarete hayırlı olsuna gelmemiş insanlar işi düşünce baskın yapıyor işte. Ben davet etmedigim kimsenin gelmesinden hoşlanmam maalesef ama yine de eş dost elimden geldiğince tatillerde ağırlarım.
Daha iki gün önce eşim eşiyle görüştü biz de bayram boyu dışarıdaydık yorgundum normalde gelmek istediler reddettim. Ki gün içinde kız mesaj atmıştı laf arasında yorgunluktan geberiyorum akşam olsa çocuk bir uyusa direk yatıcam demiştim. Ona rağmen görüşmek istemişlerdi iki gün önce ama yine eşime uyuyor dedirttim. Bugün de aynı şekil oldu yorgundu uyuyor şimdi dedi eşim. Yüzsüz yüzsüz uyanamaz mı demişler saat 11 e geliyordu galiba.arayıp gelelim mi diye sormayana kadar müsait olmadığınızı belli edin eşiyle msjlaşmayın eşinizde artık çok samimi olmasın. nasıl zor oluyordur sabah işe nasıl gidiyor bunlar hem sizinde bebeğiniz var gün içinde neler çekiyorsunuz hiç umursamıyorlar yazık arsızlığa bak.