- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
oda ayrı bir ironi.rica ederim arkadaşlar ama ama izlemeyenler olacaktır, çünkü ya nefretim geçerse diye korkarkar
ya da izleyip her cümleye antitez yaratmaya çalışırlar
şunu söylemeden de geçemicem, kimse başbakana hakaret edemez, saygısızlık edemez diye döktürenlerin, yaşadıkları ülkenin kurucusuna saygısızlığı desteklemeleri garip
rica ederim arkadaşlar ama ama izlemeyenler olacaktır, çünkü ya nefretim geçerse diye korkarkar
şunu söylemeden de geçemicem, kimse başbakana hakaret edemez, saygısızlık edemez diye döktürenlerin, yaşadıkları ülkenin kurucusuna saygısızlığı desteklemeleri garip
rica ederim arkadaşlar ama ama izlemeyenler olacaktır, çünkü ya nefretim geçerse diye korkarkar
o soruyu soron sendin canım....bende bilmediğimi söyledim....yine bir polemiğe girmek istemiyorum uzatmayın
Siz şunu yapamazsınız,siz bu ülkeye değer vermiyorsunuz tarzı bir şey yazınca ben de ''Biz İsrail dölü müyüz ?''yazmıştım,siz de ''ben bilmem annenize sormak lazım.''demiştiniz.
Polemikten korkma bu kadar,en fazla banlanırsın birkaç gün.Bin düşün bir yaz.Ben senin hadsiz lafını Allah'a havale ettim,bir gün başkası aynı şeyi yapmayabilir,mahkemelerde koştur dur ondan sonra.
Bende onu örnek verdim canım senin yazdığını hatırlayamadım da yazılan şeyi ve cevabı çok net hatırlıyorum.
Burada bir sürü üyeyle sayfalarca konuştuk,laf dalaşına da girdik ama Allah'ın bir kulu böyle bir laf etmedi.Yapıp edip sonrayapmanın anlamı yok. Hele hele sen sordun ben bilmediğimi söyledim demek de ayrı olay.Mübarek Ramazan günü daha fazla canımı sıkmaya niyetim yok zaten.Allah herkesin kalbine göre versin.
kimin kazanacağı zaten belli .. iradesizlerin iradesi pek yakında
Siz şunu yapamazsınız,siz bu ülkeye değer vermiyorsunuz tarzı bir şey yazınca ben de ''Biz İsrail dölü müyüz ?''yazmıştım,siz de ''ben bilmem annenize sormak lazım.''demiştiniz.
Polemikten korkma bu kadar,en fazla banlanırsın birkaç gün.Bin düşün bir yaz.Ben senin hadsiz lafını Allah'a havale ettim,bir gün başkası aynı şeyi yapmayabilir,mahkemelerde koştur dur ondan sonra.
[video=youtube;y6V7iEuvpCA]http://www.youtube.com/watch?v=y6V7iEuvpCA[/video]
Yeni gördüm bu videoyu paylaşmak istedim, şimdi hepsi tekrar satıldı diye düşündüm bazı bölümlerinde
kimin kazanacağı zaten belli .. iradesizlerin iradesi pek yakında
Valla biz biliyoruz çoğu kişide görmüştü yazılan cevabı annene sormak lazım sözünü yani mübarek Ramazan günü oruçlu ağzımla anmak hiç hoş değil ama bazı şeyleri zamanında söyleyen insanların şimdi bilmezden gelmesi, ben yapmam öyle şeyler denmesi çok garip doğrusu. Bence de Allah herkesin kalbine göre versin mübarek gün de.
[video=youtube;y6V7iEuvpCA]http://www.youtube.com/watch?v=y6V7iEuvpCA[/video]
Yeni gördüm bu videoyu paylaşmak istedim, şimdi hepsi tekrar satıldı diye düşündüm bazı bölümlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?