Yakışır..

Balböcegi yeter..
"Erdogan hepsinin babasi gibidir cünkü hepsinin ................" diye cümle kuruyorsun..
O bosluga ne yazaciktinda yazamadin?
Sevgi sözcükleri mi?

Bir edepsizlik ettin, seninle ayni görüsü savunan kisilerde masallah herzaman ki gibi adil! oldular ve yaptigin seviyesizligi sana gösterdiler diyemiyorum zira kimse sesini cikarmadi, bu edepsizligi yaptigin arkadaslardan biride karsiligini verdi benim gözümde gayette seviyeli bir sekilde verdi, senin "................." noktali yazina karsin..

Su mübarek ramazan ayinda yaptiklariniza bir bakin ya..

Atatürk ölmüs bir insan, elestirseniz bile saygi gösterin zira bu insanlik geregidir ayrica islama görede böyle olmalidir.
Erdogan da bu ülkenin basbakanidir, cumhurbaskani adayidir, elestirmek ayri edepsizlesmek ayri, varsa bir lestiriniz edebinizce yazin cizin..

Sabahtan beri bos ve vebalide büyük bir tartisma devam edip gidiyor.
Kapatin artik.
Yaptiginiz saygisizliklari aklayacaksiniz diye uzatmayin..
Konu sözcünün kendince cumhurbaskani kiyaslamasi..
Lütfen artik baska sey yazmayin, yoksa su mübarek günde kalpler kirildigi ile kalacak ya..

Valla beğenemedim. En azından alıntılayayım dedim. Çok güzel özetlemişsin durumu.:42:

kiblemen sorun degil ki

kadının mesajına verilebilecek en güzel şekilde yazdım kendisine..

o hepimizin annesini katarsa meseleye ben de adabımca diyorum bak adacımda çünkü ona göre babamız oymuş..

ben de cevabımı böyle veririm eline sindirmek düşer kendisine..

sindiremediginden mütevellit suan devreleri yanmış durumda

Küfüre cevap verilmez bence. En iyi cevap terbiyesiz demektir bana gore sen o cevabı vererek kendini de aynı seviyeye getiriyorsun.

Neyse bir daha böyle mesajlar okumayiz inşallah.

Konu ile alakası yok ama ben kimse ile kimseyi kıyaslamam bu hayatta. Her insan ayrı bir derya. Kaldı ki Atatürk ile Osmanlı padişahlarını kıyaslamak konum itibari ile, yaşadıkları dönem ile ne kadar abes geliyorsa Erdoğan ile Atatürk'ü kıyaslamak da o derece gereksiz geliyor.
Hem şu öleli 76 sene önce vefat etmiş bir insanı günümüzde hala birileri ile bu derece etkin şekilde kıyaslamak tam anlamıyla benim gibi Atatürk aşıkları için gurur verici bir durum :nazar:
Teşekkür ederiz. :3:

bak oky hala aynı şeyi yapıyorsun..

kelimelerimize yeterince dikkat ettigimiz bir konu çerçevesinde en azından kendi adıma dikkat ettigim diyeyim..

üyenin birisi sadece benim degil ''hepimizin............ '' diyorsa ona verilecek en güzel cevap benim yazdıgım cevaptır..

o noktaların içerigi belli çünkü mesajın öncesi var..

ha zaten usturuplu yazmış olsa noktalamaz degil mi ?

kontesim onlar söyleyecek sen susacaksın insanları niclerinin altındakilerle korkutacaklarını sanıyorlar....ne yazık:32:

kontesim onlar söyleyecek sen susacaksın insanları niclerinin altındakilerle korkutacaklarını sanıyorlar....ne yazık:32:

Polemikle alakam yok da bence bu yargı da yanlış yani.. ne demek nicklerinin altındakiyle korkutacaklarını sanmak.
Siyasette konuşmayı bildikten sonra bence rütbe falan bunlar neden insanları etkilesin ki?

Küfüre cevap verilmez bence. En iyi cevap terbiyesiz demektir bana gore sen o cevabı vererek kendini de aynı seviyeye getiriyorsun.

Neyse bir daha böyle mesajlar okumayiz inşallah.

Niye aynı seviye olsun .))

benim babam degil senin babansa bilemem dedim..

iddia kendisine ait ben de reddiyemi sundum ki bana göre kesinlikle seviyeliydi

Konu ile alakası yok ama ben kimse ile kimseyi kıyaslamam bu hayatta. Her insan ayrı bir derya. Kaldı ki Atatürk ile Osmanlı padişahlarını kıyaslamak konum itibari ile, yaşadıkları dönem ile ne kadar abes geliyorsa Erdoğan ile Atatürk'ü kıyaslamak da o derece gereksiz geliyor.
Hem şu öleli 76 sene önce vefat etmiş bir insanı günümüzde hala birileri ile bu derece etkin şekilde kıyaslamak tam anlamıyla benim gibi Atatürk aşıkları için gurur verici bir durum :nazar:

dillendiremediklerimi sen dillendirmişssin :16::16::16::16:

Balböcegi yeter..
"Erdogan hepsinin babasi gibidir cünkü hepsinin ................" diye cümle kuruyorsun..
O bosluga ne yazaciktinda yazamadin?
Sevgi sözcükleri mi?

Bir edepsizlik ettin, seninle ayni görüsü savunan kisilerde masallah herzaman ki gibi adil! oldular ve yaptigin seviyesizligi sana gösterdiler diyemiyorum zira kimse sesini cikarmadi, bu edepsizligi yaptigin arkadaslardan biride karsiligini verdi benim gözümde gayette seviyeli bir sekilde verdi, senin "................." noktali yazina karsin..

Su mübarek ramazan ayinda yaptiklariniza bir bakin ya..

Atatürk ölmüs bir insan, elestirseniz bile saygi gösterin zira bu insanlik geregidir ayrica islama görede böyle olmalidir.
Erdogan da bu ülkenin basbakanidir, cumhurbaskani adayidir, elestirmek ayri edepsizlesmek ayri, varsa bir lestiriniz edebinizce yazin cizin..

Sabahtan beri bos ve vebalide büyük bir tartisma devam edip gidiyor.
Kapatin artik.
Yaptiginiz saygisizliklari aklayacaksiniz diye uzatmayin..
Konu sözcünün kendince cumhurbaskani kiyaslamasi..
Lütfen artik baska sey yazmayin, yoksa su mübarek günde kalpler kirildigi ile kalacak ya..

Weis sen neden herseferin herkese çok yazarak , bilmişlik taslayarak rencide ederek sözler de bulunup sonra kalkıp da bana ahkam kesiyorsun ?
Ahlak bekçisi misin sen ? Şuan kalkıp da bunları yazarak yada siyasetin üzerinden kendini kanıtlama amacın nedir yani , herkes seni az çok yorumlarından biliyor , her seferinde birşeye atlar sayfalar dolusu doğruluğu olmayan şeyler sayar sayar karşı tarafa kabul ettiremeyince gidersin ...
Şimdi diyorum ki sana ne oluyor bu durum da ? Kimin avukatlığını yapıyorsun bana?
Erdağan milleti vursun kırsın öldürtsün çaldırtsın , biz iki kelime ettik mi katilin arkasından terbiyesiz oluyoruz dimii , kusura bakma ben katillere çanak tutmuyorum , katilin yandaşlarına da çanak tutmam, eğer ki bizi bu duruma düşüren sebeplerin ilkinde halkın cehaletidir . Hadi sen şimdi uzun uzun yazmaya devam etme ama bana değil :ssz:

http://www.haberler.com/baibakan-erdoian-bana-baba-demeyin-5778409-haberi/

Ben erdoğan bizim babamız çünkü.... yazınca zorunuza mı gidiyor neden ? karşıt görüşlü olduğum için mi , mitingler de bas bas bağrıolar erdoğan babam gibidir , anne kokulu başbakanım diye pankartlar açılıyor ...

Orada nokta varsa açık beyan yazmıyorsa benim hakkımda kalkıp da ıkınmak gibi şeyler de kimse yazma hakkı yok , senin de hesap sorma yetkin yok weis...

:46:ben de gurur duyuyorum Atamla.imkansızlıklar içinde yaptıklarını şu an ellerinde her imkanı ,her yetkisi olanlar gramını yapamıyor:ssz:

haydaaa..
okye laf sokayımda nasıl olursa olsun. o ilk mesajı kibledim bile ben.
o nickimin altındakiyle 2 kere ban yedim burda.
ne farkım var diğer üyelerden..
admin miyim ben.
sıradan bir üyeyim,tek fark renk o kadar. birde bölümlerimi güncellemek konu kapamak,isteyen varsa o kadar
.kimseyi korkutmuyorum ayrıca.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Polemikle alakam yok da bence bu yargı da yanlış yani.. ne demek nicklerinin altındakiyle korkutacaklarını sanmak.
Siyasette konuşmayı bildikten sonra bence rütbe falan bunlar neden insanları etkilesin ki?
kesinlikle.
ayrıca editörllükle adminliği karıştırmayın. benim hiçbir yetkim yok bu sitede.

Son düzenleme:
Kendine haksizlik etme okypete:)
Daha gecen konumu kapattin, konu tekrari diye:))

Bence sana söylemek istememis arkadas...
işte sadece konu kapatıyorum. konu tekrarı varsa yada isteyen olursa.konuları ilgili bölüme taşıyorum.
birde konu açıp konu güncelliyorumki bölümlerim öne çıksın diye.
onun dışında yok başka vasfım. biliyorsun senle beraber ban yedim geçenlerde:)

Son düzenleme:
Siz beni başkalarıyla karıştırmayın olurmu?:31::31:

haydaaa..
okye laf sokayımda nasıl olursa olsun. o ilk mesajı kibledim bile ben.
o nickimin altındakiyle 2 kere ban yedim burda.
ne farkım var diğer üyelerden..
admin miyim ben.
sıradan bir üyeyim,tek fark renk o kadar. birde bölümlerimi güncellemek konu kapamak,isteyen varsa o kadar
.kimseyi korkutmuyorum ayrıca.

bu hanımaydı söylemim sizin yetkiniz yok olabilir de o yetkim var sanıyor sanırım....:44:

Back