Yakışır..

valla ben bu düşmanlığı anlamıyorum ya, ben gerçek hayatta birinin yüzüne söylemiceğim şeyi burda da söylemem, burda da insanları gerçek karakterleriyle yanımdaymış gibi görüyorum, sanki gerçektede akp li chp arkadaşlarınız yok ya da akrabalarınız
karşı parti taraftarlarınada düşman olmak yeni moda oldu, ya da çocukken bilmiyorduk

Ben de burada söylenen laflara inanamıyorum. Biz Yahudi dölü müyüz yani diye sorulan bir soruda bilemem annene sormak lazım diye bir cevap bile görmüşlüğüm var o saatten sonra hiç birşeye şaşırmıyorum ben. Tek üzüldüğüm nokta senin benim gibi bir insanın, bu halkın oylarıyla halka hizmet etmek için gelmiş halka saygı duyması gereken biri için bu kadar olanağan üstü, vazgeçilmez, sanki bizim ona sürekli minnet etmemiz gerekiyormuş gibi bir tavır alınarak insanların sırf onu korumak uğruna kendi insanıyla düşman haline gelmesi sırf onun açıklarını kapatacak yanlışlarını savunacak diye karşısındaki insanı hiçe sayabilmesi ağıza alınmayacak sözler söyleyebilmesi burada bir tane bile bir kişiye Akp taraftarı diye hakaretim yoktur. O insan da günün birinde o koltuktan inecek yenileri gelecek ama bu halk baki kalacak ilelebet. Benim akrabalarımdan da Akp ye oy veren verecek olan var iyi o zaman oturalım kavga edelim, hakaret edelim, görüşmeyelim onlara da bir şey anlatamıyorum çünkü bir kriter belirlemişler hep onun üzerinden gidiyorlar ve başka hiçbir yöne bakmıyorlar akıllarında tek şüphe zerresi yok ki bu devirde insan evladına bile güvenemezken. Nasıl bu duruma geldik açık aslında başımızdaki insanlar kutuplaştırıcı sözler söyler benim yüzde 50 mi evde zor tutuyorum derse, ötekileştirirse onun taraftarları da aynı şeyi yapar yadırgamıyorum artık ama üzülüyorum.

yok yok ben de çok kişide anladı. geçiniz bunları.bel altı yazışmak hoş olmuyor.

ben şahsen ben altı yazmadım eger lafın bana ise :))

kadının mesajına cevap verdim..

Malum kendisi öyle düşünüyormuş ...reddiye sundum azıcık..:34:

Balböceğiiiii sakinnnn :20::53:

Lili yalan değil ki babamın babaannesi hala yaşıyor çocukluğunda Atatürk ü gören kadın , gerçek yaşını da bilen yok ve kadının hala aklı başında gerçekleri de görüp bize anlatıyor şekerim :34:

vay anasını terbiyesiz olan ben oldum sen bu mesajımdan önce kadının yazdıgını oku :))

kadının yaptıgı na doru demiyorumm ama seninki bel altından bizzat durmakk tır kiii buna bizzz
seviyeden yoksun cevaplar diyoruz ....
senin babansa bilemem falan ayıp şeyler bunlarr yaaa

İlk defa bu tartışmalardan sıkılmış vaziyetteyim.
Hangi okul mezunu olduğu, kaç dil bildiği veya bilmediği diğer cumhurbaşkanları ile karşılaştırılması gereksiz geliyor bana.
Bu adam 17 Aralık operasyonunda mimlendi mi evet, bu yüzden öfke saçtı mı evet, kaç insanın yerini değiştirdi mi evet, mal varlığının haddi hesabı var mı hayır, en önemlisi ülkeyi bölecek Oslo Anlaşmalarında parmağı var mı evet, bu yetiyor.
Daha da birşey demem.

bak nediyosun aklı başındaaa miğdesinde değil :1::1::1:

Kuzumm çok güldüm ya :9: Millet iki kelimeye nasıl kasıp da laf sokucam , benim doğrum diyerek egosunu yükseltiyor...
Ben gayet relaxx :52::52::52:
Hayır neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum :9: her siyasette aynı muhabbet :9:

Back