- 30 Aralık 2009
- 22.994
- 89.941
- 1.123
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
:124::124:hı hı anlıyorum ...
( Hı Hı diye geçiştirdim ya , şimdi de denir ki verecek sözü yokta ondan hı hı yazdı)
valla ben bu düşmanlığı anlamıyorum ya, ben gerçek hayatta birinin yüzüne söylemiceğim şeyi burda da söylemem, burda da insanları gerçek karakterleriyle yanımdaymış gibi görüyorum, sanki gerçektede akp li chp arkadaşlarınız yok ya da akrabalarınız
karşı parti taraftarlarınada düşman olmak yeni moda oldu, ya da çocukken bilmiyorduk
valla biri de bana böyle yazsa ben de cevap vermek için ıkınırdım hak veriyorum sana..
yok yok ben de çok kişide anladı. geçiniz bunları.bel altı yazışmak hoş olmuyor.
çekmeyin taraf olmam, bir partiye fanatikliğim yok, parti hayranlarına düşmanlığımda
benim sadece "kendimce" doğrularım yanlışlarım var ona göre hareket ederim
95 Yaşını aşmış ebem bile gerçekleri görebiliyor
valla biri de bana böyle yazsa ben de cevap vermek için ıkınırdım hak veriyorum sana..
hoş değil. hakaretlerle cevap vermek, anneye kadar getirmek hiç hoş değil.
Balböceğiiiii sakinnnn
bence de ne kadar yazık değil mi
vay anasını terbiyesiz olan ben oldum sen bu mesajımdan önce kadının yazdıgını oku :))
Lili yalan değil ki babamın babaannesi hala yaşıyor çocukluğunda Atatürk ü gören kadın , gerçek yaşını da bilen yok ve kadının hala aklı başında gerçekleri de görüp bize anlatıyor şekerim
bak nediyosun aklı başındaaa miğdesinde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?