- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
kadının yaptıgı na doru demiyorumm ama seninki bel altından bizzat durmakk tır kiii buna bizzz
seviyeden yoksun cevaplar diyoruz ....
senin babansa bilemem falan ayıp şeyler bunlarr yaaa
O baba muhabbeti ne kadar terbiyesizce basit nasil bir kadın anneye laf söylemeyi dusunur aklım almıyor. Ikinizi de kibledim haberiniz olsun
Atatürk arkadaşlarına sordu Dünyanın en büyük insanı kim
- Dünyanın en büyük insanı kimdir?
- Timur''dur Paşam!
- Değil.
- Fatih''tir.
- Değil.
- Yavuz Sultan Selim.
- Değil.
- Alpaslan.
- Değil.
- Napolyon.
- İskender.
- Değil.
Nafile!.. Ne derlerse Atatürk "değil" diyordu. Dalkavuklardan biri dayanamadı:
- Sizsiniz Paşam., dedi.
Atatürk, bu zatı tersledikten sonra, sualinin cevabını kendisi verdi:
- Dünyanın en büyük insanı Hz. Muhammed''dir. Ölümünden bu yana bin üç yüz sene geçtiği halde, günde beş vakit, Cenab-ı Allah'tan sonra adı söylenen Hz. Muhammed (s.a.v)''dir...
dinsiz(!) diye adledilen sevgili atamızın görüşleri böyleyken dindarlığıyla bilinen cbaşkanı adayımız kendisini peygamber görenlere,allahtan üstün tutanlara gevrek gevrek gülmekle yetinmiştir.
bu arada arkadaşlar c b adayımız ilk mitinglerini samsun,erzurum ve sivasta başlatacakmış,bu size neyi anımsatıyor
Kuzumm çok güldüm yaMillet iki kelimeye nasıl kasıp da laf sokucam , benim doğrum diyerek egosunu yükseltiyor...
Ben gayet relaxx
Hayır neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorumher siyasette aynı muhabbet
yalnız lütfen arkadaşlar her 2 görüşüde savunurken kelimelere dikkat edelim ıkınmak,baban kim vs.hoş değil.
neden seviyeli tartışamıyoruz.
İlk defa bu tartışmalardan sıkılmış vaziyetteyim.
Hangi okul mezunu olduğu, kaç dil bildiği veya bilmediği diğer cumhurbaşkanları ile karşılaştırılması gereksiz geliyor bana.
Bu adam 17 Aralık operasyonunda mimlendi mi evet, bu yüzden öfke saçtı mı evet, kaç insanın yerini değiştirdi mi evet, mal varlığının haddi hesabı var mı hayır, en önemlisi ülkeyi bölecek Oslo Anlaşmalarında parmağı var mı evet, bu yetiyor.
Daha da birşey demem.
buna biz davranış psikolojisinde dut yemiş bülbülün battı fish yan going meramı diyoruz..
relax görünme gayreti :))
3 oda bir salon 160 m2 ferah ferah
ıkınmak senin lafınmı kontes,değil. onu üzerine alma. diğerine gelince. evet oda yazdı sende ona yazdın. yanlışa yanlışla cevap verince doğru olmuyor. bu sitede kurallardada öyle. biliyorsundur. kiblle o zaman.bak oky hala aynı şeyi yapıyorsun..
kelimelerimize yeterince dikkat ettigimiz bir konu çerçevesinde en azından kendi adıma dikkat ettigim diyeyim..
üyenin birisi sadece benim degil ''hepimizin............ '' diyorsa ona verilecek en güzel cevap benim yazdıgım cevaptır..
o noktaların içerigi belli çünkü mesajın öncesi var..
ha zaten usturuplu yazmış olsa noktalamaz degil mi ?
hepimizin.................. koyunca sen o cevaba ne cevap verilir hadi bul bakalım
valla ben ona gerektigince kendimce de çooook edepli cevap verdim.
benim babam belli..erdogan babam degil liderim dedim
daha nasıl verilebilirdi bir cevap :))
Ben de böyle düşünüyorum.
Birkaç kişinin oyunu mu ?
Sen benim soyuma,nesebime kadar laf ettin.O yüzden kimseye parmak sallayarak ders vermeye çalışma olur mu ? Biz burada birbirimizi yiyoruz belki ama burada bana her konuda destek olan çok insan var.Tartışmak ayrı şeydir,aşağılamak apayrı...Hükümeti eleştirdim diye ne idüğü belirsiz döl muamelesi yapmıştın.Kimsenin oyuna getirmeye çalıştığı yok.Mesele haddi bilmekte.
Canım olur mu hiç öyle şey hepsi montaj iftira gerçi bir türlü aylardır ispat edilemedi ne hikmetse bir kendini aklayamadı ama mühim değil nasıl olsa çıkıp meydana montaj, paralel devlet filan deyince herkes alkışlıyor ağzından ne çıksa inanan bir kesim olduktan sonra gözünün önünce çuvalla götürse yerlere saçılsa helal olsun saklamıyor çaldığını bile derler. Aynı şeyi chp yapmış olsa idi ya da MHP ve çıkıp montaj deselerdi acaba inanırlar mıydı evet öyle diyorsa öyledir derler miydi hiç sanmıyorum işte aslında kilit nokta burası Erdoğan'ın yaptığı herşeye gözü kapalı inanmak ama bir parti hakkında en ufak bir iddia bile olduğunda bak ses kaydı aleni şeyler de demiyorum iddia bile olsa bunlar yapar bunlar böyle zaten diyebilmek.
Ha bu arada, Cumhurbaşkanı seçilince mal varlığı beyanı yapmak zorunda olduğundan kendisi önlemini almış üzerinde tüm malları, paraları, gayrimenkulleri damadının, kayınpederinin filan üzerine geçirmiş bile işini de biliyor 1. derece de akrabalarının da üzerine geçirmiyor dikkat çekmesin diye. Her şey kılıfına uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?