Yakışır..

20 Mart 2008
141.526
212.993
1.423
60

çok güzel yazmışsın

CHP ki vekil aydin ayaydin mis evet erdoganin derslerine girip aciklama yapan milletvekili hocasi

Aydın ayaydın açıkladı evet,onu dinlemiştim...

Kibarlık sökmez,asacak yumruğunu vuracak masaya...
Sonumuz pek hayırlı değil seduş ya

2000 li yılların başından beri aynı şeyler konuşuluyor..her geçen sene memnun olmayan kitle görüntüde artıyor ama sonuçlar değişmiyor.
bu da kendi içimizde çeliştiğimizi gösteriyor..
Bekir Coşkun'u severim. Ancak karalamak istenirse herkesin bir şeyi çok rahat bulunur elbette. dönemsel ele alırsak neler çıkar neler.
Bir kere bir lideri çizgisinden dolayı sevmeyebilirsin, ancak dini inancı buna takıntıya neden oluyorsa insan hakları savunucuları demek ki dilde iş görüyor derim ben.

Hiiiic gerek yok ama herzaman ki sözcü yalanlari oldugunu göstermek icin önce diplomalari ekleyerek baslayayim..

Iste 1983 aldigi gecici diploma, sonra asli ile degistirilmek üzere verilmistir. Üzerinde yazan " lisans diplomasi" terimide 4 yillik üniversiteyi bitirdigini belli eder..

Iste sonra gecici diploma ile degistirilen asil diploma

Iste buda gecici diploma, asil diploma ile degistirilirken verilen yazi

Dedimya klasik sözcü yalanlari...............

Simdi gelelim övgü ile bahsettigi sahislara..

Inönü;
Kendisi, Atatürk ün resmini paralardan kaldirtip kendi resmini koyduran bir "güc bende artik" delisi.
Ezani Türkcelestirmis, halki din konusunda inletmis bir garip! cürmübaskani..

Celal Bayar;
Gercekten asker pek severdi kendisini:))
1960 darbesini yaptilar, Bayar i indirdiler, yassiadada yargilayip idama mahkum ettiler, Allah tan yasi geregi asilmaktan kurtuldu:))
Cunta maduru cumhurbaskani..

Süleyman Demirel..
Darbe sevicisi...................... daha cok varda neyse.. Ramazan Ramazan.....
"ne varmis 28 subatta, ne olmus, 28 subat bir darbe degildir" sözlerini utanmadan söyleyebilen kisi..

Yani iste sözcü ve iyiyi kötü, kötüyü iyi göstermek icin komik cabasi, gülün eglenin umursanacak sey degil gülünecek isler yapar cünkü:)))

Kesin yani seçileceği

Şunu anlamıyorum,seçim olmamış daha adamı c.başkanı ilan ettiniz şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…