- 18 Temmuz 2013
- 954
- 858
- 303
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Balböcegi yeter..
"Erdogan hepsinin babasi gibidir cünkü hepsinin ................" diye cümle kuruyorsun..
O bosluga ne yazaciktinda yazamadin?
Sevgi sözcükleri mi?
Bir edepsizlik ettin, seninle ayni görüsü savunan kisilerde masallah herzaman ki gibi adil! oldular ve yaptigin seviyesizligi sana gösterdiler diyemiyorum zira kimse sesini cikarmadi, bu edepsizligi yaptigin arkadaslardan biride karsiligini verdi benim gözümde gayette seviyeli bir sekilde verdi, senin "................." noktali yazina karsin..
Su mübarek ramazan ayinda yaptiklariniza bir bakin ya..
Atatürk ölmüs bir insan, elestirseniz bile saygi gösterin zira bu insanlik geregidir ayrica islama görede böyle olmalidir.
Erdogan da bu ülkenin basbakanidir, cumhurbaskani adayidir, elestirmek ayri edepsizlesmek ayri, varsa bir lestiriniz edebinizce yazin cizin..
Sabahtan beri bos ve vebalide büyük bir tartisma devam edip gidiyor.
Kapatin artik.
Yaptiginiz saygisizliklari aklayacaksiniz diye uzatmayin..
Konu sözcünün kendince cumhurbaskani kiyaslamasi..
Lütfen artik baska sey yazmayin, yoksa su mübarek günde kalpler kirildigi ile kalacak ya..
kiblemen sorun degil ki
kadının mesajına verilebilecek en güzel şekilde yazdım kendisine..
o hepimizin annesini katarsa meseleye ben de adabımca diyorum bak adacımda çünkü ona göre babamız oymuş..
ben de cevabımı böyle veririm eline sindirmek düşer kendisine..
sindiremediginden mütevellit suan devreleri yanmış durumda
bak oky hala aynı şeyi yapıyorsun..
kelimelerimize yeterince dikkat ettigimiz bir konu çerçevesinde en azından kendi adıma dikkat ettigim diyeyim..
üyenin birisi sadece benim degil ''hepimizin............ '' diyorsa ona verilecek en güzel cevap benim yazdıgım cevaptır..
o noktaların içerigi belli çünkü mesajın öncesi var..
ha zaten usturuplu yazmış olsa noktalamaz degil mi ?
kontesim onlar söyleyecek sen susacaksın insanları niclerinin altındakilerle korkutacaklarını sanıyorlar....ne yazık
Küfüre cevap verilmez bence. En iyi cevap terbiyesiz demektir bana gore sen o cevabı vererek kendini de aynı seviyeye getiriyorsun.
Neyse bir daha böyle mesajlar okumayiz inşallah.
Konu ile alakası yok ama ben kimse ile kimseyi kıyaslamam bu hayatta. Her insan ayrı bir derya. Kaldı ki Atatürk ile Osmanlı padişahlarını kıyaslamak konum itibari ile, yaşadıkları dönem ile ne kadar abes geliyorsa Erdoğan ile Atatürk'ü kıyaslamak da o derece gereksiz geliyor.
Hem şu öleli 76 sene önce vefat etmiş bir insanı günümüzde hala birileri ile bu derece etkin şekilde kıyaslamak tam anlamıyla benim gibi Atatürk aşıkları için gurur verici bir durum
Teşekkür ederiz.
Balböcegi yeter..
"Erdogan hepsinin babasi gibidir cünkü hepsinin ................" diye cümle kuruyorsun..
O bosluga ne yazaciktinda yazamadin?
Sevgi sözcükleri mi?
Bir edepsizlik ettin, seninle ayni görüsü savunan kisilerde masallah herzaman ki gibi adil! oldular ve yaptigin seviyesizligi sana gösterdiler diyemiyorum zira kimse sesini cikarmadi, bu edepsizligi yaptigin arkadaslardan biride karsiligini verdi benim gözümde gayette seviyeli bir sekilde verdi, senin "................." noktali yazina karsin..
Su mübarek ramazan ayinda yaptiklariniza bir bakin ya..
Atatürk ölmüs bir insan, elestirseniz bile saygi gösterin zira bu insanlik geregidir ayrica islama görede böyle olmalidir.
Erdogan da bu ülkenin basbakanidir, cumhurbaskani adayidir, elestirmek ayri edepsizlesmek ayri, varsa bir lestiriniz edebinizce yazin cizin..
Sabahtan beri bos ve vebalide büyük bir tartisma devam edip gidiyor.
Kapatin artik.
Yaptiginiz saygisizliklari aklayacaksiniz diye uzatmayin..
Konu sözcünün kendince cumhurbaskani kiyaslamasi..
Lütfen artik baska sey yazmayin, yoksa su mübarek günde kalpler kirildigi ile kalacak ya..
Konu ile alakası yok ama ben kimse ile kimseyi kıyaslamam bu hayatta. Her insan ayrı bir derya. Kaldı ki Atatürk ile Osmanlı padişahlarını kıyaslamak konum itibari ile, yaşadıkları dönem ile ne kadar abes geliyorsa Erdoğan ile Atatürk'ü kıyaslamak da o derece gereksiz geliyor.
Hem şu öleli 76 sene önce vefat etmiş bir insanı günümüzde hala birileri ile bu derece etkin şekilde kıyaslamak tam anlamıyla benim gibi Atatürk aşıkları için gurur verici bir durum
Teşekkür ederiz.
haydaaa..kontesim onlar söyleyecek sen susacaksın insanları niclerinin altındakilerle korkutacaklarını sanıyorlar....ne yazık
Siz beni başkalarıyla karıştırmayın olurmu?
Polemikle alakam yok da bence bu yargı da yanlış yani.. ne demek nicklerinin altındakiyle korkutacaklarını sanmak.
Siyasette konuşmayı bildikten sonra bence rütbe falan bunlar neden insanları etkilesin ki?
kesinlikle.Polemikle alakam yok da bence bu yargı da yanlış yani.. ne demek nicklerinin altındakiyle korkutacaklarını sanmak.
Siyasette konuşmayı bildikten sonra bence rütbe falan bunlar neden insanları etkilesin ki?
işte sadece konu kapatıyorum. konu tekrarı varsa yada isteyen olursa.konuları ilgili bölüme taşıyorum.Kendine haksizlik etme okypete:)
Daha gecen konumu kapattin, konu tekrari diye:))
Bence sana söylemek istememis arkadas...
Siz beni başkalarıyla karıştırmayın olurmu?
haydaaa..
okye laf sokayımda nasıl olursa olsun. o ilk mesajı kibledim bile ben.
o nickimin altındakiyle 2 kere ban yedim burda.
ne farkım var diğer üyelerden..
admin miyim ben.
sıradan bir üyeyim,tek fark renk o kadar. birde bölümlerimi güncellemek konu kapamak,isteyen varsa o kadar
.kimseyi korkutmuyorum ayrıca.
Sadece sen degil baska editörlerin de ban yedigini gördüm..
Hatta nerede bizim elmik ( Elmayra) bu konuda rekora bile kosmustu:))
Arkadas sana demek istememis bence takma kafana..
tamam o zaman. asla böyle düşünülsün istemem çünkü..Sadece sen degil baska editörlerin de ban yedigini gördüm..
Hatta nerede bizim elmik ( Elmayra) bu konuda rekora bile kosmustu:))
Arkadas sana demek istememis bence takma kafana..
Yörü gidek burdan, konu sabotaja ugradi bosyere sabah sabah, geyikte ben sana az masaj yapayim rahatlarsin sende azcik sakaklarimi ovustur acliktan basim agriiyiiiiiiNerde galdıydık weeiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?