Yakışır..

Evet sitenin en güzel tarafı belki apoletlerin öneminin olmaması..
Bu konuda yanlışa düşen arkadaşlar ayıp eder.

ama ne yalan söyleyeyim bazı arkadaşların konuşma tarzı çok irrite edici..
yani bilgisi de yok fazla ama tartışma boyutunu aşıyor.
illa bir şey söylemek istiyorsun ama o da gereksiz..
çünkü çoğunluk ne diyorsa öyle düşünüyor gibi görünüyor.
bir gün çok özgür konuşmak istiyorum şu kk da.

yavv sen böle diyince meraklandım valla burda bir cok arkadaşa kızdım da okadar torbalarca laf söledimmm bunlardan biri benmiyim diye düşüne durdum
hoş buralar havadan nem kapar durumdayım yaa neyse

yavv sen böle diyince meraklandım valla burda bir cok arkadaşa kızdım da okadar torbalarca laf söledimmm bunlardan biri benmiyim diye düşüne durdum
hoş buralar havadan nem kapar durumdayım yaa neyse

Yok yok sen değilsin. Boş ver polemiğe gider bu

Kesinlikle katiliyorum buna...bazilari Atatürkculugu dilde zannediyor yani ATaturkcu olmak adina yaptigi tek şey ben Ataturkcuyum demek.. Ataturk un duygu düşünceleri görüşlerini içselleştirmiş bir insansan evet sen Atatürkcusun .... Ama görüyorum ki zerre kadar içselleştirme mis insanlarda ben Ataturkcuyum diyor....ve bir çoğu söylediğimiz gibi bilgi sahibi değil...

:116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116:

[video=youtube;y6V7iEuvpCA]http://www.youtube.com/watch?v=y6V7iEuvpCA[/video]

Yeni gördüm bu videoyu paylaşmak istedim, şimdi hepsi tekrar satıldı diye düşündüm bazı bölümlerinde

böle bir video yu paylaştıgın için teşekkürümü bir boç bilirimm
umarım bir çok arkadaş sonuna kadar izler sadece bunlar değil
daha bir çok yenilik bir çok alan daha reform yapıldı
Atamızın yaptıkları 5 dak lık bir video ya sığdırılamaz

Yeni gördüm bu videoyu paylaşmak istedim, şimdi hepsi tekrar satıldı diye düşündüm bazı bölümlerinde

Ne guzel animasyonla da anlatilmis chess.Tesekkurler bu videoyu paylastigin icin. 29 Ekim programinda cocuklara izletmek icin hazirlanmis sanki...Hemen indireyim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

rica ederim arkadaşlar ama ama izlemeyenler olacaktır, çünkü ya nefretim geçerse diye korkarkar
ya da izleyip her cümleye antitez yaratmaya çalışırlar

şunu söylemeden de geçemicem, kimse başbakana hakaret edemez, saygısızlık edemez diye döktürenlerin, yaşadıkları ülkenin kurucusuna saygısızlığı desteklemeleri garip

Bir de şimdi ülkemin içinde bulunduğu duruma bakın. Satıla satıla bitmedi, fabrikalar kapandı, çiftçi sindi vs...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Süper bir video bu kadar kısa zamanda her şey nasıl anlatılır böyle anlatılır tabi bu çok küçük bir kısmı. Maalesef ne zorluklarla elde edilen işletmelerimiz kurumlarımızı 12 sene içerisinde kaybettik. Şu Çılgın Türkler kitabı geldi aklıma kaç kere okudum bilmiyorum her defasında o satırları okurken gözyaşlarıma engel olamadım. O zamanlar o insanların o gençlerin kendi egemenliği için, özgürlüğü için, kula kul olmamak için yaptıkları, çabaları hiçbir ülkede yok onlara bu inancı, başarabileceklerini, bunun sonunda da o güzel geleceği müjdeleyen de Atamızdır. Yoksa onca devlete karşı o koşullarda savaş kazanmak imkansızdan da öte bir şeydi düşünülemezdi. Ama insan olsa insan gibi yaşama isteği o insanlara her şeyi yaptırdı yıllarca tabi tutuldukları köle kul kavramından sıyrılabileceklerini gördüler. Savaş sadece topla tüfekle kazanılmaz zeka, bilgi, kararlılık ve gözü karalıkla kazanılır ve işte Atamızın bu duruş tüm devletlere diz çöktürmüş bitti denilen Türkiye'yi hem de kabuğundan yeniden doğarak yeniden ayaklandırmıştır. Şimdi ise ileriye gideceğimize yine geriye gidiyoruz kula kul olmaya her şart altında başımızdakinin her şeyini doğru kabul etmeye başlıyoruz. Nasıl ki o zamanlar padişah olmazsa olmayız, yıkılırız, din elden gider diye düşünülüyorsa halk korkuyorsa şimdi de aynı şekilde düşünülüyor ben bir fark göremiyorum.

Teşekkür ederim chess. Ne zorluklarla bugünlere geldiğimizi bir kez daha hatırladım. Şimdi bir çok işletme aynı hızla yabancılara satılmaya devam ediyor. İşte bir tek çok partili döneme takılıyorum. Erkendi bizim için Atam ileri görüşlüydü demokrasi olsun istedi fakat Atamı sevmeyen çok insan vardı çok partili hayatı hala da kaldırabilmiş değiliz.
Muhalefet olmayı didişmek sananlar çok fazla.

Atatürk ü sevmeyen sevmesin zorla kimse kimseyi sevemez mesela bizim bazılarını sevemediğimiz gibi.belkide dayatmadan ileri gelen bir olay bu.
ama bazı gerçekler siz isteseniz de istemeseniz de ortada
ya karanlıktasınız ya at gözlükleriniz var
ikisinden biri
körü körüne hiç bir şeyi destekleyemem ben kimse kusursuz değildir bunu iddia edemez zaten. ama iğnelerle dolu bir fıçıya defalarca düşmek kaderimiz diyip de cahil kalabalığa boyun eğmek istemiyorum...
daha aydın daha güzel berrak yarınlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…